uitgebreid gamma, snelle nacht levering, bij vragen altijd product specialist bereikbaar. Bij foute levering, wordt dit snel en goed opgelost.
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Goed alleen als er iets mis gaat is het niet terug te draaien met leverdatum bijvoorbeeld Wij halen altijd de goederen af en we kunnen niet zien wanneer we afhalen en wanneer er bezorgd wordt al meerdere malen aangegeven en gaan we mee aan de slag maar is nog steeds niet opgelost
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling. Het afhalen van goederen is geen standaard route binnen het INDI systeem, onze processen en mailingen zijn hier niet op aangepast. Wij hebben telefonisch even contact gehad en wat tips uitgewisseld om hier voor beide partijen meer duidelijkheid in te krijgen. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
2 doosjes waren open gegaan met verzending. Inhoud lag door de hele doos. Een paar dagen later werd ik netjes opgebeld en heb ik het even geëvalueerd. Was voor mij belangrijk dat ze dit als feedback mee namen om het in de toekomst te voorkomen. Dat gingen ze doen zeiden ze!
Beste Riemer, Bedankt voor beoordeling. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Originele beoordeling
2 doosjes waren open gegaan met verzending. Inhoud lag door de hele doos.
Goede ervaring mee.
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
De filterfunctie op de webshop werkt niet optimaal. Tevens zou het zeer prettig zijn om een sorteerfunctie toe te kunnen passen.
Beste, Bedankt voor deze feedback en beoordeling! Achter de schermen wordt druk gewerkt om dit soort functionaliteiten te verbeteren en uit te breiden. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik moest met spoed 2 pompen hebben en dat is ook gelukt, dankzij dit bedrijf. Er werd goed meegedacht naar oplossingen. Zeer vriendelijk medewerker.
Beste Nancy, Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Zeer positief
Beste Thijs, Bedankt voor je beoordeling. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Groot assortiment, veel voorraad. Er was een klein dingetje wat niet goed was en dat is helemaal super opgelost, zonder gedoe. Echt verrast door de goede service! Top bedrijf!
Beste Wouter, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je beoordeling. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Had enkele kleine onderdelen nodig, deze werden snel geleverd.
Beste Jorg, Bedankt voor je beoordeling. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Onderdeel besteld, niet compleet geleverd. na telefonisch contact direct de dag erop opgelost door INDI. PERFECT!
Beste Maikel, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
duidelijke website
Beste Frans, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Als er een fout wordt gemaakt in het toevoegen van adresgegevens kan je in het systeem niet helemaal terug.. en zelfs als je opnieuw invoert kan je niet opnieuw je gegevens wijzigen van partikulier naar zakelijk.. Ook werd bij de bezorging niet iets achtergelaten of bij de buren afgegeven....
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij hebben dit telefonisch even doorgesproken en nemen je feedback mee om ons proces te verbeteren. In dit soort scenario's kan je altijd contact opnemen met onze Klantenservice om deze problemen op te lossen of om duidelijkheid te krijgen. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
ruim assortiment en een snelle levering
Werkt goed. webshop is duidelijk. Wat het nog beter zou maken voor mij: - betere korting -achteraf betalen (zodat je de bestelling kunt afronden waar de klant bij staat) - nacht levering (aanmelden via website werkt vandaag niet, ik zal binnenkort nog een keer proberen) - assortiment gelijk maken als van Kramp. (voorbeeld van vandaag: Facom set gereedschap bekleding CRD5PB heeft kramp wel en Indi niet.
Als nieuwe klant voor het eerst bestelling geplaatst. Wat voorradig was is ook netjes geleverd.
Snelle verzending
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Duidelijke website en assortimentsoverzicht. Snelle levering
Beste Marinus, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Snel en gemakkelijk bestellen uit een groot assortiment
Beste Valentijn, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Beste Auke, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik kon goed vinden wat ik zocht en het perfecte onderdeel snel ontvangen
Beste Piet, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
De juiste spullen op kort termijn ontvangen
Beste Arjen, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Nog net op de valreep iets besteld, iets na zessen...toch de volgende dag keurig geleverd. Klein issue met de prijs werd meteen keurig opgelost. Top!
Beste Peter, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Vakbekwaam geholpen
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik ben sinds kort mijn eigen bedrijf gestart waarvoor ik een aantal onderdelen nodig heb die ik bij INDI heb besteld. Het assortiment is zo groot dat ik bijna alle benodigdheden bij INDI kan bestellen. Het is altijd fijn om al je onderdelen bij dezelfde site te kunnen bestellen en de juiste service kunt krijgen bij vragen.
Beste Niels, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Alleen de prijzen zijn bv tegenover bv GRANIT niet concerterend , dat is wel jammer verder wel goede service en van wat ik nu weet alles op voorraad
Beste, Bij INDI werken wij met persoonlijke prijzen en die worden bepaald op basis van een aantal voorwaarden. Dit verschilt ook per klant en het kan zijn dat de prijzen bij sommige klanten niet aantrekkelijk genoeg zijn ten opzichte van hun andere leverancier(s) Fijn dat je verder tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Helperpark 286-1
9723 ZA Groningen