Ik ben super blij met Sweet Jewellerey. Slaag altijd. Zo’n mooie kleding. En alle kleuren. Sieraden sokken tassen alles hebben ze. Oh ja mutsen sjaals ook nog. Dus wat wil een vrouw nog meer?? Juist: SWEET JEWELLEREY
Hoi Karin, Wat leuk om te horen dat jij zo blij bent met Sweet Jewellery. Je kan bij ons inderdaad jouw gehele outfit score, van sokken tot aan prachtige sieraden. Heel fijn dat jij dit al hebt ontdekt en dat je altijd zo goed bij ons slaagt 🛍💝 Lieve groetjes 🌷
Weer geslaagd met drie leuke items. Ik had een blouse besteld en die droeg Willemijn in de video op een witte broek, dus toen de blouse binnen kwam en goed was kon ik het niet laten om de broek ook nog te bestellen;) En het super mooie ditte truitje als pre order besteld, kwam vandaag binnen, helemaal fantastisch!
Hoi Monique, Super leuk om te horen dat je zo blij bent met de items en dat de pre-order je ook zo goed bevallen is. En ja... wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je die witte broek erachteraan hebt besteld 💥🤩 Helemaal leuk om jouw outfit compleet te hebben! Heel veel plezier met/van jouw nieuwe items! Lieve groetjes 🩷
Het was de eerste keer dat ik iets bestelde, en ook in pre-order.. dit verliep allemaal heel vlotjes en het item is ook van goede kwaliteit! Ik shop zeker nog bij jullie in de toekomst!! ☺️
Hoi Sara, Wat leuk dat je jouw eerste order bij ons hebt geplaatst, welkom bij Sweet Jewellery 🌺🌸 Super fijn om te lezen dat alles zo vlot verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit. We kijken er naar uit om snel weer een bestelling van jou te mogen inpakken. Lieve groetjes 💕
Heel blij met mijn bestelling! Ik kocht twee truien, een broek, riem en kettinkje. Een tijdje moeten wachten op mijn bestelling, maar dat was volgens de pre-order datums, zoals verwacht en dus geen enkel probleem! Alles was proper en tiptop in orde verpakt, met een lief kaartje, hartjespapier en een lolly. De pasvormen zijn prima, alles paste als gegoten, en de stofjes voelen erg kwalitatief, de truien superzacht. Voor herhaling vatbaar!
Hoi, Wat heb jij een leuke bestelling geplaatst, super bedankt hiervoor! 😍 We werken inderdaad met pre-orders om onnodige grote voorraden te kunnen voorkomen en daarbij een steentje kunnen bijdragen aan een groenere wereld 🌱 Heel fijn dat onze werkwijze bekend was en dat je zo geduldig hebt gewacht op jouw pakketje. Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze manier van inpakken, want hier stoppen wij veel liefde en tijd in. Het uitpakken van jouw mooie items moet natuurlijk een feestje zijn 🥳 Daarnaast worden wij extra blij dat de pasvormen goed zijn en dat je de items kwalitatief goed vindt. Super bedankt voor je fijne en uitgebreide review! Lieve groetjes 💖
Hele fijne webshop met een geweldig leuke collectie kleding en sieraden! Het pakketje heb ik heel snel ontvangen (top!), alles valt qua maat netjes zoals beschreven staat en de kwaliteit van de kleding is ook goed. Kortom, zeker een aanrader en ik ga absoluut vaker shoppen!
Hoi Sabine, Wauw, het regent complimenten, dankjewel!☂️💞 Heel fijn dat alles zo goed bevallen is: van de collectie tot de pasvormen en de kwaliteit. En natuurlijk nog fijner dat je jouw pakketje zo snel in handen had! Je bent altijd van harte welkom om weer lekker rond te neuzen tussen al het leuks en om lekker te gaan shoppen 🍭💝 Lieve groetjes 💋
Ik bestel vaak iets bij Sweet jewellery Super leuke kleding voor een betaalbare prijs!
Hoi Ilse, Wat fijn je zo vaak bij ons bestelt en onze kleding leuk vindt. We proberen altijd mooie, kwalitatieve items te vinden voor een betaalbare prijs, dus dit doet ons heel goed om te lezen 💕 We hopen snel weer mooie items voor je te mogen inpakken! Lieve groetjes 🌷
Fijn webshop. Ook via berichten snel bericht. Snelle verzending. Ik koop graag via hen
Hoi Gisele, Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle levering. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren en alle pakketjes met veel zorg en nog meer liefde in te pakken 🍭💝 Heel fijn dat je zo graag bij ons shopt! Lieve groetjes 💓
Mijn ervaring is dat dit mijn favoriete winkel is om te shoppen! De maten kloppen bij mij altijd ,de klanten service ik heb nog nooit problemen gehad ermee de meiden denken met je mee echt deze webshop is een echte aanrader.verslaafd ben ik eraan
Hoi Saraya, Wat heerlijk om te lezen dat wij jouw favoriete winkel zijn en we jouw zelfs een beetje 'verslaafd' hebben gemaakt aan Sweet Jewellery 🤭💖 Heel fijn dat de maten altijd goed voor je uitpakken en dat je onze klantenservice zo kunt waarderen. De meiden denken inderdaad graag met je mee, heel fijn dat je dit hebt opgemerkt. Dankjewel voor je vertrouwen en we hopen snel weer een pakketje met mooie items voor je te mogen inpakken 💝 Lieve groetjes 🫶
Goede website en snelle levering!
Hoi Nadia, Wauw, een 10. Super bedankt voor je complimenten over onze website en snelle levering. Daar worden wij heel blij van 🌈🎉 Lieve groetjes 🩷
Altijd een leuke collectie en goede service!
Hoi Engel, Bedankt voor je review. We doen elke keer ons best om een collectie samen te stellen waar je bij van wordt en het betekent veel dat je ook onze service zo waardeert 💝 Bedankt voor je vertrouwen en we zien je natuurlijk graag snel weer terug inderdaad onze webshop. Lieve groetjes 💋
Super leuke webshop en lieve mensen! Niet alle kleding is altijd helemaal mijn smaak, maar wat ik dan bestel , vind ik helemaal super!
Hoi Michelle, Wat fijn om te horen dat je onze webshop zo leuk vindt en ons Sweet team lief vindt 💕 We begrijpen helemaal dat niet alles ieders smaak is, daarom proberen we juist een gevarieerd aanbod samen te stellen, zodat er voor iedereen iets moois te vinden is 🤩 We worden er alleen maar blij van om te horen dat je jouw bestelde items helemaal super vindt, daar doen we het voor! Lieve groetjes 🩷
Super leuke kleding, en dan ook nog is snel bezorgd. Top service
Hoi Jolanda, Wauw, wat een mooi cijfer hebben wij van jou mogen krijgen 🔥🫶 Heel fijn om te horen dat je zowel onze kleding zo leuk vindt met snelle levering als dat je onze service top vindt. Daar zijn wij natuurlijk super trots op! Lieve groetjes 💝
Fijne en mooie producten voor betaalbare prijs. Ook de klantenservice fijn meedenkend en snel reagerend .
Hoi Anoek, Wat een fijne review, dankjewel 😄🌺 Heel leuk om te horen dat je zo blij bent met de items èn nog fijner voor ons om te horen dat onze klantenservice snel reageert en met je meedenkt. We zien je graag snel weer terug in onze webshop! Lieve groetjes 💖
Heel blij met mijn nieuwe item en supersnel geleverd! Mooi op tijd voor het feestje waar ik het graag zou willen dragen!
Hoi Juliette, WOW een 10!💪🏼😀 Dankjewel🩷 En helemaal leuk om te mogen lezen dat je helemaal blij bent met je aankoop😍 Alvast heel veel plezier op het feestje! Lieve groetjes🩷
Ik heb hier al meerdere keren besteld want vind de kleding super leuk! Er komen ook steeds meer sieraden bij wat ik erg leuk vind. Goede service en snelle levering. Top
Hoi Marjolein, Dit is zo leuk om te mogen lezen!🩷😀 Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe kleding. En wij worden ook helemaal happy van de sieraden. Dankjewel voor je mooie review😍🌸 Lieve groetjes🌼
Leuke betaalbare kleding. Snelle communicatie. Bestelling met een pre-order was iets te laat maar er werd snel op mijn mail gereageerd en de items werden de volgende dag al opgestuurd. Zeer tevreden zal hier zeker vaker bestellen. Retour wordt snel verwerkt.
Hoi Linda, Super om te lezen dat je blij bent met de kleding èn onze service. Jammer dat de pre-order iets later was dan verwacht, maar wat fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen en dat jouw bestelling de volgende dag al onderweg was 🍭💝 Ook goed om te horen dat jouw retour zo snel is verwerkt. Heel erg bedankt voor je vertrouwen. We zien je natuurlijk heel graag weer terug in de onze webshop! 🤩🛍️ Lieve groetjes 🌷
Voor het eerst besteld bij Sweet Jewellery, mijn bestelling bestond uit 2 pre-orders. Toen ik mailde of ik het voor een bepaalde dag zou binnen hebben in de pre-order week kreeg ik snel antwoord dit vond ik erg fijn. Helaas lukte het niet om het voor die dag te leveren. Dat ik vriendelijk te woord werd gestaan maakte veel goed. De kleding zelf voldeed helemaal aan de verwachting. Erg blij mee! Ik zou Sweet Jewellery zeker aanraden en zeker zelf ook nog eens iets bestellen!
Hoi Lindsey, Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld en dan meteen een bestelling met twee pre-orders! Welkom bij Sweet Jewellery 🌸🌺 Wat fijn dat je onze snelle reactie waardeerde. We vinden het belangrijk om eerlijk en duidelijk te communiceren, ook als iets nèt niet op tijd geleverd kan worden 🫶 Extra fijn om te horen dat je daar een goed gevoel aan hebt overgehouden. En we vinden het natuurlijk geweldig dat de kleding helemaal aan jouw verwachting voldeed, daar worden wij extra blij van! Heel erg bedankt voor je mooie en eerlijke woorden. Hopelijk mogen wij snel weer mooie items voor je inpakken ✨ Lieve groetjes 💗
Goede service, snelle verzending, producten van goede kwaliteit! Prijs is ook aantrekkelijk. Maten komen overeen! Heel blij mee!
Hoi Wassie, Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de snelle verzending en de prijs/kwaliteit van onze mooie items 🥰🌈 We steken veel tijd en liefde in onze maattabellen, dus wij waarderen het enorm om te horen dat de maten overeen komen. Dat maakt het online shoppen nog gemakkelijker en leuker. Wat een mooie woorden, dank je wel! Lieve groet 🌸
Ik heb al vaak in pre-order besteld. De levertermijnen kloppen altijd, wat ze beloven maken ze ook waar. De communicatie is super vriendelijk en heel familiaal, je voelt je echt geen nummer. Prijs-kwaliteit zit ook gewoon goed. Echt een aanrader!
Hoi Ellen, Wat jij dat je al zo vaak bij ons besteld hebt en dat alles steeds naar wens verloopt 💥 We doen ons best om de pre-order data na te komen en jou als klant te laten voelen dat wij super blij met je zijn. Dus het is geweldig om te horen dat jij dit ook zo ervaart en je als klant geen nummer voelt 💕 We hopen dan ook dat je nog lang een trouwe Sweetie blijft en we je snel weer mogen verblijden met mooie items! Lieve groetjes 💋
Bij bestelling wordt duidelijk de levertermijn geschetst. Kleding is heel mooi. Ik wilde nog wat bijbestellen en dat kon gewoon bijgevoegd worden na betaling van een tikkie. Ik blijf hier zeker klant
Hoi Karin, Wat fijn om te horen dat de levertermijn kloppend is met wat wij schetsen en dat je onze kleding mooi vindt 🤩 We zijn blij om te horen dat we jou konden helpen met het bijvoegen van jouw gewilde item aan jouw lopende order. Heel veel plezier met jouw nieuwe items en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop 🛍 Lieve groetjes 💜
Mooie producten ....snelle verzending bij producten die direct leverbaar zijn. Als er iets is is met product krijg je kosteloos nieuwe opgestuurd.
Hoi Maaike, Dankjewel voor je review!🌟😀 Super leuk om te mogen lezen dat je onze items zo mooi vindt😎💕 en dat de afhandeling ook zo goed loopt, is heel fijn om te horen! Lieve groetjes🌸
Mooie kwaliteit, goede service en toffe outfits!
Hoi Laurien, Zo leuk om te horen dat je blij bent met de kwaliteit, onze service en de de outfits. Dat is precies waar wij iedere dag veel liefde en tijd in steken en zo hard ons best voor doen 💪🔥 We hopen je snel weer te mogen verassen met de nieuwste items 🌸 Lieve groetjes 💖
Vandaag mijn jasje voor het voorjaar straks binnen gekregen. Wat is ie geweldig!!! De stof is ook nog eens heelijk zacht en hij zit perfect! Kan niet wachten om hem straks te dragen zodra de temperatuur het toelaat.
Hoi Tanja, Dank je wel voor je fijne review, hier worden wij natuurlijk heel blij van! 🥰 Wat fijn dat je zo enthousiast bent over jouw nieuwe jas en dat je de stof zo heerlijk zacht vindt. Nu maar hopen dat de temperatuur snel stijgt, zodat je jouw jas met veel plezier kan gaan dragen ☀️ Lieve groetjes 🌷
Zo mooie blouse ontvangen. Z'n mooie webshop.
Hoi Marijke, Wat fijn om te hoen dat je zo blij bent met de blouse en dat je onze webshop zo mooi vindt. Daar doen we het voor! 🫶🩷 We hopen dat je met veel plezier jouw blouse gaat dragen en zien je natuurlijk graag snel terug in onze webshop 🛍️ Lieve groetjes 💕
De laatste tijd zijn er top broeken bij sweet. Stretch, hoog op de rug wat super is met mijn holle rug. Maattabel echt super goed gemeten waardoor er eigenlijk nooit iets retour hoeft. Ik ben super blij ☺️. Regelmatig nog ander leuke shirts, sweaters of accessoires. Zo blijft sweet mijn favo shop. #rozehartjes #lolly
Hoi Mar, Wat een geweldige review, dank je wel voorde uitgebreide bericht 💝 Super fijn dat de broeken zo goed bevallen, zeker wanneer ze zo mooi hoog aansluiten op de rug en comfortabel zitten. Dat vinden wij erg belangrijk 🥰 En wat goed komt om te horen dat de maattabel zo helpend is, dat maakt het online shoppen toch nèt wat makkelijker. Tot slot vinden wij het natuurlijk een enorme compliment om te horen dat wij jouw favoriete webshop zijn! Lieve groetjes 🩷