Super leuke kleding, leuk ingepakt en vlotte levering

Website is super duidelijk, wat je ziet op de site komt overeen met wat je ontvangt. Het is altijd een feestje als er een pakket van Sweet jewellery binnenkomt. Erg leuk ingepakt.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super leuke kleding!

Heel tevreden!

Heel tevreden met mijn aankopen! Weer allemaal heel mooi. Was een kleine vergissing gebeurd in de bestelling (een fout item geleverd), maar super vlot opgelost door de klantenservice! Top!

Fijne webshop

Fijne website, super leuke kleding natuurlijk : ) Fijne klantenservice! En als alles items binnen zijn dan heb je ze snel in huis.

Zeer tevreden!

Super blij met mijn aankopen. Snelle levering en altijd goede service!

Top service!

Ik had een bestelling geplaatst waarvan 1 item later zou komen, logisch dat ivm milieu en kosten ze wachten tot alles binnen is en dan in 1 x versturen. Ik had dit echter niet gezien en had iets in de bestelling nodig voor een feestje dat weekend. Klantenservice gemaild en speciaal voor mij een uitzondering gemaakt! Ontzettend aardige meiden en denken graag met je mee. Daarnaast leuke kleding en accessoires, tegen een fijne prijs!

Fijne webshop

Leuke kleding, niet duur en goede kwaliteit! Mijn kleding werd eerder verstuurd dan aangegeven. Super fijn dat het er zo snel was!

Geweldig!

Ik ben fan van SweetJewellery! De kleding is mooi, van goede kwalitiet en een groot aanbod (dat iedere week veranderd). En ook de klantensevice is top! Als je een vraag hebt reageren ze gelijk, heel vriendelijk en meedenkend!

Mooie kleding, erg tevreden!

Dit was mijn eerste bestelling. Super mooie kleding/ kwaliteit en maten klopten ook. Ik ga zeker vaker bestellen, super tevreden!

Fijne communicatie . Mooie producten . Afspraken worden goed nagekomen

Super toffe tas!

De tas was nog sneller binnen dan ik hoopte! En wat is ie tof! Mooie kwaliteit.

Top service!

Altijd een leuke afwisselende collectie. Het pakketje met je bestelling is net een cadeau aan jezelf.

Echt een aanrader!

Erg tevreden over SWEET JEWELLERY! Snelle en vriendelijke klantenservice en de kleding is precies zoals afgebeeld. Heel blij met mijn bestelling! Ik ga zeker vaker iets bestellen

Heb een aantal t shirtjes voor de zomer besteld. Helemaal happy

Goede fijne alledaagse kleding

Fijne site, leuke kleding voor elke stijl. Genoeg keuze!

mooie producten!

Hele mooie fijne producten. Goed verpakt. Pre order altijd goed aangegeven.

Kleding is precies zoals verwacht!

De kleding is precies zoals omschreven is. Mooie pasvorm, goede kwaliteit stof. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen!

Wederom geweldig!

Soms is het even wachten met een pre-order (dit wordt altijd goed aangegeven), maar het is meer dan het wachten waard!

Leuke verrassende items

Leuke blouse en thirt gekocht. Leuke print, eens wat anders. Verzending ook goed en netjes.

Dit maakt mij blij!

Wat kan een mens gelukkig worden van kleding die goed past en lekker zit! Alles van mijn bestelling zit goed en past perfect. Een jeans gekocht die meteen goed zit. De materialen die zijn gebruikt, zitten heerlijk. Een blouse die ik graag wilde was niet meer in mijn maat. Daarover contact gezocht via de e-mail en heb goed advies gekregen. Snelle reactie ook op de e-mail. Zeer tevreden over mijn bestelling, zal zeker niet de laatste zijn!

Altijd blij verrast

Nog net op het nippertje het leuke shirtje binnen voor de vakantie. Altijd fijn als de pre-order week klopt!!

Geweldig!

Super mooie kleren en komen de levertijd na wat ze aangeven! Ook als je nog informeert bij klantenservice, word je snel en goed geholpen!!

Super leuke kleding!

Voor de zoveelste keer wat besteld bij Sweet Jewellery. Hele mooie kwaliteit kleding. En dit keer voor het eerst een jeans besteld. Durf vaak geen broeken te bestellen, maar wil het altijd passen in winkels. Maar de broek was erg mooi van kleur, zat heerlijk zoals beschreven. Achteraf toch volgende keer een maatje kleiner bestellen. Was afgevallen en de broek valt nu ruim. Maar door de stretch zit ie nog steeds prima. Zeker een aanrader!

Super gave kleding en top service

Ze hebben altijd mooie kleding en alles wat ik tot nu toe besteld heb staat zo geweldig. Ik word altijd heel blij als er weer een pakketje binnenkomt. En ze verpakken het ook altijd erg leuk. Het voelt als een feestje. Top kwaliteit, top service en leuk dat het kleding is die je ergens niet tegenkomt. Ik stop tegenwoordig alleen nog bij dit bedrijf.

goede service

bij pre-order wordt er netjes bij vermeld welke week het geleverd wordt !