Super snel in goede staat geleverd

Op 2 werkdagen geleverd....super

Snelle service met veel staaltjes als extra

Uitstekende webshop om heel gemakkelijk aan je sothys producten te geraken. Steeds een snelle levering. Altijd ook extra staaltjes die meegeleverd worden, is altijd leuk krijgen. En bovendien een korting bij een volgende aankoop. 😀

Snelle levering, keurig verpakt.

Prima levering, gratis artikel zat er keurig bij.

Goede service en kwaliteit

Snelle levering en leuk dat er een proefmonster bij zat.

Perfect!

Groot aanbod in Hydropeptide met interessante acties. Snelle levering en leuke extra staaltjes erbij. Ik bestel binnenkort zeker opnieuw.

Kwaliteitsprodukten en prima leveringen

Uitermate tevreden van de Hydropeptide produkten, snelle afhandeling en verzorgde leveringen. Leuk dat er steeds staaltjes en/of presentje bij in het pakje zit :-D

Zeer correct in antwoorden, Fijn contact per mail.

Fijne service

Betrouwbaar en fijne producten, bij elke bestelling leuke proefjes

Steeds correcte levering

Alles verloopt steeds tip top. Extra staaltjes zijn mooi meegenomen

Het is de eerste keer dat ik bestelde maar de service goed het pakje zeer vlug aangekregen 👌

Hele fijne afhandeling van de bestelling. Met zorg gedaan.

Betrouwbaar en goede tijdige levering.

Heb de bestelling helaas niet ontvangen

De bestelling is bij een winkel bezorgd en niet op mijn thuisadres (ik begrijp niet waarom??) en ik was helaas pas vandaag in de gelegenheid om de bestelling op te halen en tot mijn verbazing is de bestelling teruggestuurd omdat het pakket daar al een aantal dagen lag. Hier baal ik enorm en ik hoop dat u de bestelling retour kunt sturen!

Uitstekende service

Aangenaam :-)

Snelle levering, kwaliteitsproducten

Zeer goede producten van hydropeptide. Mooie korting op volgende aankoop. Snelle verzending.

Super goed!

Alleen op aura webshop kan ik mijn producten bestellen. Levering binnen een paar dagen

Positief

Snelle levering van het product.

Gratis proefjes bij elke bestelling!

Snelle levering, goed verpakt en bij elke bestelling gratis proefjes. Keurig mail contact

Snelle en correcte levering (op aangekondigde tijdstip, goede verpakking)

Een webshop die is zoals je hoopt/verwacht dat het is. Niets op aan te merken! Integendeel: overzichtelijk, transparant, degelijke verpakking, juist transport, aflevering op voorgestelde tijdstip.

Snelle levering en goede service!!

Snelle levering en goede service!!

Super en supersnel!!

Wat een leuke extra verrassing in mijn pakket! Hele goeie produkten en super service! Thx

Snelle en correcte levering

Alles goed en snel verlopen

Snelle levering, super product.

prima service

Prima service, snelle levering

Zeer snelle service en vriendelijke levering van mijn pakket.

Zeer vlotte levering van mijn pakket.

Brusselsesteenweg 603

3090 Overijse

Over Webshop Aura

Your beauty products with fidelity discount