Laden reviews...
303 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle verzending en duidelijke communicatie. Ze noemen vaak de hoge kwaliteit van artikelen en betrouwbare levertijden. Veel reviews benadrukken het gemakkelijke online bestellen en waar voor je geld. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden en geven aan hier zeker weer te kopen.
Maxi jurk net ontvangen en zit als gegoten, zo ga ik tiptop op vakantie ❤️
23 July 2026
Monique Tronchet
Beusichem
Toffe collectie die heel duidelijk voorgesteld wordt (website en social media). Prijskwaliteit is top en steeds een vlotte service. Wat heel handig is, is de maattabel indien je twijfelt over de juiste maat.
22 July 2026
Annelies
Eeklo
Al een aantal jaar klant. Kwaliteit is top! Service is Top! Leuke dingen !
22 July 2026
Tessy
Brasschaat
Snelle levering en super leuk dat de collectie wisseld vaak voor iedereen wat leuks te vinden zo! Ga zo door!
21 July 2026
Tanja
Winterswijk
Mooie , fijne jurken gescoord! Ik bestel eigenlijk nooit iets van wat ik op Instagram tegenkom, maar dit zag er te leuk (en betrouwbaar) uit! Ga zo door! Ik kom zeker terug!
19 July 2026
Moniek
Berkel-Enschot
Ik bestel geregeld iets bij Sweet Jewellery. De kwaliteit is altijd goed, de communicatie is helder en het is echt een cadeau voor jezelf als je het pakket ontvangt. De liefde en zorgzaamheid straalt er vanaf!! Ga zo door team Sweet!
19 July 2026
Natasja
Poeldijk
Het jasje is een cadeau voor mijn dochter die volgende maand pas jarig is. Maar het werd erg snel geleverd en mooi en goed verpakt.Het jasje ziet er leuk uit en ik kan het mij voorstellen dat ze dit jasje heel graag wil hebben.
18 July 2026
Wilma
Hengelo
Betrouwbare site en betaalbare kleding! Mijn bestelling kwam iets later, maar was een pre order dus heel logisch. Ik had het idee dat ik het jurkje op de foto iets anders had ingeschat, maar vind hem wel erg mooi zitten. Dus ik houd hem zeker. Ik draag vaak een L en dit was M/L en zat heel mooi. Ook de bijpassende ketting is super leuk. En vooral de stof heb ik me over verbaasd, ik had het iets goedkoper/synthetischer verwacht. Maar dat is het niet. Dus conclusie: had een iets ander beeld bij het bestelde, maar ben er wel heel tevreden mee!! Zou zo weer opnieuw bestellen
18 July 2026
Lisanne
Heeg
Elke keer dat je op hun website kijkt, zie je wel weer wat leuks! De pasvorm is mooi, de stoffen voel goed aan en de kwaliteit is goed. Echt een aanrader!!
Rieneke
Hoogland
Vlotte levering & service. Ik heb een TU kleedje besteld en past perfect. Zeer blij mee ☺️
An-Sofie Gielen
Lanaken
Super leuke en betaalbare kleding!
Inge
Oss
Een toffe webshop met hele leuke kleding. Ik heb hier al twee keer besteld en allebei de keren heel erg te Vreden. Hele fijne kwaliteit en snelle levering. Ik ben heel erg enthousiast en ga zeker vaker bestellen.
Inge
Helmond
Leuke kleding, goede prijs, wekelijks nieuwe items. De foto’s en filmpjes op insta en daarbij de lengte van de personen die het dragen en welke maat, maakt het duidelijk welke maat aan te schaffen. De verzending is snel en leuk verpakt. De communicatie via de mail is duidelijk. Een aanrader!
16 July 2026
Femke
Leiderdorp
Altijd een feestje om bij jullie te bestellen en te ontvangen. Mooi en feestelijk ingepakt. Mooie kwaliteit kleding. Duidelijke communicatie m.b.t. pre orders.
Sabine Meerten
Bunde
Paar weken terug 2 jurkjes besteld als pre order, 1 daarvan konden ze niet leveren omdat er een productie fout mee was natuurlijk super jammer maar ze boden mij heel fijn een andere kleur aan. Super fijn dat jullie dit doen! nu vind ik de andere kleuren niet bij mij passen dus netjes mijn geld terug gekregen.
Kelly
Dordrecht
Hele leuke webshop. Snelle levering. Unieke items. Aanrader!
Priscilla
Zevenhoven
Superleuk blousje en armband besteld. Zoals omschreven op de website. Fijn ook die maattabel, daardoor kon ik een goede inschatting maken van de juiste maat voor mij. Blij mee!
Jeanine Meijer
Amersfoort
Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent je levering. Ook als er vertraging is. Je ontvangt leuke mails bijvoorbeeld oeps je bent niet thuis. Je pakket ligt bij de buurvrouw etc etc. Iets met de buurvrouw die je kleding past. Mooie kleding.. mooie kwaliteit. Leuk kaartje erbij. Lolly voor de kinderen.
Roëlle
Groot-Ammers
Wat een leuke webshop. Ik heb 2 hele leuke vrolijke shirts mogen ontvangen. Helaas was 1 shirt niet meer leverbaar en daar ben ik netjes door op de hoogte gebracht met een mailtje. Ik had al snel mijn geld weer terug, goede service! Ik kom zeker eens terug om te shoppen ;).
Rebecca
Groot-Ammers
Mooie producten en snelle service! Zeker een aanrader :).
Malize Schijns
Cadier en Keer
Sweet Jewellery heeft echt altijd z'n leuke collectie of je nou kleding shopt of accessoires ze hebben echt altijd de leukste maar ook schattigste spullen! Het is echt mijn favoriete online winkel omdat de style echt bij mij past <3
13 July 2026
Lieke v Leeuwen
Gilze
Een snelle levering van mijn preorder bestelling, hele mooie jurkjes. Ik ben er heel blij mee!
Samantha
Kudelstaart
Ik heb een paar super mooie en leuke jurken. Besteld ze zijn heel vrolijk en sluiten heel mooi aan. Fijne site en goede levering.
Laura
Utrecht
Altijd mooi gepresenteerd en altijd mooi verzorgd geleverd. Super content.
Cindy
Moerbeke-Waas België
Hele leuke kleding voor betaalbare prijzen. Ook altijd snel contact met de klantenservice en goede hulp. Top bedrijf!
Miranda
Ijmuiden