Keurig zeer snel geleverd, aan te bevelen.
Beste Cees, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik wist welke kabelgoot ik wilde hebben en INDI is de enig met deze op voorraad. Klantenservice is goed bereikbaar. Geen wachttijd en adequaat.
Beste Johan, Bedankt voor dit hele mooie compliment, daar zijn wij erg blij mee! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ze hebben beterschap belooft en dat het niet duidelijk was waarom in geen bericht heb gehad ,maar konden wel mij nu vertellen wanneer de onderdelen zouden kunnen komen.
Originele beoordeling
Ik krijg nog materialen maar weet niet wanneer het komt ,dus ik weet ook niet of het komt?
nergens zo een prima product gevonden en snel geleverd
Beste Gerard, Fijn dat je zo tevreden bent over INDI! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
ik kon duidelijk bij jullie vinden wat ik zocht, nl. sluitringen voor herstel meubilair, de kleinere, en het hoger kunnen hangen van de tuindeur met de grotere sluitringen. laatste klus is gelukt, want kreeg deur niet meer op slot. ben regelmatig onderdelen van meubels herstellen, waarvoor kleine ringen nodig zijn voor bouten (die ik nog op voorraad had). ik kocht vaak bij zaken her en der, maar reiskosten voor mij zijn intussen hoger dan kosten versturen … dank zo !
Beste Steve, Fijn om te horen dat je zo goed bent geslaagd bij ons! Bedankt voor je beoordeling. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Maar ik heb zelf een fout gemaakt de bestelde producten zijn niet geschikt Volgende keer beter.
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ze hebben bijna alles
Beste Jordi, Bedankt voor je beoordeling. Jij bent onze 1000e Kiyoh reviewer! We sturen je wat lekkers toe om dit met je te vieren. Hartelijke groet, Team INDI
als boven
Snelle levering is gewoon super
Beste Gerrit, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Nadat ik een lager verkeerd had besteld, moest er weer een lager worden geleverd door Indi. Deze heb ik kosteloos vergoed gekregen en het tegoed weer op mijn rekening gestort.
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Top bedrijf
Beste Evert, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
ik had een set schroefdraadtappen besteld, na ontvangst van de bestelling bleek er 1 tap te ontbreken, dit doorgegeven aan INDI en zonder probleem een dag later een complete set ontvangen. Mijn ervaring met INDI is perfect!
Beste, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Een goede en nette service
Beste Thimo, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
professioneel
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Het assortiment is uitgebreid en overzichtelijk
Beste Jan, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
het gewenste product op gezocht op de side besteld en binnen twee dagen geleverd
Beste Theo, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
bij vragen, vriendelijke en duidelijke helpdesk, die mee denken
Beste Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Het artikel voldoet compleet
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Goeie ervaring, super snelle service
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
goede service alleen zou ik graag wat eerder bericht krijgen als er een storing in het magazijn is.
Beste Barny, Bedankt voor je feedback, wij nemen je feedback mee en zorgen dat wij het proces gaan verbeteren! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Een zeer groot assortiment tegen goede prijs kwaliteit
Beste Ronald, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Prima service. Compliment aan de klantenservice/ kantenexpert!
Beste Helma, Bedankt voor je compliment en beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis haal maar van de website. Duurt 2 dagen langer.
Beste Wim, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben geprobeerd contact te zoeken om de situatie toe te lichten, maar dat is helaas niet gelukt. Er is inderdaad vertraging opgetreden bij de vervoerder, nadat de order bij ons is verzonden, onze excuses hiervoor. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Beste Barry, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Communicatie is helder
Beste dhr Wesseling, Bedankt voor je beoordeling. Voor opmerkingen of vragen over onze leveringen/transporteur is het ook mogelijk om contact met onze Klantenservice op te nemen, wij helpen je graag! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Helperpark 286-1
9723 ZA Groningen