Helemaal top!

Snelle bestelling en zeer snelle levering met een kleine verrassing. Website vindt ik een beetje onoverzichtelijk. Maar erg fijne en mooie spulletjes

Super service!!

Last minute opdracht waarvoor nog spullen nodig waren. Besteld en zelfde dag nog verzonden! Top service, bedankt!

Betrouwbaar en in orde

Alles ontvangen zoals besteld en goed verpakt. Leuk, altijd een kleine verassing erbij :D

Altijd goede/snelle service!Feestje in je pakketje

perfecte service! Altijd snel advies/reactie op een vraag. Je wordt deskundig geadviseerd. Altijd een feestje als er een pakketje van CreaRose uitpakt.

Leuke webshop, goede levering

Leuke webshop met verschillende artikelen, de spullen worden leuk ingepakt en goed verzonden. Zelfs voor de postbode stond er een klein tekstje op het pakje, dat noem ik nog een verder denken!

Word helemaal blij van het leuke pakketje

Helemaal blij dat de bestelling er was zit het nog zo leuk verpakt ook! Super leuk.

Kan niet anders dan een 10..

vliegensvlug communiceren en handelen!

Snel antwoord op je vraag, elke keer een cadeautje om t pakketje open te maken.

Snelle en goede service

Voor het eerst iets besteld. De service was vlot! Daarnaast kreeg ik nog een klein presentje. Dat is altijd leuk natuurlijk.

Altijd vriendelijk en correct

Vlotte service!

Denken met je mee en uitstekende service

Ze hebben meegedacht en gezocht om aan mijn wens voor een bepaalde helium ballon te voldoen. Snelle en leuke / met humor reacties via messenger. Uitstekende service, alles goed verpakt met aanwijzing erop hoe je het (niet) moet openen, mooi kaartje erbij. Ik weet waar ik moet zijn voor balloncadeaus πŸ‘

Ontvangen met een glimlach

Snel en juist geleverd, met een verrassing die een glimlach tovert

Snelle verzending, als kadootje ingepakt en een verrassing erbij daar werd ik vrolijk van!

Schmink sjabloom besteld. Werkt heel goed.

Topservice

Ik bestel op zeer regelmatige tijdstippen bij crearose, ondanks ik bij een groothandel wat minder zou betalen blijf ik toch trouw aan crearose, ik betaal graag iets meer voor een leuke service, de kleine attenties maken het steeds af!

Gewoon geweldig

Super dat ik mijn bestelling nog kon aanpassen door wat toe te voegen en dat het toch allemaal nog in één pakket verstuurd is. Stevige verpakking en leuk cadeautjes erbij. Ik ben er heel erg blij mee

Wat een leuke ontvangst en extraatjes binnenin!!! Super!!! Ik bestel zeker opnieuw.

Zelf aangekocht.. Maar zooooo fijn om de stevige verpakking te openen. Net een geschenkje openen en vol verwondering de inhoud inspecteren. Toppppiiee!

Fijne communicatie met de kopers. Snelle verzending naar BelgiΓ«. Goede, stevige verpakking ook. Producten zijn zoals omschreven. Zelf een paar extraatjes toegevoegd (cadeautjes). Altijd fijn! Bedankt! Ik bestel zeker opnieuw.

Goede kwaliteitsproducten en toplevering!

Mijn schminkproducten bestel ik bijna allemaal bij Crearose. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten voor een vriendelijke prijs en altijd goed verpakt geleverd. In het pakketje zit altijd een kleinigheidje en een vriendelijke tekst.

Uitstekende, zeer persoonlijke service.

De producten zijn uitstekend, de service is geweldig, zelfs een deel retour sturen was geen enkel probleem. En alle kleine verrassingen (in de vorm van afhankelijk van wat je bestelt) en gezellige woorden maken elke bestelling weer tot een feestje.

Mooi spullen, leuke prijs en hele snelle levering.

Héél tevreden

Topservice! Snelle levering, goede prijzen, snelle feedback. En leuke pakketjes om open te maken!

Een leuke verrassing

Ik had een paar kleine dingetjes bestel en kreeg daar kleinigheidje bij met een leuke tekst waar ik een glimlach op mijn gezicht van kreeg.

Wordt snel verstuurd, op tijd in huis en altijd iets leuks als je het openmaakt! Je ziet dat er liefde en aandacht is.

Zoals altijd geweldig verpakt en verzorgd!

Altijd netjes verpakt, met leuke stempels op de (tweedekansdoos), prijs kwaliteit Γ³Γ³k geweldig! En een leuk mini sjabloon extra!

Goed verzorgd .πŸ‘πŸΌ Leuke attentie passend bij het weerβ„β„πŸŒžπŸŒžπŸŒžβ„β„β„β„β„ En een bruikbaar geschenk πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Tot de volgende keerπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸŽ

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde