Super webwinkel!

Supersnelle levering, alles netjes verpakt. En ontzettend leuke cadeautjes erbij! Heel blij met mijn schminkspullen en de glitter tatoospullen. Dank je wel, een volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Snelle levering, leuk pakketje

Goede service, leuk ingepakt, extra kadotje, heel leuk, als ik weer wat nodig heb bestel ik hier!

Super snelle service!

Pakketjes super snel geleverd! Netjes en mooi verpakt!! Top!!

Producten zijn van goede kwaliteit en zat nog een verrassing bij.

Mijn pakketje werd op een snelle tijd geleverd en het was een klein pekketje.

Super snelle levering en mooi pakketje!

Met een hele leuke verassing erbij. Was echt een feestje om hey uit te pakken!

Super fijne ervaring!

Super snelle levering, zeer attente presentjes en de producten zijn zo leuk dat ik ook voor andere moest bestellen. Sjablonen zijn een aanrader!

Snelle levering ondanks dat 1 artikel niet op voorraad was.

Uitpakken met een glimlach

Snelle service en leuk dat de postbode ook een fijne dag wordt gewenst.

Snel en leuk verpakt ! Heel tevreden

Heel leuk verpakt en snelle levering

Mijn bestelling was er de volgende dag al. Dat is altijd fijn. Leuk om er een kleinigheidje bij te krijgen, dat was een verrassing.

Topservice en mooie prijzen!

De levering was snel en is soepel verlopen. De twee kleine cadeautjes erbij waren erg leuk en zeker als je het niet had verwacht! Bedankt voor de mooie levering en ik kan het iedereen aanbevelen om hier te bestellen! Ik zal het zeker weer doen :)

Top service en communicatie

Bestelling altijd snel binnen. Ook antwoorden ze snel op je vragen. Je bestelling word niet alleen altijd leuk ingepakt maar zit ook altijd een verrassend leuk presentje bij. Nogmaals dankjewel.

Top service met een surprise

Alles wat belooft wordt wordt nagekomen. Zelfs een dag sneller! En als je het pakketje dan is het een cadeautje. Erg leuk!

Zeer snelle een goede service

Voor het eerst bestelt bij CreaRose en dat is goed bevallen. De artikelen die ik had besteld waren allemaal netjes per stuk verpakt en er zat zelfs een cadeautje in! Erg leuk gedaan. Artikelen waren ook al de volgende dag geleverd, fijn die snelle service!

Het pakketje Komt altijd netjes en verzorgd aan. CreaRose is Zeker een aanrader.

Toppers!!

Altijd goede service, leuke extra's en top producten.

Snelle goede en leuke service

Ik had het net voor de kerstdagen besteld, niet echt een handige timing maar goed. Ik kreeg het netjes na kerst binnen. Snel verstuurd en mooi ingepakt! Met een leuk presentje erbij! Altijd leuk!

Wat een feestelijk pakketje

Snelle super leuke levering van mijn bestelde producten!

Snelle levering. Keurige verpakking met leuk cadeautje.

Altijd een feestje als mijn pakketje binnen is!

Super snelle levering, nu ook weer als ik op het laatste moment een Schminkopdracht krijg, ik kan altijd op crearose rekenen! Ten eerste goede kwaliteit spullen, en het pakketje zelf met zorg en plezier ingepakt... echt een feestje Bij deze ook bedankt! Ik wens de medewerkers hele fijne feestdagen en een zeer gezellig maar druk 2020...

super service

had vlug nog iets nodig en heb het nog vlug kunnen bestellen voor de post erom kwam om nog te kunnen krijgen bij mij deze week.

Super leuk

Elke bestelling van crea rose is een feestje in een doosje! Altijd zo leuk verpakt en een super kwaliteit. Heel erg bedankt voor mijn privé feestje.

Zeer prettig... goede en snelle service

Heb nu voor de 2de keer besteld. Altijd snelle levering en fijne service. En heb jevje pakketje uitgepakt komt er ook nog eens een kleine verrassing te voorschijn. Supper service.

Volgende keer wordt het weer CreaRose

De eerste keer meteen een fijne ervaring. Netjes afgeleverd, met een klein, leuk dank-je-wel-presentje.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde