Duidelijke communicatie omtrent voorraden, levertijden en retourneren. Kleding wordt netjes verpakt verzonden en is eventueel ook makkelijk te retourneren.
Hoi Anneloes, We vinden het belangrijk om zo open en duidelijk mogelijk te zijn over onze voorraden, levertijden en retourneren 🥰 Super fijn dat je dit zo ervaart. Het is voor ons een feestje om jullie mooie bestellingen in te mogen pakken. Maar het moet natuurlijk ook een feestje zijn om je bestelling uit te mogen pakken zodra deze binnen is 🍭💝 Doordat we zoveel mogelijk informatie met jullie delen op de website en maattabellen maken, hopen we natuurlijk dat het retourneren van items niet nodig is. Maar heel fijn om te horen dat het retourneren zo gemakkelijk is. Lieve groetjes 💕
De kleding van Sweet Jewellery is anders dan anders. Ik wilde graag kleding aan die niet iedereen heeft. Ik bedoel dan zoals de grotere merken die overal te koop is. Dus ik koop graag mijn kleding en accessoires bij Sweet Jewellery!
Hoi Ilse, Wat ontzettend leuk dat je juist voor ons kiest omdat onze items nèt even anders zijn, precies waar we voor staan. We vinden het dan ook geweldig om te horen dat je graag jouw kleding en accessoires bij ons shopt ✨🩷 Lieve groetjes 🌷
Leuk aanbod van mooie kleding en snelle levering. Ook zeer duidelijke omschrijving van de pasvorm en maat
Hoi Hiske, Dankjewel voor je mooie woorden over onze kleding en snelle levering. Super om te horen dat de pasvorm en maat zo duidelijk voor je zijn, daar besteden we veel aandacht aan door bijvoorbeeld alle items door te passen en op te meten 📏💕 Lieve groetjes 🌸
Prachtig shirt, voelt als top kwaliteit, een hele fijne stof! Heel erg blij mee. Ga direct kijken of ik nog een andere kleur kan bestellen want ik ben regelmatig te laat haha
Hoi Simone, Zo fijn om te horen dat je zo blij bent met het Lindy Boxy shirt en dat je de kwaliteit en de stof zo fijn vindt. Het Lindy Boxy shirt is dan ook 1 van onze bestsellers van dit moment 🔥 Super leuk dat je deze ook in een ander kleurtje hebt besteld, zo kan je lekker gaan afwisselen. Heel veel plezier met/van jouw nieuwe items! Lieve groetjes ✨
Heel leuk jasje besteld! Goede service, heb er al veel vaker besteld! Netjes in communicatie! Een aanrader!!
Hoi Petra, Super leuk kom te horen dat je zo blij bent met jouw jasje en dat je al veel vaker bij ons hebt besteld, dat waarderen wij enorm 💖 Dankjewel voor je mooie woorden over onze service en communicatie. Lieve groetjes 🌺
Je maakt deze service echt nog zelden mee. Een reden voor mij om zeker vaker te bestellen! Ze denken met je mee, reageren snel en vriendelijk en de kleding is gewoon super leuk! Ik heb nu voor het eerst een bestelling maar gedaan, maar zeker niet de laatste keer!
Hoi Saskia, Welkom bij Sweet Jewellery! Wat een ontzettend mooie review hebben wij van jouw mogen ontvangen ✨ Wij worden extra blij wanneer we horen dat onze service zo goed bevalt en dit de reden is waarom je vaker bij ons zou willen shoppen. Wij vinden service super belangrijk, dus hier zijn we stiekem wel heel erg trots op 🤩🌈 Super fijn dat er zo snel en vriendelijk op al je vragen wordt gereageerd en dat je onze kleding super leuk vindt. We hopen dan ook snel weer mooie items voor je te mogen inpakken 🍭💝 Lieve groetjes 🩷
Top service Leuke kleding Levering altijd zoals gezegd wordt In een wordt geweldig!!!
Hoi Bertine, Wow, een 10! Daar zijn wij natuurlijk super trots op 🥳 Waar wij nog meer trots op zijn zijn natuurlijk jouw mooie woorden. Heel fijn om te horen dat je onze service top vindt, dat wij leuke kleding verkopen en dat de levering altijd verloopt zoals wij aangeven. Lieve groetjes 💖
Ik bestel regelmatig bij Sweet jewellery. Niet goed voor mijn portemonnee, maar wel voor mijn kledingkast. Want deze is altijd gevuld met de leukste basisitems, gecombineerd met de laatste mode. En voor een leuke prijs. Ook de service is goed. Ze reageren altijd snel na een vraag en wanneer ik iets toch terug moet sturen, dan heb ik het geld binnen een paar dagen op mijn rekening gestort gekregen. Top!
Hoi Karlijn, Wat een heerlijke review om te lezen. We moeten toegeven dat we ons een klein beetje schuldig voelen richting je portemonnee, maar hoe fijn is het dat jouw kledingkast hier zo van opknapt 😉💗 Super fijn om te horen dat je onze combinatie tussen fijne basics en de laatste trends zo waardeert. En wat een compliment naar onze service 💥 We vinden het belangrijk om snel te reageren op al je vragen en de retouren soepel en zo snel mogelijk af te handelen. Dit betekent echt veel voor ons. Lieve groetjes 💋
Mooie producten van goede kwaliteit. Top communicatie. Zeer vriendelijke klantendienst. Snelle levering en alles netjes verpakt!
Hoi Inge, Wauw, wat zijn wij mega trots op dit mooie cijfer 🔥 Super fijn dat de kwaliteit van onze items, de communicatie en onze service zo goed zijn bevallen. We doen ons best om je bestelling netjes en zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen, dus heel fijn dat je dit daadwerkelijk zo hebt ervaren 🍭💝 Lieve groetjes 🌺
Kleding van degelijke kwaliteit, kleur komt overeen met foto. Juiste maatvoering. Ruim assortiment, voor ieder wat wils. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Snelle levering. Aanrader!
Hoi Ester, Wat fijn om te lezen dat alles zo goed naar wens is. Het is voor ons belangrijk dat de kwaliteit goed is, de kleuren overeenkomen (wat je ziet is wat je daadwerkelijk ontvangt) en dat iedere vrouw iets kan vinden wat bij haar past ✨ Mooi dat ook de maatvoering en de snelle levering goed bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie beoordeling 😍 Lieve groetjes 💖
Weer super blij met de levering! Oversized Blazer in het bruin zit heel comfortabel en voelt heel licht. Draag normaal L maar de maat M gekozen en meer dan ruim genoeg. De kanten top Marilynn ook in M gekozen en past mooi aan. De beige vest Sammy was one size en voelt zo zacht. Die ga ik veel dragen. Kan zowel op een jeans als kleedje. De vele styling tips per item op de website, zijn echt een meerwaarde. Ik ben (nog steeds) fan!
Hoi Ann, Wat een heerlijk berichtje over de mooie items die jij geshopt hebt, hier worden wij super blij van 🤩 Ontzettend leuk dat jij onze bestsellers in huis hebt en dat deze zo goed bevallen! Wij laten met veel plezier zien hoe je de items met elkaar kan combineren, zo fijn dat je dit als een meerwaarde ziet. Heel veel plezier met het stylen en dragen van jouw items 💝 Lieve groetjes 🌼
Een super mooie webshop, waar ik zeker nog vaker ga scoren! ;) Erg blij met mijn mooie sweaters.
Hoi Anita, Wat leuk om te horen dat je onze website zo mooi vindt en dat je zeker vaker bij ons komt shoppen 🛍💕 De webshop is 24/7 geopend, dus je bent meer dan welkom. Heel fijn dat je blij bent met jouw mooie sweaters, daar doen we het voor! Live groetjes 💋
Ik ben super blij met Sweet Jewellerey. Slaag altijd. Zo’n mooie kleding. En alle kleuren. Sieraden sokken tassen alles hebben ze. Oh ja mutsen sjaals ook nog. Dus wat wil een vrouw nog meer?? Juist: SWEET JEWELLEREY
Hoi Karin, Wat leuk om te horen dat jij zo blij bent met Sweet Jewellery. Je kan bij ons inderdaad jouw gehele outfit score, van sokken tot aan prachtige sieraden. Heel fijn dat jij dit al hebt ontdekt en dat je altijd zo goed bij ons slaagt 🛍💝 Lieve groetjes 🌷
Weer geslaagd met drie leuke items. Ik had een blouse besteld en die droeg Willemijn in de video op een witte broek, dus toen de blouse binnen kwam en goed was kon ik het niet laten om de broek ook nog te bestellen;) En het super mooie ditte truitje als pre order besteld, kwam vandaag binnen, helemaal fantastisch!
Hoi Monique, Super leuk om te horen dat je zo blij bent met de items en dat de pre-order je ook zo goed bevallen is. En ja... wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je die witte broek erachteraan hebt besteld 💥🤩 Helemaal leuk om jouw outfit compleet te hebben! Heel veel plezier met/van jouw nieuwe items! Lieve groetjes 🩷
Het was de eerste keer dat ik iets bestelde, en ook in pre-order.. dit verliep allemaal heel vlotjes en het item is ook van goede kwaliteit! Ik shop zeker nog bij jullie in de toekomst!! ☺️
Hoi Sara, Wat leuk dat je jouw eerste order bij ons hebt geplaatst, welkom bij Sweet Jewellery 🌺🌸 Super fijn om te lezen dat alles zo vlot verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit. We kijken er naar uit om snel weer een bestelling van jou te mogen inpakken. Lieve groetjes 💕
Heel blij met mijn bestelling! Ik kocht twee truien, een broek, riem en kettinkje. Een tijdje moeten wachten op mijn bestelling, maar dat was volgens de pre-order datums, zoals verwacht en dus geen enkel probleem! Alles was proper en tiptop in orde verpakt, met een lief kaartje, hartjespapier en een lolly. De pasvormen zijn prima, alles paste als gegoten, en de stofjes voelen erg kwalitatief, de truien superzacht. Voor herhaling vatbaar!
Hoi, Wat heb jij een leuke bestelling geplaatst, super bedankt hiervoor! 😍 We werken inderdaad met pre-orders om onnodige grote voorraden te kunnen voorkomen en daarbij een steentje kunnen bijdragen aan een groenere wereld 🌱 Heel fijn dat onze werkwijze bekend was en dat je zo geduldig hebt gewacht op jouw pakketje. Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze manier van inpakken, want hier stoppen wij veel liefde en tijd in. Het uitpakken van jouw mooie items moet natuurlijk een feestje zijn 🥳 Daarnaast worden wij extra blij dat de pasvormen goed zijn en dat je de items kwalitatief goed vindt. Super bedankt voor je fijne en uitgebreide review! Lieve groetjes 💖
Hele fijne webshop met een geweldig leuke collectie kleding en sieraden! Het pakketje heb ik heel snel ontvangen (top!), alles valt qua maat netjes zoals beschreven staat en de kwaliteit van de kleding is ook goed. Kortom, zeker een aanrader en ik ga absoluut vaker shoppen!
Hoi Sabine, Wauw, het regent complimenten, dankjewel!☂️💞 Heel fijn dat alles zo goed bevallen is: van de collectie tot de pasvormen en de kwaliteit. En natuurlijk nog fijner dat je jouw pakketje zo snel in handen had! Je bent altijd van harte welkom om weer lekker rond te neuzen tussen al het leuks en om lekker te gaan shoppen 🍭💝 Lieve groetjes 💋
Ik bestel vaak iets bij Sweet jewellery Super leuke kleding voor een betaalbare prijs!
Hoi Ilse, Wat fijn je zo vaak bij ons bestelt en onze kleding leuk vindt. We proberen altijd mooie, kwalitatieve items te vinden voor een betaalbare prijs, dus dit doet ons heel goed om te lezen 💕 We hopen snel weer mooie items voor je te mogen inpakken! Lieve groetjes 🌷
Fijn webshop. Ook via berichten snel bericht. Snelle verzending. Ik koop graag via hen
Hoi Gisele, Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle levering. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren en alle pakketjes met veel zorg en nog meer liefde in te pakken 🍭💝 Heel fijn dat je zo graag bij ons shopt! Lieve groetjes 💓
Mijn ervaring is dat dit mijn favoriete winkel is om te shoppen! De maten kloppen bij mij altijd ,de klanten service ik heb nog nooit problemen gehad ermee de meiden denken met je mee echt deze webshop is een echte aanrader.verslaafd ben ik eraan
Hoi Saraya, Wat heerlijk om te lezen dat wij jouw favoriete winkel zijn en we jouw zelfs een beetje 'verslaafd' hebben gemaakt aan Sweet Jewellery 🤭💖 Heel fijn dat de maten altijd goed voor je uitpakken en dat je onze klantenservice zo kunt waarderen. De meiden denken inderdaad graag met je mee, heel fijn dat je dit hebt opgemerkt. Dankjewel voor je vertrouwen en we hopen snel weer een pakketje met mooie items voor je te mogen inpakken 💝 Lieve groetjes 🫶
Goede website en snelle levering!
Hoi Nadia, Wauw, een 10. Super bedankt voor je complimenten over onze website en snelle levering. Daar worden wij heel blij van 🌈🎉 Lieve groetjes 🩷
Altijd een leuke collectie en goede service!
Hoi Engel, Bedankt voor je review. We doen elke keer ons best om een collectie samen te stellen waar je bij van wordt en het betekent veel dat je ook onze service zo waardeert 💝 Bedankt voor je vertrouwen en we zien je natuurlijk graag snel weer terug inderdaad onze webshop. Lieve groetjes 💋
Super leuke webshop en lieve mensen! Niet alle kleding is altijd helemaal mijn smaak, maar wat ik dan bestel , vind ik helemaal super!
Hoi Michelle, Wat fijn om te horen dat je onze webshop zo leuk vindt en ons Sweet team lief vindt 💕 We begrijpen helemaal dat niet alles ieders smaak is, daarom proberen we juist een gevarieerd aanbod samen te stellen, zodat er voor iedereen iets moois te vinden is 🤩 We worden er alleen maar blij van om te horen dat je jouw bestelde items helemaal super vindt, daar doen we het voor! Lieve groetjes 🩷
Super leuke kleding, en dan ook nog is snel bezorgd. Top service
Hoi Jolanda, Wauw, wat een mooi cijfer hebben wij van jou mogen krijgen 🔥🫶 Heel fijn om te horen dat je zowel onze kleding zo leuk vindt met snelle levering als dat je onze service top vindt. Daar zijn wij natuurlijk super trots op! Lieve groetjes 💝
Fijne en mooie producten voor betaalbare prijs. Ook de klantenservice fijn meedenkend en snel reagerend .
Hoi Anoek, Wat een fijne review, dankjewel 😄🌺 Heel leuk om te horen dat je zo blij bent met de items èn nog fijner voor ons om te horen dat onze klantenservice snel reageert en met je meedenkt. We zien je graag snel weer terug in onze webshop! Lieve groetjes 💖