prima bedrijf

profesioneel bedrijf snelle levering

Snelle afhandeling, verzending en redelijke prijzen

Klasse

Op tijd,goed verpakt en niet duur

Moest mijn bestelling wijzigen en even bellen en het was zo geregeld. Goede klantenservice!

Alles wat ik nodig had

Overzichtelijke webshop en gemakkelijk in te vullen. Het enige waar ik me over verbaasde was dat ik 3 items bestelde en die komen dan in 3 aparte verzenddozen, terwijl het gemakkelijk in 1 verzenddoos kon.

Groot assortiment, goede prijzen en snel ontvangen

Ik was opzoek naar wat perslucht fittingen en heb deze gevonden bij indi. Ik had genoeg keuze en de prijzen waren ook goed. De verzending is ook snel gegaan (via dhl) en dit werd prima en op tijd geleverd.

Goede info en regeling

Goed geregeld

Super snelle levering en zeer goed contact via de email. Zeker een aanrader.

goed product tegen reeele prijs

en erg vlotte levering

Bevalt me goed hier bestellen

Super producten en makkelijk 1 van de medewerkers appen

Fijne website, snel geleverd

Fijne website, snel geleverd. Online klantenservice is niet altijd direct bereikbaar. Dit is meestal geen probleem.

super goede service

ik had iets besteld en dat kwam niet aan heb een mailtje gestuurd naar Indi en stuurden gelijk een nieuw pakket op maar transporteur heeft het niet afgeleverd bij mij, was niemand aanwezig zeiden ze maar ik was heel de dag. Weer een mailtje gestuurd en ze hebben pakket kunnen achter halen en ben het bij een dhl servicepoint op gaan halen. Echt een top service.

goede voorraad snel geleverd

Prijs en kwalitijd allebei top.

zeer goede website en scanapp

De eerste bestelling ging heel makkelijk. goede zoekfunctie en als je al eens besteld heb kan je zo de barcode scannen. heel makkelijk en gebruiksvriendelijk

erg vlotte levering

De volgende dag al een pakketje ontvangen. Er ging de eerste keer allen iets mis doordat ik zelf niet goed had opgelet bij het bestellen. De aansluitmaat klopte niet. Gewoon nogmaals en dan de goeie en het verkeerde item retour

Praktische website met gespecialiseerd product portfolio

Prettige support en snelle levering!

Prima kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Gewoon goed zoals het hoort.

Goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Uitstekend snel en goed

Snel geholpen snelle levering

Prima werking van het systeem en overzichtelijk

Aankopen het goed, service last te wensen over.

Na een aankoop te hebben gedaan waarvoor ik vervolgens een service vraag had, kreeg ik een antwoord wat totaal niets met de vraag te maken had, en ik ben er ook nog steeds niet mee geholpen.

Prima service, snelle levering

prima geholpen