Hoi Laura, Wij beginnen altijd met Hoi en nooit met Lieve, daar eindigen we mee. 😊 Als een item is uitverkocht kan het zo zijn dat Willemijn deze weer aanvult en het inderdaad 10 minuten later weer te bestellen is. Om onze klanten tegemoet te komen doen wij daarom ook aan orders samenvoegen, je kunt hier alles lezen over het samenvoegen: https://www.sweetjewellery.nl/pre-orders-en-orders-samenvoegen Ook zie ik in ons systeem staan dat je een kortingscode hebt ontvangen voor het teveel betaalde aan verzendkosten en we je dus netjes tegemoet zijn gekomen. 💖 Lieve groetjes, Corine
Hoi Tamara, Bedankt voor je review. Wij doen ons uiterste best altijd onze klanten op de hoogte te brengen van vertragingen. Heb ook even bij je orders gekeken en ik zie dat er bij jouw een vertraging was door een verkeerd doorgegeven adres, dit lag dus niet aan ons! 😘 Lieve groetjes, Corine