Laden reviews...
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, nette verpakking en vriendelijke berichtjes bij bestellingen. Het assortiment is ruim en biedt goede prijs-kwaliteit. De persoonlijke touch en de extraatjes maken de bestelling vaak speciaal. Over het algemeen zijn klanten erg tevreden en komen terug.
He kunt zien dat er veel liefde en aandacht besteed wordt aan de pakketjes van CreaRose. Zelfs bij een kleine bestelling zit er een klein cadeautje bij. Ik had het pakketje heel snel in huis. Dankjewel!
12 February 2026
Karin
Maastricht
Het was maar een kleine bestelling, maar ondanks dat ingepakt alsof ik veel had gekocht. Dus ik was zeer verrast en werd erg blij van het uitpakken. Dank voor het schminksjabloon!
11 February 2026
Anita
Zwolle
Hallo Anita
Wat leuk om te horen dat we je konden verrassen
Bij ons is elke klant het zelfde, groot of klein.
Fijne carnaval gewenst en tot ziens.
Team CreaRose 🌹
wat leuk om je pakketje te krijgen ingepakt extra sjabloon erbij niet 1 maar twee echt kei leuk ik zal jullie aanbevelen bij anderen. gr
11 February 2026
Kim
Horst
Hallo Kim
Wat leuk om te horen dat we je konden verrassen
Bedankt voor de positieve review.
Fijne carnaval gewenst en tot ziens.
Snelle levering!
8 February 2026
Helmi
Asten
Hallo Helmi
Bedankt voor je positieve review dat stellen we zeer op prijs.
Team CreaRose 🌹
Mijn bestelling werd heel snel geleverd, leuk spul
8 February 2026
Jolanda+
Berg En Terblijt
Hallo Jolanda
Bedankt voor de positieve review dat stellen we zeer op prijs we wensen je alvast een fijne carnaval en tot ziens.
Team CreaRose 🌹
Vond het erg leuk om dit pakketje open te maken en verrast te zijn met het extra toepasselijke cadeautje
4 February 2026
Kim
Meterik
Hallo Kim
Wat leuk om te horen dat we je konden verrassen
Bij ons is elke klant het zelfde, groot of klein.
Fijne carnaval gewenst en graag tot ziens in onze webshop.
Team CreaRose 🌹
Ik had sjablonen en stippen penselen besteld. Deze waren snel thuis bezorgd en wat een feestje om het uit te pakken! Daar word ik echt blij van en de inhoud was ook fantastisch! Fijne prijs kwaliteit verhouding.
1 February 2026
Erica
Heino
Hallo Erica
Wat fijn om te horen dat alles na tevredenheid was we wensen je hele fijne carnaval en graag tot ziens in onze webshop.
Team CreaRose 🌹
Ik heb iets kleins besteld, maar het was een cadeautje om uit te pakken met nog wat leuke extraatjes die we cadeau kregen.
1 February 2026
Lyn
Raalte
Hallo Lyn
Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid was en dat we je konden verrassen.
Verrassen is dat wat we het allerliefste doen.
Predense je een fijne carnaval en graag tot ziens
Team CreaRose 🌹
Ik heb een hele fijne ervaring met CreaRose.
29 January 2026
Elly
Echt
En heel leuk cadeautje erbij, super leuk!
Ramona
Sittard
Snelle levering, bestelling compleet, leuke kadootjes en goede communicatie en hulp
Angelique+
Gramsbergen
De artikelen waren snel bij mij thuis en het was goed verpakt. Er zaten leuke cadeautjes bij wat de ervaring zeer positief maakte! Dankjewel hiervoor!
Fabienne
Roggel
Fijne webshop met veel keuze, snelle verzending en leuke extraatjes bij de bestelling!
27 January 2026
Karlijn
Nijmegen
Heel erg snel en netjes verzonden. Leuke cadeautjes erbij verpakt, wat een verrassing!
27 January 2026
Leah
Breda
En snelle levering met een extraatje. Erg tevreden.
26 January 2026
Michel
Helmond
Inmiddels heb ik een paar keer bij CreaRose besteld en de bestelling is altijd een feestje. De schminksjablonen zijn kwalitatief goed en super vriendelijk geprijsd. Ook een grote collectie waar ik altijd weer kan vinden wat ik nodig heb. Doet zeker niet onder voor de grote bekende merken die sjablonen verkopen.
Sabrina
Nvt
Top! Snel geleverd en heel leuk verpakt. Een cadeautje om open te maken. De sjablonen die ik had besteld zijn echt mooi. En er zaten nog schattige sjabloontjes en extraatjes bij. Echt een aanrader
Sandra
Urmond
Ik bestelde maar 1 stencil, voor het schminkontwerp van onze kindercarnavalsvereniginf, en deze werd met de grootste zorg mooi ingepakt. Ook zaten er allerlei leuke kleine verassingen in de doos, die in deze carnavalsperiode goed van pas zullen komen! Een echte aanrader dus
Julie
Blankenberge
Echt een feestje om te krijgen, met als verrassing allemaal extra's. Een aanrader!
23 January 2026
Anne
Tubbergen
Ik bestelde 2 sjablonen voor de carnaval en 2 dagen later werd er al een brievenbus pakketje bezorgd. Heel netjes ingepakt met zelfs nog een extra sjabloon erbij. Wat een verrassing!
23 January 2026
Marloes+
Wilp
Aanrader; denk niet langer na! Bestel hier schmink- en ballonnenspullen!! Ik koop steeds bij crearose, ookal komen grotere winkels bij het online zoeken steeds naar voren. Ik vind het verhaal achter deze winkel bijzonder. Het is een feestje om je eigen bestelling open te maken. En als je chat dan zijn ze altijd bereid om iets extra voor je te doen. Die liefde geef ik graag terug aan hen en vind het prima als ik zeer kort moet wachten, waar ze overigens bij voorbaat al transparant over zijn.
21 January 2026
Mirjam
Gemeente Schagen
Mijn bestelling werd netjes op tijd bezorgd. Ik heb schmink en sjabloons besteld en die zien er goed uit en zijn fijn in gebruik. Er zaten zelfs leuke extra’s bij.
19 January 2026
Marte
Renkum
Grote keuze uit sjablonen. Snel geleverd en uit ervaring weet ik dat ze jaren mee gaan. Nu de kinderen uit hun eenhoorn tijd zijn was het tijd voor iets nieuws.
18 January 2026
stephanie
Kerkrade
Producten gekocht voor verjaardagsfeestje van m’n dochter. Snel verzonden en mooi verpakt. Fijne persoonlijke touch. Aanrader.
15 January 2026
Susanne
Utrecht
Was leuk ingepakt, hoeft niet maar ze hadden er ook een klein dingetje extra bij gedaan. Ik werd door dit alles extra blij van mijn bestelling.
10 January 2026
Sharon