Laden reviews...
275 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle verzending en duidelijke communicatie. Ze noemen vaak de hoge kwaliteit van artikelen en betrouwbare levertijden. Veel reviews benadrukken het gemakkelijke online bestellen en waar voor je geld. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden en geven aan hier zeker weer te kopen.
Heel vaak voorbij zien komen via Instagram, nu kon ik het toch niet laten. De eerste bestelling ontvangen en ik verwacht dat dit niet de laatste zal zijn. Erg blij met de super snelle verzending en de leuke items! Echt een aanrader!
10 July 2026
Lot
Dordrecht
Voor het eerst besteld en ik had wat vraagjes. Werd snel en vriendelijk geholpen. Het item is ook zoals beschreven en ik ben er erg blij mee. Dit zal vast niet bij 1 bestelling blijven!
9 July 2026
Natascha
Enschede
Hele nette en correcte webshop. Producten leuk verpakt en altijd zoals op foto.
9 July 2026
LeonieB
Dalerveen
De pre-order was het wachten meer dan waard, wat een leuke setjes heb ik vandaag ontvangen! Zowel setje Sofy in het lila als blauw zien er geweldig uit en zitten super comfortabel! Ideaal voor de aanstaande vakantie :-) En ik heb net nog veel meer leuks op de website zien staan, dus ik ga zeker nog een keer bestellen!
8 July 2026
Izzy
Berkel-Enschot
Hele leuke kleren voor een mooie prijs. Producten zijn zoals op de foto. Sommige items zijn preorder, hier moet je soms wat langer op wachten maar dit wordt duidelijk aangegeven. Je moet niet te vaak op hun webshop kijken, want je blijft bestellen
8 July 2026
Marieke
Sevenum
Bestellen gaat super simpel. Soms moet je iets langer wachten op je product omdat het een pre-order is maar dit wordt duidelijk aangegeven. Wat je ziet op de afbeelding dat is ook het product wat je krijgt. Materiaal en maten worden goed omschreven. Ik ben erg tevreden! Niet te vaak op de site kijken ;-) want ze verkopen gewoon hele leuke kleding!
7 July 2026
Lonneke
Kuipers
Als je een vraag stuurt via de mail krijg je super snel antwoord. Ik moest even wachten op mijn bestelling maar na contact te hebben gehad was deze snel verzonden en ook ontvangen! Enige nadeel is wel dat er veel pre order is wat je kan bestellen. Je moet dan dus wel even geduld hebben voordat je het binnen hebt :)
7 July 2026
Linda
Etten-Leur
Zoooo blij met mijn allereerste bestelling!!! Top geregeld, supersnel geleverd, tegekk setje..kan niet wachten tot mijn volgende bestelling!!!
5 July 2026
Ans
Maastricht
Hele leuke suede tas! Van mooi kwaliteit en perfect qua formaat! De bloementrui is van fijn dun katoen. Ideaal voor de koude avonden in het najaar!
4 July 2026
Linda
Didam
Ik ben fan van Sweet Jewellery! Leuke kleding! Al een aantal keer wat gekocht bij jullie! Alleen de verzendzakken zien er superleuk uit! Ik zal zeker nog een bestelling plaatsen als ik iets leuks zie!
2 July 2026
Michelle
Zeewolde
Ik ben al jaren helemaal fan van Sweet Jewellery. Altijd leuke, verassende collecties. Makkelijk online bestellen, de maattabel bij elk artikel is heel handig, zo weet je altijd welke maat je nodig hebt. De kwaliteit van de kleding is erg goed. De klantenservice is goed en snel bereikbaar en behulpzaam.
1 July 2026
Lyenne
Panningen
Weer een bestelling gedaan bij Sweet en uiteraard weer zeer tevreden. Mooie kwaliteit van de producten, producten zoals op de foto, betaalbaar. Kortom, gewoon super blij mee!
30 June 2026
Sanne
Lelystad
Jurk besteld. Vaak valt een jurk bij mij tege omdat ik niet zo lang en smal ben als de modellen op de foto, maar deze staat echt leuk! Ik ben er blij mee!
28 June 2026
Melanie
Noordwijkerhout
De leukste kleding vind ik altijd bij sweet jewellery. Maten worden altijd goed uitgelegd en kloppen ook altijd. Soms werken ze met pre-order, dan moet je iets meer geduld hebben voordat je je items binnen hebt.
27 June 2026
Marloes
Leeuwarden
Er wordt alles aan gedaan om de bestelling zo snel mogelijk thuis te mogen ontvangen. Altijd al zeer tevreden geweest! Niets dan lof !
27 June 2026
Nele
Scherpenheuvel
Mijn eerste bestelling bij Sweetjewellery zeker voor herhaling vatbaar, leuk shirt off-whitte met zwarte stippen, goede kwaliteit. Was pre-order artikel, netjes geleverd in vermelde week, netjes en mooi ingepakt.
26 June 2026
Ellen
Heerlen
Ik bestel al jaren bij Sweet (sinds 2015), de maattabel is top, je kan gewoon niet verkeerd bestellen. De uitleg is heel fijn hoe het valt, en elke keer een lolly bij je bestelling krijgen wat zo netjes is ingepakt is ronduit een feestje. Zit ondertussen wel echt op bestelling +25 en nog niets geretourneerd.
Samantha Geelen- Verwaal
Zeewolde
Recent heb ik meerdere setjes en kledingstukken besteld. Er wordt vlot geantwoord op vragen en de dames zijn vriendelijk. Bestellingen worden vlot samengevoegd om verzendkosten te voorkomen. Al met al positief en erg blij met de kleding!
Mandy Asbroek
Haaksbergen
Ik bestel vaak bij sweet jewelz Erg blij met mijn bestelling
Celina
Woerden
Bestelling wordt heel mooi ingepakt en de kledij is van zeer goede kwaliteit. Aanrader!
Ellen
Nazareth
Na lang wachten (pre order) heb ik vandaag mijn panter broekje en het witte topje binnen gekregen. OMG zo leuk!! Het zit goed en de kwaliteit is top! Ik bestel vaker kleding online (andere webshops) maar dat kan eigenlijk vaker terug dan dat het goed zit. Je kleding wordt ook nog eens leuk ingepakt met een kaartje en een lekkere lolly. Ik ben helemaal tevreden!
24 June 2026
Judith Mau
Maasland
De kleding is vrijwel altijd overeenkomend met wat er word aangegeven qua maat. De kleding gaat lekker met zijn tijd mee en de omschrijving is duidelijk. De leuke fotos spreken voor zich. Pakketjes worden snel verzonden en altijd gezellig ingepakt. Topservice!
Rianne
Wapenveld
Producten voelen kwalitatief echt goed, super snel verzonden. Duidelijke site met goede maat omschrijving
Bregje
Etten-Leur
De bestellingen worden snel verzonden en heel leuk ingepakt. Ik kijk er altijd heel erg naar uit als ik weer nieuwe items besteld heb!!
Celine
Waddinxveen
Weer heel blij met mijn bestelling! Je krijgt het echt als cadeautje opgestuurd en de kleding is echt heel mooi! Weer heel blij met mijn broekrokjes en super fijn shirt!! Ook de schoenen zitten heerlijk!! En als je nog niet overtuigd bent, ook de klantenservice is echt top!! Hopelijk natuurlijk nooit nodig, maar als er iets is krijg je heel snel en klantvriendelijk antwoord!! Echt een aanrader deze site!!❤️
Irene
Udenhout