Mooie kleding !

4 artikelen besteld alle 4 behoud ik ze!

Veel te leuk!

Levensgevaarlijk om deze dames op Instagram te volgen. Veel kleding is namelijk zó leuk en wordt ook superleuk gepresenteerd. Fijn dat er bij wordt gezet of iets groot of klein valt zodat ik eigenlijk altijd meteen de goede maat bestel en niet van één kledingstuk 2 bestel om even te passen. Soms jammer dat er een pre-order op zit(omdat ik het zo graag aan wil), maar de gedachte erachter is wel mooi. Niks meer aan doen :)

Fijne,comfortabele kleding!

Kleding waar je je goed in voelt,aan alles wordt gedacht,en ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt,zo ontzettend fijn,dat noem ik nog eens service! :)

Snelle levering. Goede kwaliteit. Toffe kleding.

Helemaal prima!!!

Had een verkeerde bestelling ontvangen. Dit is direct opgepakt en recht gezet. Heel blij nu met mijn schoenen! Ga in de toekomst zeker vaker bij jullie shoppen!

Kwalitatieve en mooie kleding met snelle levering

Heel blij mee. Kleding wordt snel geleverd. De kwaliteit is heel goed en de kleding is mooi. Heel blij mee!

Geweldig!!

Voor het eerst gekocht. Kan niet anders zeggen dat ik echt positief verrast ben. Hele fijne materialen, kan niet wachten om het aan te doen.

Top materiaal en service

Duidelijke site, waarbij je de kleding goed kan bekijken. Goede service en updates over je bestelling. Lief dat ze je zo met aandacht behandelen!

Super goed

Altijd leuke kleding, fijne en duidelijke levering. Ooit een foutje gehad met een andere klant, zij mijn bestelling en ik haar bestelling en dit is samen met het team erg goed opgelost.

Top snelle levering

Mooie items! Vallen goed op maat en prachtige kleuren en een snelle levering. Dik tevreden

Fijne webshop

Altijd iets leuks om te shoppen en dat met een milieubewust tintje. Ze laten maken wat er besteld is om verspilling tegen te gaan. Love it. Duidelijke levertijden ook voor de pre orders en altijd met een persoonlijk tintje.

Leuke kleding en goede service

Ik shop al jaren bij sweet jewellery, leuke kleding en altijd vrolijk en eerlijk gepresenteerd. Toen er per ongeluk het verkeerde pakketje was bezorgd en ik contact had gezocht, werd het meteen goed opgepakt. Ik blijf nog jaren bij jullie shoppen!

Super leuke kleding, leuk ingepakt en vlotte levering

Website is super duidelijk, wat je ziet op de site komt overeen met wat je ontvangt. Het is altijd een feestje als er een pakket van Sweet jewellery binnenkomt. Erg leuk ingepakt.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super leuke kleding!

Heel tevreden!

Heel tevreden met mijn aankopen! Weer allemaal heel mooi. Was een kleine vergissing gebeurd in de bestelling (een fout item geleverd), maar super vlot opgelost door de klantenservice! Top!

Fijne webshop

Fijne website, super leuke kleding natuurlijk : ) Fijne klantenservice! En als alles items binnen zijn dan heb je ze snel in huis.

Zeer tevreden!

Super blij met mijn aankopen. Snelle levering en altijd goede service!

Top service!

Ik had een bestelling geplaatst waarvan 1 item later zou komen, logisch dat ivm milieu en kosten ze wachten tot alles binnen is en dan in 1 x versturen. Ik had dit echter niet gezien en had iets in de bestelling nodig voor een feestje dat weekend. Klantenservice gemaild en speciaal voor mij een uitzondering gemaakt! Ontzettend aardige meiden en denken graag met je mee. Daarnaast leuke kleding en accessoires, tegen een fijne prijs!

Fijne webshop

Leuke kleding, niet duur en goede kwaliteit! Mijn kleding werd eerder verstuurd dan aangegeven. Super fijn dat het er zo snel was!

Geweldig!

Ik ben fan van SweetJewellery! De kleding is mooi, van goede kwalitiet en een groot aanbod (dat iedere week veranderd). En ook de klantensevice is top! Als je een vraag hebt reageren ze gelijk, heel vriendelijk en meedenkend!

Mooie kleding, erg tevreden!

Dit was mijn eerste bestelling. Super mooie kleding/ kwaliteit en maten klopten ook. Ik ga zeker vaker bestellen, super tevreden!

Fijne communicatie . Mooie producten . Afspraken worden goed nagekomen

Super toffe tas!

De tas was nog sneller binnen dan ik hoopte! En wat is ie tof! Mooie kwaliteit.

Top service!

Altijd een leuke afwisselende collectie. Het pakketje met je bestelling is net een cadeau aan jezelf.

Echt een aanrader!

Erg tevreden over SWEET JEWELLERY! Snelle en vriendelijke klantenservice en de kleding is precies zoals afgebeeld. Heel blij met mijn bestelling! Ik ga zeker vaker iets bestellen