Gewoonweg top!

Een paar jaar geleden heb ik mijn eerste bestelling geplaatst en is de "verslaving" begonnen. Leuke collecties, goede kwaliteit, een jurkje welke ik 3 jaar geleden besteld heb, ziet er nog steeds goed uit! Kleding zit heerlijk en het is een feest om de bestelde kleding te ontvangen :)

Leuke kledij

Zeer verleidelijke webshop! Al enkele keren iets besteld en telkens tevreden. De items worden ook steeds uitgebreid beschreven met foto's en filmpjes wat absoluut een meerwaarde is. Blij dat de levertijd al iets korter is en orders nu eindelijk samengevoegd kunnen worden.

Super service!

Eerste bestelling was er iets fout gegaan bij productie. Hier over mooi op tijd een mail over ontvangen. En omtvangen op de aangegeven nieuwe datum! Super leuk verpakt ook. Tweede bestelling pre order de chrissie jas in het zwart besteld en die kwam zelfs eerder binnen als de pre order datum, verassing! De kwaliteit is ook gewoon goed zoals ook wordt aangegeven bij elke beschrijving.

Leuke kleding

Leuke kleding. Werkt prima met pre order

Sweeties

Ik word heel hebberig van alle leuke kleding en accessoires, maar dit komt vooral door Willemijn en al haar lieve medewerksters die met volle enthousiasme alles overbrengen in de video’s en foto’s!!

Heel aantrekkelijke webshop

Heel aantrekkelijke webshop met een mooie stijl!

Supertof kleding waar niet heel Nederland in loopt

Snel wisselende collecties met eigenlijk iedere keer wel wat leuks er tussen. Leuk dat er niet groot ingekocht wordt, al is het natuurlijk altijd jammer als je achter het net vist ;) Redelijke prijzen, al is het uiteindelijk duur genoeg met al die leuke items... heel fijn dat er bij ieder item apart opgemeten wordt hoe het valt, dat is fijn bij online bestellen, zeker als de retourkosten (begrijpelijk) voor eigen kosten zijn! Al regelmatig besteld en altijd heel tevreden! En als er wel een keer iets is wordt het prima opgelost door de klantenservice!

Geweldige webshop

Geweldige webshop met super lieve medewerkers

In een woord klasse

Het was even wachten op mijn pre order jas petrol, daar kreeg ik keurig een mail over dat het iets langer zou duren. Maar het wachten was het waard wat een mooie jas. Unieke kleur en het stofje zo lekker fijn. Je portemonnee word hard geraakt door als dat leuks wat ze op hun site aanbieden, Haha.. maar dat is zeker positief

Onwijs veel leuke spullen!

Super leuk om te shoppen! Altijd wel iets leuks! Heerlijke truien!

TOPPERS!

Dames opgepast!!! Sweet Jewellery is zeer verslavend en zeker niet goed voor je portemonnee hahahaha. Te leuke kleding, geweldig team werken hard, kleding van goede kwaliteit, leuke socials, blijf vooral zo doorgaan etc.etc.

Top website met top service

Super website met leuke en afwisselende kleding voor leuke prijzen. Altijd mooi verpakt. Cadeautje om uit te pakken. Ook zeer te spreken over de klantenservice. Mijn pakket was op n gegeven moment kwijt. En na contact tussen Sweet Jewellery en DHL bleek dit op n verkeerd adres bezorgd te zijn. Steeds fijn contact gehad met der klantenservice en uiteindelijk mijn pakketje ontvangen.

Uitstekend!

Al een paar keer hele leuke dingen online besteld ,en al altijd was de bestelling en levering correct en heel snel...

Leuke winkel

De kleding is superleuk! En de site nodigt uit om de kleding te willen hebben.

FANTASTISCH

Sweet jewellery heeft een super leuk team met een heel uiteenlopend assortiment. Voor elke vrouw is er wel iets te vinden bij sweet jewellery. Het belangrijkste standpunt: ‘Alle vrouwen zijn mooi en mogen er zijn!’ Zo worden outfits door verschillende vrouwen geshowd, zodat een ieder een reeël beeld heeft van de items die ze verkopen. Volg ze via Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwe items.

Superleuke kleding en accessoires waar je blij van wordt!

Heb al verschillende jurkjes besteld..., superleuk en hippe! Ze pakken het ook nog eens leuk in ennoh ja de collectie wordt vaak uitgebreid!

Hele leuke items

Leuke kleding, blijft ook mooi in de was. Al aardig wat items in de kast hangen!!!!

Geweldige kleding

Echt deze webshop is echt geweldig! Zoveel leuke kleding voor ieder wat wils en ze overtreffen zichzelf iedere keer weer. Ik beveel iedereen deze webshop aan omdat ze echt super leuke kleding hebben en niet alleen kleding ook accessoires zoals sjaals tassen portemonnees echt zo leuk! De leukste nieuwe collecties op een vast tijd in de avond online! Dat is toch leuk. En vele leuke kortingen nog leuker. Echt gaan kijken de moeite waard is het zeker ❤️

Mooie kleding en betaalbaar

De kleding komt goed overeen met de plaatjes op de website. Geregeld bestel ik hier dingen als pre-order maar ook in de uitverkoop. De bestellingen worden goed verpakt en mooi. Het is elke keer een cadeautje als je je nieuwe kleding krijgt omdat je ziet dat er veel aandacht wordt besteed aan het inpakken ervan.

Ik word er heel enthousiast en hebberig van!

Ik heb vorige week mijn eerste bestelling gehad. En dit was zeker niet mijn laatste bestelling! Ik heb ook al een aantal vriendinnen getipt over deze fantastische webshop. Door de filmpjes en foto’s word ik erg enthousiast! Jullie doen het heel goed meiden! Ga zo door! En ik ga zeker vaker bestellen bij jullie!!!

Op en top alles wat je maar wensen kan!!

Voor leuke kleding en juweeltjes Moet je zeker en vast hier bij sweetjewellery zijn :)))))))) Op en top service ^^ Zelfs het papiertje waar alles wordt ingepakt is te mooi om open te doen ♡♡♡♡

Mooie, leuke en betaalbare online winkel.

Erg mooie en leuke kleding voor vrouwen voor een mooie prijs. Leuk hoe ze de mensen online weten te pakken. Top!

Super service!!!!

Mijn kledingkast wordt te klein want Sweet Jewellery heeft gewoonweg te veel leuke kleding! En iedere week weer een nieuwe collectie. Zo tof, ook omdat t niet allemaal standaard is en anders dan wat er in de bekende kledingzaken hangt. De service is super. De pakketjes worden leuk ingepakt en zijn iedere keer weer een feestje om open te maken. Ik heb één keer een jurkje ontvangen waarbij er een productiefout in de stof zat. Een mailtje gestuurd waar ik meteen antwoord op kreeg en ik kreeg binnen een paar dagen kosteloos een nieuwe jurkje opgestuurd. Helemaal top!!!

Transparant, hip en diverse kleding

Ik heb meerdere keren nu bij Sweet Jewellery besteld en ik vind het zo fijn dat de maten bij alle kledingstukken staan. Ik ben vrij klein dus veel jurken vallen te lang. Nu kan ik precies uitzoeken welke jurk ik wel en niet kan kopen, doordat de maten erop staan. Leuke kleding en fijn dat er telkens nieuwe kleding wordt aangevuld. Gelukkig komen soms de items nog terug als ik net te laat ben. Duidelijke website en leuk om Sweet Jewellery te volgen via Instagram.

Super leuke kleding voor goede prijs

het is altijd een feestje als je wat besteld hebt bij Sweet Jewellery, ze pakken het zo leuk in! Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ga zo door.