Mooie kleding voor alle leeftijden

Ik ben super blij met Sweet Jewellerey. Slaag altijd. Zo’n mooie kleding. En alle kleuren. Sieraden sokken tassen alles hebben ze. Oh ja mutsen sjaals ook nog. Dus wat wil een vrouw nog meer?? Juist: SWEET JEWELLEREY

Superleuke webshop

Weer geslaagd met drie leuke items. Ik had een blouse besteld en die droeg Willemijn in de video op een witte broek, dus toen de blouse binnen kwam en goed was kon ik het niet laten om de broek ook nog te bestellen;) En het super mooie ditte truitje als pre order besteld, kwam vandaag binnen, helemaal fantastisch!

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde, en ook in pre-order.. dit verliep allemaal heel vlotjes en het item is ook van goede kwaliteit! Ik shop zeker nog bij jullie in de toekomst!! ☺️

Sweet!

Heel blij met mijn bestelling! Ik kocht twee truien, een broek, riem en kettinkje. Een tijdje moeten wachten op mijn bestelling, maar dat was volgens de pre-order datums, zoals verwacht en dus geen enkel probleem! Alles was proper en tiptop in orde verpakt, met een lief kaartje, hartjespapier en een lolly. De pasvormen zijn prima, alles paste als gegoten, en de stofjes voelen erg kwalitatief, de truien superzacht. Voor herhaling vatbaar!

Sweet!

Hele fijne webshop met een geweldig leuke collectie kleding en sieraden! Het pakketje heb ik heel snel ontvangen (top!), alles valt qua maat netjes zoals beschreven staat en de kwaliteit van de kleding is ook goed. Kortom, zeker een aanrader en ik ga absoluut vaker shoppen!

Mooie kleding en goede service

Ik bestel vaak iets bij Sweet jewellery Super leuke kleding voor een betaalbare prijs!

Fijne webshop

Fijn webshop. Ook via berichten snel bericht. Snelle verzending. Ik koop graag via hen

Sweet jewellery

Mijn ervaring is dat dit mijn favoriete winkel is om te shoppen! De maten kloppen bij mij altijd ,de klanten service ik heb nog nooit problemen gehad ermee de meiden denken met je mee echt deze webshop is een echte aanrader.verslaafd ben ik eraan

Goede website en snelle levering!

Top service en levering!

Altijd een leuke collectie en goede service!

Super tof!

Super leuke webshop en lieve mensen! Niet alle kleding is altijd helemaal mijn smaak, maar wat ik dan bestel , vind ik helemaal super!

Super leuke kleding, en dan ook nog is snel bezorgd. Top service

Altijd goed

Fijne en mooie producten voor betaalbare prijs. Ook de klantenservice fijn meedenkend en snel reagerend .

Super snelle levering

Heel blij met mijn nieuwe item en supersnel geleverd! Mooi op tijd voor het feestje waar ik het graag zou willen dragen!

Super leuke kleding!

Ik heb hier al meerdere keren besteld want vind de kleding super leuk! Er komen ook steeds meer sieraden bij wat ik erg leuk vind. Goede service en snelle levering. Top

Leuke betaalbare kleding. Snelle communicatie. Bestelling met een pre-order was iets te laat maar er werd snel op mijn mail gereageerd en de items werden de volgende dag al opgestuurd. Zeer tevreden zal hier zeker vaker bestellen. Retour wordt snel verwerkt.

Goede ervaring, vriendelijke klantenservice!

Voor het eerst besteld bij Sweet Jewellery, mijn bestelling bestond uit 2 pre-orders. Toen ik mailde of ik het voor een bepaalde dag zou binnen hebben in de pre-order week kreeg ik snel antwoord dit vond ik erg fijn. Helaas lukte het niet om het voor die dag te leveren. Dat ik vriendelijk te woord werd gestaan maakte veel goed. De kleding zelf voldeed helemaal aan de verwachting. Erg blij mee! Ik zou Sweet Jewellery zeker aanraden en zeker zelf ook nog eens iets bestellen!

Goede service, snelle verzending, producten van goede kwaliteit! Prijs is ook aantrekkelijk. Maten komen overeen! Heel blij mee!

Echt een aanrader!

Ik heb al vaak in pre-order besteld. De levertermijnen kloppen altijd, wat ze beloven maken ze ook waar. De communicatie is super vriendelijk en heel familiaal, je voelt je echt geen nummer. Prijs-kwaliteit zit ook gewoon goed. Echt een aanrader!

Super leuke kleding en geweldige service

Bij bestelling wordt duidelijk de levertermijn geschetst. Kleding is heel mooi. Ik wilde nog wat bijbestellen en dat kon gewoon bijgevoegd worden na betaling van een tikkie. Ik blijf hier zeker klant

Wat een goede service!

Mooie producten ....snelle verzending bij producten die direct leverbaar zijn. Als er iets is is met product krijg je kosteloos nieuwe opgestuurd.

Geweldig!

Mooie kwaliteit, goede service en toffe outfits!

Prachtige kleding!

Vandaag mijn jasje voor het voorjaar straks binnen gekregen. Wat is ie geweldig!!! De stof is ook nog eens heelijk zacht en hij zit perfect! Kan niet wachten om hem straks te dragen zodra de temperatuur het toelaat.

Snel en top kwaliteit

Zo mooie blouse ontvangen. Z'n mooie webshop.

Eindelijk broeken die me goed zitten.

De laatste tijd zijn er top broeken bij sweet. Stretch, hoog op de rug wat super is met mijn holle rug. Maattabel echt super goed gemeten waardoor er eigenlijk nooit iets retour hoeft. Ik ben super blij ☺️. Regelmatig nog ander leuke shirts, sweaters of accessoires. Zo blijft sweet mijn favo shop. #rozehartjes #lolly