Mooie materialen en binnen 24 uur thuisbezorgd.
Dat is een fijne combinatie geweest van snel verzenden en een snelle postbode. Altijd fijn Bedankt voor de positieve review Team CreaRose
Altijd goed verzorgd en steeds een leuk Cadeautje. Ik ben een zeer tevreden klant.
Graag gedaan Suzy Tot de volgende keer Team CreaRose
Altijd blij als ik iets bij CreaRose besteld heb!
En wij zijn blij met zulke blije klanten. Bedankt voor de review Tot een volgende keer Groet Brenda Team CreaRose
Erg positief over CreaRose. Verrsssend leuk ingepakt, met nog een klein cadeautje erbij. Fantastisch.
Wederom bestelling gedaan, elke keer toch weer blij verrast met het pakket , zoals altijd prachtig verpakt, weer een bruikbaar en handig extraatje toegevoegd. Producten zijn zoals altijd van een super kwaliteit.
Fijn dat je zo tevreden bent Marion Dat horen we graag, dankjewel hiervoor Team CreaRose
Communicatie was vriendelijk en snel. De bestelling had ik de volgende dag. Super goede en snelle service. Ik kom zeker weer een keer terug voor een bestelling.
Je bent welkom Xaviera, bedankt voor de positieve review Groet Brenda Team CreaRose
Min puntje hoge verzendkosten.
Hallo L Je bestelde 1 tattoo sjabloon en de verzendkosten zijn voor iedereen gelijk. Op dit moment is dat 3,50 per pakketje. Ik zal het even toelichten Verzendkosten zijn namelijk niet alleen de postzegel maar ook de kosten voor oa het inpakken, de verpakking en het vervoer naar het verzendbedrijf/of de ophaal kosten die het verzendbedrijf rekent Ivm het wegraken (tijdens het verzend proces) van artikelen in het verleden, kiezen we tegenwoordig voor een degelijke verpakking die meer kosten met zich meebrengt. We kiezen voor deze zekerheid omdat we onze klanten niet teleur willen stellen... het vergoeden van de zoekgeraakte artikelen is namelijk voor onze rekening en niet voor die van postNL/DPD/DHL Dit is wettelijk zo vastgesteld. Een simpel envelopje voldoet daardoor helaas niet meer. Onze verzendkosten zijn voor alle producten gelijk, hoe meer je besteld hoe meer korting je krijgt.. want bij een pakket betaal je niets meer. Vanaf 50 euro nemen wij zelfs de complete verzendkosten op ons. Dit is iets wat wij niet doorberekenen in onze producten maar echt als korting zien voor de klant. Hopelijk is het zo duidelijk. Groet Brenda Team CreaRose
Snelle levering en super leuk verpakt
Hallo Liza Graag gedaan! Bedankt voor je positieve review. Dat stellen we zeer op prijs Team CreaRose
Leuke ballonnen voor een redelijke prijs. Goede levering en service en altijd een extraatje als verrassing erbij
Hallo Nel Bedankt voor de positieve review Fijn dat je altijd zo tevreden bent. Groet Brenda Team CreaRose
Snelle levering & een feestje in open te maken!
Fijn dat onze opzet geslaagd is. Bedankt voor je positieve review, dat stellen we zeer op prijs. Team CreaRose
Super leuke webshop en van iedere bestelling weten ze een cadeautje te maken. Uitpakken is een feestje! Mooi assortiment en goede kwaliteit!
Ik bestel mijn schminkartikelen altijf bij Crearose en ben al jaren een zeer tevreden klant. Bestellingen worden altijd snel geleverd. Ze worden leuk verpakt en het voelt altijd als een cadeautje! Dit keer was 1 artikel uit mijn bestelling niet leverbaar. Direct werd persoonlijk contact met me opgenomen en een alternatief product aangeboden of de mogelijkheid het aankoopbedrag terug te ontvangen. Dank team Crearose, ik hoop nog jaren klant bij jullie te mogen blijven!
Heel graag gedaan Lizet Fijn dat het gewaardeerd wordt, we helpen graag Tot ziens Team CreaRose
Ik had ballonnen besteld die ik nergens kon vinden. Maar er stond iets gemeld dat er iets niet gelukt was met de betaling. Direct contact opgezocht, direct antwoord gekregen. Uitstekend service. De volgende dag zat het in mijn brievenbus. Ik ben heel tevreden met alles. Zowel de service, de klantvriendelijkheid, de snelheid. Hier bestel ik zeler opnieuw.
Hallo Wendy Fijn dat we konden helpen. Bedankt voor de positieve review. Graag tot ziens Team CreaRose
Heel goede service en snelle levering Tot de volgende keer
Bedankt voor de positieve review Mariëlle Graag tot ziens. Team CreaRose
Wat een feest om jullie pakketje te mogen ontvangen. Wat mooie spulletjes heb ik ontvangen. En de lieve attenties erbij. Mijn kinderen waren enorm enthousiast over de mooie sjablonen. Zeker voor herhaling vatbaar om weer mooie spulletjes te bestellen.
Wat leuk om te horen Tanja We vinden het leuk om mensen te verrassen. Graag tot ziens Team CreaRose
Een snelle levering van de gekozen producten en een feestje om uit te pakken. Zelfs wat extra’s erbij gekregen . Creatief en met zorg voor de klant.
Heel graag gedaan Marjan Dat doen we met veel plezier, fijn om te horen dat het in goede aarde valt Groet Brenda Team CreaRose
Duidelijke communicatie, snel geleverd en zo ontzettend leuk ingepakt. Een kadootje om te krijgen.
Graag gedaan Els Fijn dat je het leuk vond. Tot de volgende keer Groet Sanne Team CreaRose
Ontzettend snelle verzending, geweldig spaar systeem en een perfect verpakt pakketje! Heel blij mee!
Dankjewel voor de positieve review Kelly. Je mag ook je postbode bedanken, we zijn ook erg afhankelijk van hun snelheid. Fijn dat je zo blij met ons bent Groet Brenda Team CreaRose
Snelle levering, makkelijk in gebruik. Wij hebben ze met schmink gebruikt en dat ging prima!
Hallo Inge Fijn dat het zo goed bevallen is. Bedankt voor de positieve review. Voor eenmalig gebruik kan een tattoo sjabloon ook prima met schmink, als je ze vaker wilt gebruiken adviseren we de afwasbare schmink sjablonen. Tot een volgende keer Groet Sanne Team CreaRose
Vanalles besteld voor de vastelaovend, snel bezorgd met leuke verrassingen in het pakketje!
Graag gedaan, fijn dat het zo goed bevallen is. Team CreaRose
Super leuk en met zorg ingepakt, een feestje om open te maken. Goede kwaliteit producten, dikke aanrader!
Wat een verassing om het pakketje open maken. Zo leuk ingepakt en zelf een verassing er bij, heel leuk!
Fijn om te horen dat onze opzet geslaagd is we houden ervan om mensen te verrassen Team CreaRose
Snel geleverd, fijne producten en nog een extraatje :)
Bedankt voor de positieve review, dat horen we graag. Team CreaRose
De dag na bestelling het pakketje al in huis en super leuk ingepakt! Hele leuke verrassing erbij en mooie tekstjes aan de binnenkant van de doos. Je krijgt er gewoon een lach van op je gezicht! Echt top!
Hallo Lizzie Als we na een poosje tijd hebben om even op de reviews te reageren dan tovert een reactie als de jouwe een glimlach op ons gezicht, dankjewel Team CreaRose