Ze hebben mij documenten goed en begrijpelijk vertaald.

Bovendien, hebben zij die super snel aan mij gestuurd. Echt super professioneel!

Zij begrijpen klantvraag en reageren heel snel

Ik heb inmiddels twee keer om een vertaling gevraagd en ben beide keren uitstekend geholpen. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan mijn vrienden als vertaalbureau.

Snelle service, heel vriendelijk en meedenkend.

Snelle en professionele vertaling

Als je snel een vertaling nodig hebt, is Els van Univertaal een echte aanrader. De hardcopy is gecertificeerd en ziet er zeer professioneel uit. Mochten we ooit nog eens officiële documenten laten vertalen, dan zou ik zeker weer gebruik maken van hun diensten!

Van harte aanbevolen

Snelle en zorgvuldige communicatie per email, uitstekend werk, zowel digitaal als op papier. Het is allemaal tot in de puntjes verzorgd. De prijs is zonder meer redelijk. Van harte aanbevolen.

Snel en eenvoudig

Ik moest een diploma laten vertalen en dit was binnen een paar dagen gebeurd. Het ziet er keurig uit.

Goede communicatie en snel geleverd.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het procesven de vertaling werd snel geleverd.

soepel

vlotte communicatie, professionele vertaling

Snelle en vriendelijke service

Wel een klein foutje in de vertaling maar dat werd na dat ik het opmerkte direkt verbetert.

zeer vriendelijk, snel en correct

Zeer vriendelijk de werkzaamheden besproken met de vertaler en dit kon snel worden uitgevoerd. De vertaling zoals afgesproken ontvangen via mail en later de hardcopy per post ontvangen. Zeer fijne ervaring en zou zeker nogmaals gebruik maken van deze vertaler.

Prima en snel geholpen

Zelf vertaling opgestuurd en binnen een week alle documenten terug. Prima geholpen en zeer goede communicatie

Geweldig, snel en betaalbaar!

Ik ben behoorlijk geschrokken van alle prijzen online. Gelukkig zijn de prijzen hier acceptabel. Alles is heel snel vertaald, mooi gebundeld en een super fijn online contact gehad met Els.

Snel en redelijk goedkoop

Ik hoefde niet veel uit te leggen. Werd meteen begrepen en aanlevering snel en kwalitatief prima.

Snel en accuraat

Snelle en duidelijke communicatie. De vertaling is in een goede en stevige map veilig aangekomen. Het zag er uitstekend uit.

Flexibel en professioneel

Zeer positief.

Super service!

Super Service, kan het iedereen aanbevelen.

Zeer prettig

Els communiceert erg vlot en zeer aangenaam. Het was gemakkelijk om afspraken met haar te maken over de vertaalopdracht en het resultaat was naar wens!

Heel tevreden

Prettig contact, snelle levering

Zeer tevreden over de service eb vertaling

Prima ervaring en snelle offerte en snelle levering

Behulpzaam

Goede communicatie en efficient.

Goede vertaling en prettig contact!

Prettig contact, duidelijke communicatie en had na een paar dagen precies wat ik nodig had: een nette vertaling voorzien van alle stempels etc.

Snel en kundig

Ik had een groot stuk wat vertaald leek te moeten worden, maar Els dacht ontzettend fijn mee en we konden het terugbrengen naar enkele pagina's. Binnen een week waren deze vertaald en nog geen week later lagen ze bij mij in Engeland op de deurmat. Hele fijne, snelle en kundige service.

zeer snelle en hoogwaardige vertaling van het Oekraïens naar het Nederlands

Snel, persoonlijk en betaalbaar

Helemaal top!

Heel snel en simpel contact

Westerstraat 145

1601 AE Enkhuizen