Heel vriendelijke. Ontzettend blij met de producten

De mevrouw met wie ik contact heb gehad was erg vriendelijk. De producten die ik ontvangen heb, zijn ook naar wens. Erg blij mee! Ik raad het iedereen aan!

Superleuke jurkjes!

Echt superblij met mijn nieuwe jurkjes. Het komt als een feestelijk pakketje, mooi ingepakt, helemaal leuk. Wat ik wel jammer vond was dat ik twee jurkjes bestelde, eentje als pre-order en de andere ' vandaag besteld, morgen in huis'. Helaas moest ik twee weken wachten omdat het als één pakketje verzonden is. Snap ik helemaal, maar dat kan wel iets duidelijker worden vermeld. Nu was ik toch wel teleurgesteld. Maar het pakketje maakte het helemaal goed, allebei de jurkjes zijn precies zoals ik hoopte!

Levering volgens planning en als een cadeautje ingepakt ontvangen ❤

Levering volgens planning en als een cadeautje ingepakt ontvangen ❤ Leuke enthousiaste meiden die de kleding op social media showen. Duidelijke foto's op de website. Maten staan goed aangegeven. Blij met mijn aankoop!

Matig

Vind het nu heel lang duren voordat Ik de items in huis heb. Lijkt alsof ze kleding laten maken, alleen zie ik veel items ook in andere shops.

Superleuke kleding en topservice!

Ik volg de facebook- en instagram pagina nu enkele maanden en iedere week verschijnen er weer mooie nieuwe items! Vlotte service! Kleding is cute verpakt!

Top kleding!

De kleding is fantastisch. Krijg altijd complimenten. De prijs is perfect en de kwaliteit goed.

Leuke kleding voor een leuke prijs!

Regelmatig leuke nieuwe kleding, voor een leuke prijs!

Mooie jas ontvangen. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Toen de levering iets later werd, kreeg ik keurig een mail met de reden van vertraging.

Super mooie collectie, niet altijd goede kwaliteit

De collectie is zo leuk, elke keer weer. Af en toe zien de stukken er op de foto mooier uit dan in het echt. Dat vind ik jammer.

Leuke kleding

Wel jammer dat je best lang ruim 3 weken op een pre order moet wachten dat houd me wel tegen om te bestellen vooral omdat je ook al van te voren moet betalen

Snel

Wat een snelle service, meteen de volgende dag me kleren in huis. Helaas de jas al heel snel kapot bij de binnenvoering. Verder ideaal dat erbij staat hoe de kleren vallen qua grootte.

Leuke kleding

Kleding is erg leuk en door duidelijke voorinformatie en het tonen van de kleding in diverse maten door de eigen modellen (personeel) klopt de maatvoering bij mij altijd goed. Nadeel is een veel langere leveringstijd door het systeem van pré-orders. Ook jammer dat een bepaald kledingstuk niet direct in alle kleurstellingen wordt gepresenteerd.

Waardeloos

Woensdag 21 oktober om 15.30 uur een bestelling geplaatst. Géén pre-orders artikelen!! Dus verwacht je de volgende dag een pakket in huis, immers vóór 21.00 uur besteld = MORGEN in huis! Maar helaas. Donderdag ook niets. Vrijdag toch maar een mailtje gestuurd. Zaterdag eind middag kreeg ik een mail met de mededeling dat ze het maandag gingen uitzoeken.....nu is het maandag 26 oktober 19.27 uur en jullie raden het al, nog steeds geen bericht. Ik wilde niet eens de tijd nemen om een review te schrijven, maar als ze een mail sturen met “Help Sweet Jewellery naar een hoger cijfer! We horen graag jouw mening!” Voel ik toch de noodzaak om dit te delen met de toekomstige kopers. “Zint eer ge begint! Nu maar duimen dat ik nog iets ga horen!

Aandacht voor postpakket

Je ziet dat het kledingstuk met aandacht wordt verstuurd. Netjes ingepakt en lief kaartje en lolly erbij. Artikel zelf voordoet ook aan de wens. Je kan op de site de maten nakijken waardoor je niet voor verrassingen komt te staan, als het kledingstuk geleverd wordt. Ik blijf Sweet Jewellery zeker volgen.

Super blij met mijn nieuwe jurk en bijpassende trui

Helemaal blij met mijn nieuwe kleding.

Goede service en leuk verpakt.

goede service en leuk verpakt.

Leuke spullen voor een aantrekkelijke prijs.

Leuk assortiment met wisselende collectie!

Erg leuke kleding (die ik zo nu en dan op andere sites wel goedkoper zie; vorige week een shirt/trui voorbij zien komen dat elders 13 euro goedkoper was). Kleding is van goede kwaliteit, communicatie en service is prima. Leuk en netjes verpakt!

Super!!

Leuk, wisselend aanbod. Goede service. Fijne producten.

Zeer tevreden!

Besteld en de volgende dag in huis, zoals aangegeven in de mail. Keurig verpakt, product zoals omschreven ontvangen!

reactie klantenservice niet snel

Ik was altijd erg tevreden, maar ik ben nu al een aantal weken na meerdere berichtjes vanuit mijn kant aan het wachten. Geen en geen snelle adequate reactie vanuit de klantenservice. Jammer, want voor de rest was ik altijd erg tevreden.

Super mooie kleding!

Mooie fijne kleding, altijd binnen 2 werkdagen in huis! Top service

Leuke items hebben ze

Leuke kleding

Top, ik ben zoo tevreden met al mijn nieuwe aankopen.

Precies steeds mijn maat! Leuk betaalbaar en perfect pasvorm. Mooie kleding

Bedroevend

Vóór 21.00 uur besteld = morgen in huis! 3 dagen later nog niks. Geen berichtgeving oid. Op mails wordt ook niet gereageerd. Iets wat je niet kan waarmaken moet je ook niet zo groot adverteren!!