Betrouwbare site met onwijs leuke en betaalbare kleding waar je blij van wordt!

Duidelijke communicatie omtrent voorraden, levertijden en retourneren. Kleding wordt netjes verpakt verzonden en is eventueel ook makkelijk te retourneren.

Super toffe kleding en een goede en snelle levering

De kleding van Sweet Jewellery is anders dan anders. Ik wilde graag kleding aan die niet iedereen heeft. Ik bedoel dan zoals de grotere merken die overal te koop is. Dus ik koop graag mijn kleding en accessoires bij Sweet Jewellery!

Mooie kleding, snelle levering

Leuk aanbod van mooie kleding en snelle levering. Ook zeer duidelijke omschrijving van de pasvorm en maat

Perfect!

Prachtig shirt, voelt als top kwaliteit, een hele fijne stof! Heel erg blij mee. Ga direct kijken of ik nog een andere kleur kan bestellen want ik ben regelmatig te laat haha

Wat een fijne shop en netjes!

Heel leuk jasje besteld! Goede service, heb er al veel vaker besteld! Netjes in communicatie! Een aanrader!!

Wow! Super fijne service en leuke kleding

Je maakt deze service echt nog zelden mee. Een reden voor mij om zeker vaker te bestellen! Ze denken met je mee, reageren snel en vriendelijk en de kleding is gewoon super leuk! Ik heb nu voor het eerst een bestelling maar gedaan, maar zeker niet de laatste keer!

Goeie service en mooi kleding

Top service Leuke kleding Levering altijd zoals gezegd wordt In een wordt geweldig!!!

Leuke collectie en snelle en goede service

Ik bestel regelmatig bij Sweet jewellery. Niet goed voor mijn portemonnee, maar wel voor mijn kledingkast. Want deze is altijd gevuld met de leukste basisitems, gecombineerd met de laatste mode. En voor een leuke prijs. Ook de service is goed. Ze reageren altijd snel na een vraag en wanneer ik iets toch terug moet sturen, dan heb ik het geld binnen een paar dagen op mijn rekening gestort gekregen. Top!

Top service!

Mooie producten van goede kwaliteit. Top communicatie. Zeer vriendelijke klantendienst. Snelle levering en alles netjes verpakt!

Mooie kwaliteit kleding, scherp geprijsd

Kleding van degelijke kwaliteit, kleur komt overeen met foto. Juiste maatvoering. Ruim assortiment, voor ieder wat wils. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Snelle levering. Aanrader!

Altijd zoveel leuke items!

Weer super blij met de levering! Oversized Blazer in het bruin zit heel comfortabel en voelt heel licht. Draag normaal L maar de maat M gekozen en meer dan ruim genoeg. De kanten top Marilynn ook in M gekozen en past mooi aan. De beige vest Sammy was one size en voelt zo zacht. Die ga ik veel dragen. Kan zowel op een jeans als kleedje. De vele styling tips per item op de website, zijn echt een meerwaarde. Ik ben (nog steeds) fan!

Een super leuke webshop.

Een super mooie webshop, waar ik zeker nog vaker ga scoren! ;) Erg blij met mijn mooie sweaters.

Mooie kleding voor alle leeftijden

Ik ben super blij met Sweet Jewellerey. Slaag altijd. Zo’n mooie kleding. En alle kleuren. Sieraden sokken tassen alles hebben ze. Oh ja mutsen sjaals ook nog. Dus wat wil een vrouw nog meer?? Juist: SWEET JEWELLEREY

Superleuke webshop

Weer geslaagd met drie leuke items. Ik had een blouse besteld en die droeg Willemijn in de video op een witte broek, dus toen de blouse binnen kwam en goed was kon ik het niet laten om de broek ook nog te bestellen;) En het super mooie ditte truitje als pre order besteld, kwam vandaag binnen, helemaal fantastisch!

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde, en ook in pre-order.. dit verliep allemaal heel vlotjes en het item is ook van goede kwaliteit! Ik shop zeker nog bij jullie in de toekomst!! ☺️

Sweet!

Heel blij met mijn bestelling! Ik kocht twee truien, een broek, riem en kettinkje. Een tijdje moeten wachten op mijn bestelling, maar dat was volgens de pre-order datums, zoals verwacht en dus geen enkel probleem! Alles was proper en tiptop in orde verpakt, met een lief kaartje, hartjespapier en een lolly. De pasvormen zijn prima, alles paste als gegoten, en de stofjes voelen erg kwalitatief, de truien superzacht. Voor herhaling vatbaar!

Sweet!

Hele fijne webshop met een geweldig leuke collectie kleding en sieraden! Het pakketje heb ik heel snel ontvangen (top!), alles valt qua maat netjes zoals beschreven staat en de kwaliteit van de kleding is ook goed. Kortom, zeker een aanrader en ik ga absoluut vaker shoppen!

Mooie kleding en goede service

Ik bestel vaak iets bij Sweet jewellery Super leuke kleding voor een betaalbare prijs!

Fijne webshop

Fijn webshop. Ook via berichten snel bericht. Snelle verzending. Ik koop graag via hen

Sweet jewellery

Mijn ervaring is dat dit mijn favoriete winkel is om te shoppen! De maten kloppen bij mij altijd ,de klanten service ik heb nog nooit problemen gehad ermee de meiden denken met je mee echt deze webshop is een echte aanrader.verslaafd ben ik eraan

Goede website en snelle levering!

Top service en levering!

Altijd een leuke collectie en goede service!

Super tof!

Super leuke webshop en lieve mensen! Niet alle kleding is altijd helemaal mijn smaak, maar wat ik dan bestel , vind ik helemaal super!

Super leuke kleding, en dan ook nog is snel bezorgd. Top service

Altijd goed

Fijne en mooie producten voor betaalbare prijs. Ook de klantenservice fijn meedenkend en snel reagerend .