Mijn bestelling was geen pre order dus deze werd al snel verzonden! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending en alle info op de site is ook duidelijk en overzichtelijk. Meerdere foto’s per artikel zodat je een goed beeld hebt van het artikel om retour te besparen.
Hoi Simone, Wat een fijne review om te lezen! 🥰💖 Zo blij dat alles snel geleverd werd en dat onze info en foto’s zo handig voor je waren 😍✨ We doen ons best om shoppen bij ons zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, dus dit maakt ons helemaal happy 💕🛍️ Dankjewel voor je mooie review😀 Lieve groetjes🩷
Heel leuk dat er elke week 3 collecties zijn. De maatvoering is heel duidelijk en klopt voor mij precies. Een enthousiast team dat het SAMEN met veel plezier doet en snel reageert bij vragen. Dikke aanrader! Vandaag weer een hele fijne spijkerbroek mogen ontvangen. Deze kan ik in het 1e trimester heel mooi dragen met een maatje groter. Straks na de zwangerschap ook door de stretch.
Hoi Moniek, Wauw, wat een supermooie review! 🥰💖 Zo fijn om te lezen dat je blij bent met de collecties, maatvoering én service 😍✨ We doen alles met veel plezier samen voor jullie, dus dit soort berichtjes maken ons helemaal blij 💕🛍️ Dankjewel voor je review🎉 Lieve groetjes🌸
Super leuke kleding telkens weer verrassend anders. Laatst het Nannie Denim Jasje besteld. Ontzettend mooi en past overal bij. Echt een aanrader. Dit was een pre-order maar je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je de bestelling kunt verwachten. Netjes verpakt met altijd een lollie voor mijn zoon.
Hoi Evelien, Ahhh wat een leuke review, dankjewel! 🥰💖 Zó fijn om te horen dat je telkens weer verrast wordt door onze collecties ✨ Het Nannie Denim Jasje is inderdaad zo’n favoriet, fijn dat ‘ie overal bij past 😍👌 En yay voor de pre-order ervaring: we vinden het super belangrijk dat je precies weet wanneer je pakketje komt! Dat je ook de kleine extraatjes zoals de lollie voor je zoon waardeert, maakt ons helemaal blij 🌸🍭 Lieve groetjes🌸
Kleding is mooi, net zoals op de website omschreven wordt. Misschien zelfs nog wel mooier! Netjes ingepakt en verstuurd.
Hoi Ilona, Zó fijn om te horen dat je de kleding in het echt zelfs nóg mooier vindt 😍✨ Daar worden we heel blij van! En natuurlijk pakken we alles met liefde netjes voor je in 📦💝 Dankjewel voor je review!! Lieve groetjes🩷
Pakketje geleverd zoals aangegeven werd bij de bestelling. Trui (taupe met de witte bloem) is heerlijk zacht en zit fijn! De riem met luipaardprint is ook heel mooi! De jeans vond ik prima zitten, maar gaat toch retour omdat ik de kleur te licht vind.
Hoi Melanie, Ah wat fijn om te horen dat je blij bent met de trui en riem! 😍 Dankjewel voor je review! Zo leuk dat de trui zacht zit en de riem een plekje in je outfit heeft gevonden 💕 Jammer dat de jeans niet helemaal de juiste kleur had, maar fijn dat de rest van je bestelling goed beviel ✨ Lieve groetjes🌸
Leuke site! Nette verzending, met aandacht verpakt en verzonden. Helemaal blij met mijn nieuwe vest en tasje! Echt een aanrader!!!
Hoi Eveline, Yay, wat leuk om te horen! Zo blij dat je blij bent met je nieuwe vest en tasje 💕 Dat maakt ons dan weer SUPER blij!🎉💪🏼 We doen altijd ons best om alles met liefde en aandacht te verpakken ✨ Dankjewel voor je review! Lieve groetjes🩷
Medewerkers zijn altijd enorm enthousiast en er wordt netjes gereageerd op je vragen.
Hoi Birgit, Ah wat fijn om dit te lezen!😍 Zo blij dat je tevreden bent met je bestelling én onze service💕 We doen ons best om elke vraag snel en met een glimlach te beantwoorden, dus het is super leuk om te horen dat dat zo wordt gewaardeerd ✨ Dankjewel voor je review! Lieve groetjes🩷
Ik blijf vrolijk van deze website. Alleen jammer dat er zoveel pre order is waardoor de rest van bestelling later wordt verstuurd. Daarnaast zou betalen met klarna of Riverty ook prettig zijn. Maar leuke kleren!
Hoi Sasja, Wat leuk om te horen dat je zo vrolijk wordt van onze website, dat vinden wij natuurlijk super leuk en daar worden wij extra blij van😍 We begrijpen je punt over de pre-orders heel goed. We kiezen hier bewust voor zodat wij grote onnodige voorraden kunnen voorkomen in ons magazijn en door deze werkwijze ons steentje bij kunnen dragen aan een groenere wereld 🌱🌎 Dat betekent soms helaas dat je net iets langer moet wachten op de bestelling. Wat betreft Klarna en Riverty: wij zijn inderdaad kort geleden gestopt met het aanbieden van de betaalmogelijkheid Klarna. We nemen dit soort wensen wel altijd mee in onze overwegingen 🤗💝 Dank je wel voor het meedenken! Lieve groetjes 💋
Super leuke spulletjes! Goede prijs/kwaliteit en fijne communicatie met vlotte levering. Ik ben fan!
Hoi Melissa, Wat super leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review 🥰 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de spulletjes, de prijs/kwaliteit èn de snelle levering. We hopen dat je nog lang fan van ons blijft 💗 Lieve groetjes 🌷
Geweldige kleding. Goede service. Heldere communicatie. Keurige levering.
Hoi Saskia, Super om te horen, dank je wel! We doen ons best op goede goede service en communicatie, dus heel fijn dat dit zo ervaren wordt 💖🌼 Wij wensen jou heel veel plezier met/van jouw nieuwe kleding. Lieve groetjes 😘
Mijn favourite winkel by Far! Moet echt opletten dat ik niet elke week iets wil kopen! Mijn kinderen maken wel altijd ruzie om de lolly haha. Die kijken dus ook uit naar de bestelling. Altijd duidelijke filmpjes en foto's hoe het zit en anders kun je het altijd nagaan in de meettabel, super handig dus! Ga zo door team Sweet Jewellery!
Hoi Sanne, Aaah wat ontzettend leuk om dit (nog een keer) te lezen 🥹💖 jouw enthousiasme maakt ons helemaal blij!! Haha, die wekelijkse verleidingen… oh we voelen je helemaal 😅🙈 (soms gewoon niet te weerstaan 🤭💸). En die lolly’s… 😂🍭 misschien volgende keer een lootje wie ‘m mag hebben 😉 En wauw, dat je ook onze filmpjes, foto’s én meettabellen noemt 🥰 dat doet ons echt super goed! We steken er al onze liefde in, juist om het shoppen voor jou zo leuk en makkelijk mogelijk te maken 💕 Lieve groetjes🪷
Ik heb de Rosa trui (one size) besteld en vandaag ontvangen – super snelle levering! De trui voelt echt heerlijk zacht aan. Ik ben heel blij met mijn aankoop.
Hoi Hester, Ohja de Rosa trui! Een favorietje!😍 en heerlijk zacht! Gelukkig is het nu ideaal weer om deze trui vaak aan te trekken😃 Wat fijn om te lezen dat de trui ook nog eens heel snel binnen was! Dankjewel voor je mooie review💐 Lieve groetjes💞
Altijd leuke kleding die goed zit. Vervelend dat ze elke keer weer nieuwe collecties hebben ;-) Topwinkel!
Hoi Dorien, Ja al die leuke collecties zijn soms wat gevaarlijk haha😂 maar gelukkig wel heel leuk!😍 Super fijn om te mogen lezen dat de leuke kleding ook heerlijk zit! Dankjewel voor je TOP review!❤️ Lieve groetjes 💞
Leuke kleren voor betaalbare prijs. Soms is wachten op de pre sale wel erg lang. Maattabel meestal erg duidelijk helaas had ik nu een jas die veel te groot was ondanks opmeten. Klantenservice reageert snel en vriendelijk
Hoi Sandra, Wat vervelend dat je deze keer iets langer hebt moeten wachten en dat de jas niet helemaal goed viel 😔💖 Maar fijn om te lezen dat je onze collectie leuk vindt en dat de klantenservice je snel en vriendelijk heeft geholpen! ✨ Mocht je de volgende keer twijfelen over een pasvorm, mag je altijd even een berichtje sturen via social media 💪 dat geeft soms net de doorslag na het bekijken van de maattabel. We doen ons best om het shoppen bij ons zo fijn mogelijk te maken! 🌸 Dankjewel voor je review💕 Lieve groetjes🌷
Tja….ik kon het weeeeeer niet laten om te bestellen! En weer is het helemaal geslaagd en leuk! Omdat het nu een snelle verzending bestelling was kwam het ondanks de feestdagen supersnel binnen! Helemaal blij met ze nieuwe spullen
Hoi Renate, YEAH🥳 Zo fijn dat je bestelling weer helemaal naar wens is en dat je blij bent met je nieuwe items. Super dat alles ondanks de feestdagen zo snel bij je was, dat maakt shoppen toch extra leuk! 💖 Dankjewel voor je review, daar worden wij helemaal happy van 😃 Lieve groetjes💕
Leuke webshop met snel wisselende collectie. Top service en vriendelijke klantenservice
Hoi Ina, Een dikke tien😍 en zulke lieve woorden! De complimenten ga ik hier doorgeven aan de lieve meiden!💞 Dankjewel voor je review! Lieve groetjes💖
Prachtige kleding, past goed, zoals omschreven. Snelle levering, heel blij mee!
Hoi Stefanie, Wat heerlijk om te horen dat je zo blij bent! 🥰✨ Zo fijn dat alles goed past en precies is zoals je had verwacht. Snelle levering erbij maakt het natuurlijk helemaal compleet😃 Dankjewel voor je review!💖 Lieve groetjes🌷
Helemaal blij met mijn wide leg! Netjes ingepakt en precies zoals in het filmpje! Ga zo door toppers!
Hoi Femke, Wat super leuk om je review te mogen lezen! 😃 & dat je helemaal HAPPY bent met je wide leg jeans👖 We pakken het graag met liefde in ❤️ en wat leuk dat je onze filmpjes bekijkt! Dankjewel voor je mooie review! 💐 Lieve groetjes💞
Zojuist mijn Tilly wide leg jeans bezorgd. Precies wat ik hoopte met een perfecte, wat kortere lengtemaat voor mijn 1.62m. Heel eerlijk; mijn geduld wordt altijd wat op de proef gesteld, omdat ook uit eerdere ervaringen de bestelling altijd later komt dan was ‘beloofd’. De leuke kleding maakt het gelukkig weer goed.
Hoi Mariëtte, Ahhh wat fijn om te horen dat het wachten waard was! 🥰✨ Zo leuk dat je blij bent met je Tilly wide leg jeans en dat de kortere lengtemaat perfect is voor jou💖 Dankjewel voor je review😃 Lieve groetjes💗
Ik koop er elke keer graag omdat alles super duidelijk aangegeven staat. Alle maten staan er ook duidelijk bij en met mijn lange benen is dat super fijn. Snelle levering ook!
Hoi Anniek, Dankjewel voor je review😍 Wat fijn dat je alles zo super duidelijk vindt tijdens het shoppen🛍️ bij ons! Dat is het doel! Gezellig en makkelijk online shoppen en bij vragen zitten we graag voor je klaar. We pakken alle bestellingen zo snel mogelijk maar met liefde in🫶 Dus fijn om te lezen dat je bestelling er snel was! Lieve groetjes💕
Super mooie warme en comfortabele trui en broek met als accent de letters Snow, Ski & Sweet in een contrasterende mooie kleur Ik heb de trui en broek in zowel blauw en zwart besteld in de maat s/m. Ik ben 1.80 lang en de lengte van de broek is precies goed en de maat is perfect. Er staat bij precies op maat en dat klopt ! Super snelle levering, dinsdagavond besteld en vanmorgen al bezorgd! Dikke pluim voor Sweet Jewellery en ik raad iedereen deze site aan :)
Hoi Petra, Ahhh wat heerlijk om te lezen! 🥰 Zo fijn dat de set helemaal naar wens is en dat de maat en lengte precies goed zijn😃 We proberen alles zo snel mogelijk maar met liefde in te pakken! Dus super fijn dat je pakketje ook zo snel aan kwam!💪 Dankjewel voor je mooie review😍 en de aanrader! Lieve groetjes 💕
Mooie producten, snelle levering en ook op berichten wordt snel en adequaat gereageerd. Bestel graag, vaak en veel bij Sweet Jewellery.
Hoi Anja, Wat een super lieve review, wauw!🌟 Echt fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop😍 De meiden krijgen natuurlijk een dikke pluim voor hun harde werk❤️💖 Lieve groetjes🌷
De bestelling die ik gisteren had bestelt is vandaag als toegekomen en was heel goed ingepakt. Ik heb nog nooit zo iets snel en hoed geleverd gehad. Dle zeker zo voort! ❤️❤️
Hoi Wendy, Dankjewel voor je review😀 en de 5 sterren! Wat fijn om te lezen dat je bestelling lekker snel is aangekomen💪🏻 en je er helemaal tevreden mee bent! Dat is natuurlijk de bedoeling en daar kunnen wij dan weer van genieten😀💗 Lieve groetjes🌸
Elke maandag, woensdag en vrijdag check ik trouw de nieuwe releases, het is echt verslavend leuk! Ik bestel hier met zoveel plezier mijn kleertjes: altijd mooie items, snel geleverd en met veel liefde ingepakt. Wat het extra leuk maakt? De persoonlijke touch: een lief kaartje én een lolly erbij, waar de kids elke keer weer blij van worden. Dat soort details maken echt het verschil. Voor mij een absolute favoriet om te shoppen – aanrader!
Hoi Natalie, Dankjewel voor je review😀 Zo fijn dat onze nieuwe releases zo verslavend leuk voor je zijn en dat je telkens met plezier shopt ✨ En hoe lief dat je de persoonlijke touch zo waardeert… dat kaartje en die lolly’s doen we met veel liefde, dus superleuk om te horen dat de kids er ook blij van worden 🍭💞 Lieve groetjes🌸
De bestelling werd heel snel geleverd en de truien die ik besteld had voldoen zeker aan de verwachtingen. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste!
Hoi Sara, Ahhh wat fijn om te lezen 🥰💖 Zo leuk dat je eerste bestelling zo goed bevallen is en dat de truien helemaal aan je verwachtingen voldoen ✨ We hopen je snel weer blij te maken met de nieuwe collecties⭐🎉 Dankjewel voor je review! Lieve groetjes🩷