Altijd weer een feestje als het pakketje er is. Mooie kleding voor een schappelijke prijs. Wat ik wel erg jammer vind, zijn de verzendkosten. Daardoor durf ik toch minder (vaak) te bestellen. Dat ik voor retourzending moet betalen, snap ik heel goed. Maar het zou fijn zijn als je niet voor verzending zou hoeven betalen. Of anders meer combi’s online zetten. Zodat je meerdere artikelen in één zending kunt plaatsen (ipv bijvoorbeeld 3x verzendkosten)
Hoi Svintha, bedankt voor jouw beoordeling en je eerlijkheid! Wij zijn druk bezig met de overstap naar een nieuw systeem, waarin we items aan (lopende) bestellingen toe kunnen voegen. We hopen dan ook snel de aankondiging te kunnen maken dat het systeem draaiend is, zodat jij items aan je bestelling, door de meiden van de klantenservice, toe kunt laten voegen. Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Mooie jas en sjaal, snelle levering.
Hoi Lisa, bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw jas en sjaal! Die komen nu wel goed van pas! ;) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Goede service, klantvriendelijk, maken er een echt cadeautje van
Hoi Vera, bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle nette levering Wisselende collectie Goede prijs kwaliteit
Hoi Marit, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Heel leuk pakketje ontvangen. Past als gegoten. Bedankt voor het leuke kaartje en de lolly! X
Hoi Liesbet, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je het item met plezier draagt! Hopelijk was de lolly lekker?! ;P Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Mooi product en goede communicatie
Hoi Annemarie, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij wensen je heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Wisselende collectie, alleen pre order duren soms lang
Hoi Esther, bedankt voor jouw beoordeling! Sinds deze week hebben wij de PRE-ORDER termijn kunnen verkorten naar max. 1.5 week. Wij zijn hier heel blij mee, jij hopelijk ook? Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij helpen je graag verder! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super leuke kleding, mooi om te zien dat de kleding door dames met verschillende maten wordt geshowd! Heb vorige week mijn eerste bestelling geplaatst en gisteren al nummer twee! Het is een feestje om jullie pakket binnen te krijgen, dit is met zoveel zorg verpakt/behandeld en het ziet er super leuk uit!! Blijf vooral zoveel showen op Instagram, ik word altijd heel blij van jullie filmpjes ☺️!!
Hoi Jo, bedankt voor jouw positieve beoordeling en wat leuk om te horen! <3 Heel veel plezier van jouw bestellingen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Hoi Jacintha, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Al meerdere malen besteld bij deze webshop - er komen op Facebook steeds zulke leuke items voorbij, dat ik het meestal niet kan laten even rond te neuzen! En voor je het weet... :) Heel tevreden met mijn aankopen tot nu toe - goede prijs/kwaliteit verhouding, heldere communicatie en snelle verzending!
Hoi Anouk, bedankt voor jouw positieve beoordeling en jouw lovende woorden! Heel leuk om dit te horen! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Gisteren eindelijk mijn witte trui gekregen! Hij is super gaaf!! Wat ik jammer vind is dat je 20 dagen moet wachten voordat je je trui ontvangt. Snap het wel van Sweet Jewellery dat ze voor deze manier hebben gekozen, maar persoonlijk vind ik het heerlijk als je iets besteld hebt en dat het er dan ook is binnen een paar dagen. Maar goed het blijft een mooie website met super leuke kleding!
Hoi Monique, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Sinds deze week hebben we de PRE-ORDER termijn kunnen verkorten naar maximaal 1.5 week! Wij zijn hier heel blij mee én jij hopelijk ook! Wij wensen je heel veel plezier van je bestelling! En mocht je nog vragen hebben, dan helpen de meiden op de klantenservice je graag verder! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik vind de webshop echt super! Zo leuk ook dat alles via social media goed gepresenteerd word en je de items goed kan zien voor je het besteld. Door de vele wisselende en nieuwe collecties blijft het vernieuwend. Klantenservice reageert super snel en is echt heel vriendelijk! Een retourlabel toevoegen aan het pakje zou het helemaal een 10 maken, maar jullie behoren zeker tot een van mijn favo webshops!!
Hoi Stephanie, bedankt voor jouw positieve beoordeling en lieve woorden! Wij vinden dit echt heel leuk om te lezen! Willemijn heeft vorig jaar de keuze gemaakt om het gratis retourneren te stoppen. HIer heeft zij een blog over geschreven, misschien vind je het leuk om deze te lezen? https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Heel veel plezier van jouw bestelling Stephanie! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke kleding en fijne service!
Hoi Nadia, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Sweet jewellery heeft leuke kleding, communiceert op een leuke manier voa social media. Ze commniceren over het algemeen snel en fijn wanneer in contact opneem met de klantenservice. Soms wel lastig in te schatten welke maat ik nodig heb. Soms een S en een andere keer een M, terwijl het beide op maat valt. Daarom bestel ik regelmatig 2 verschillende maten. Wel erg jammer dat ik dan weer verzendkosten moet betalen voor het retour zenden van het 2e artikel. Een tip zou zijn om wat vaker kleding in de collectie op te nemen voor langere mensen.
Hoi Gayla, bedankt voor je beoordeling en je lieve woorden! Wist je dat wij al onze items opmeten? Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden wij je aan een vergelijkbaar item uit je eigen kledingkast op te meten en de afmetingen daarvan te vergelijken met de afmetingen van het item op onze website. Zo kun je goed inschatten welke maat voor jou het best passend zal zijn! ;) En uiteraard kun je ook altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij helpen je graag met je keuze! We zullen je vraag over kleding voor de langere vrouw doorgeven aan Willemijn. Wellicht komt zij wel iets leuks tijdens de inkoop tegen! :D Heel veel plezier van jouw bestelling Gayla! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Heeft een handige maattabel voor alle kleding. Dat helpt enorm bij het bepalen van de maat. Altijd veel foto’s op social media met close ups van de stof en details. Prima levering en eventueel retourneren
Hoi Greet, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat het shoppen gemakkelijker wordt door alle informatie die wij over de items geven! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Jammer dat als je iets terug stuurt zelf de verzendkosten betaald dan is het een dure aanschaf omdat je 2x verzendkosten dan betaald. Daarom 3 sterren. Verder is het makkelijk te bestellen en heb je vragen krijg je snel een reactie.
Hoi Bianca, bedankt voor je beoordeling en jammer om te zien dat deze net voldoende is! Wist je dat, wanneer je een gehele bestelling retour stuurt en je hiervoor verzendkosten (voor het opsturen van ons naar jou) hebt gemaakt, je deze ook weer van ons teruggestort krijgt? Wanneer je een deel van een bestelling behoudt, dan zullen deze verzendkosten niet teruggestort worden. De retourkosten zijn inderdaad wel voor de rekening van de klant. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Fijn dat jullie blijven verbeteren. De verbeterpunten van de klant serieus nemen en er wat mee proberen te doen. Dat is absoluut een positief punt.
Hoi Tamara, bedankt voor je beoordeling! Jammer om te horen dat je ons net voldoende beoordeeld. Sinds een paar weken bieden wij onze items inderdaad als PRE-ORDER aan. Hier hebben wij meerdere redenen voor, waaronder duurzamer inkopen, waardoor we alle items in één keer vanuit de fabrikant kunnen laten komen, in plaats van meerdere bestellingen apart van elkaar. We zijn het met je eens dat deze PRE-ORDER termijn wat lang was en gelukkig hebben we de termijn per deze week kunnen verkorten! Zo is de maximale wachttijd op een PRE-ORDER 1.5 week! Hopelijk vind je dit net zo fijn als ons! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice! Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Originele beoordeling
Hele leuke artikelen jullie presenteren het heel aantrekkelijk en enthousiast! Maar Jammer dat ik lang moet wachten op de bestelling. Je moet vooraf (weken) betalen en ondertussen komen er nog veel ander leuke dingen voorbij. Voordat ik een ander jurkje, jas of vest bestel wil ik eerst weten of die ene waar je nog op moet wachten goed is. Vind ik niet helemaal ideaal. Dit kan wellicht anders. Dit zou voor mij een reden zijn om niet nog een keer te bestellen.
Goede kwaliteit jurk. Snelle levering nadat binnen bij jullie was.
Hoi! Bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Mijn ervaring bij sweet Jewellery is positief. Duidelijke website alles wat je moet weten staat duidelijk in de beschrijving. Prijs kwaliteit prima. Soms kan de kleur wat afwijken met aanzien vd foto's op de site. Ook leuk en handig is dat ze elke week de kleding dragen en op facebook/instagram zetten zo kan je goed zien hoe de kleding valt.
Hoi Miranda, bedankt voor jouw positieve beoordeling en je lieve woorden! Wij bewerken onze foto's eigenlijk niet. Mochten we dit wel doen, dan is dit heel minimaal en alleen om de kleur beter uit te laten komen. Sommige kleuren zijn moeilijk aan te passen, omdat wij de foto's voornamelijk buiten maken en hierdoor te maken hebben met verschillende lichtinvallen. Wanneer dit het geval is, zetten wij dit ook altijd bij het item neer. Hopelijk zijn al jouw items naar wens! :) Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Fijne webshop , koop hier geregeld en alles is altijd goed en van goede kwaliteit kortom een geweldige webshop
Hoi Gwen, bedankt voor jouw positieve beoordeling en je lovende woorden! Dit maakt ons echt heel erg blij! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Goede service, vriendelijke mensen. Goede kwaliteit kleding.
Hoi Esther, bedankt voor jouw positieve beoordeling en je lieve woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super leuke kleren en accessoires! En heel leuk verpakt!!! Een cadeautje om binnen te krijgen en goede service!!!
Hoi Martine, bedankt voor jouw mooie en positieve beoordeling! Wij vinden dit heel leuk om te horen! Heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super leuke kleding en heel veel keus. Wat ik wel jammer vindt is dat jullie geen after-pay hebben. Dit weerhoud mij om leuke setjes te kopen want dat vindt ik veel geld in 1x
Hoi Wilma, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij hebben inderdaad geen afterpay, maar wanneer je jouw bestelling toch achteraf wilt betalen is PayPal misschien een optie voor jou? Wij wensen je heel veel plezier van jouw bestelling! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Zo leuk om jullie te volgen. Goed om meerdere foto's van een item te zien en op verschillende dames. Enige verbeterpuntje wat mij betreft, de verzendkosten. Dit heeft me eerder tegen gehouden om iets te bestellen bij jullie. Maar snap het wel hoor. Veel succes
Hoi Michelle, bedankt voor je positieve beoordeling en je eerlijkheid! Wellicht dat dit in de toekomst aangepast kan worden, maar voor nu is het helaas niet anders. ;) Wel zijn we druk bezig met een nieuw systeem, waardoor we items aan (lopende) bestellingen kunnen toevoegen. Zo kun je ook verzendkosten uitsparen en wellicht helpt je dit in je keuze om het item toch te bestellen. We hopen dan ook snel aan te kunnen kondigen dat dit mogelijk is! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de klantenservice. De meiden daar staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Heel veel plezier van jouw bestelling Michelle! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuk blousje, alleen jammer dat er lange leverdatum op sommige kleding zit !
Hoi Yolanda, bedankt voor jouw beoordeling! Sinds een paar weken bieden wij onze items inderdaad als PRE-ORDER aan. Hier hebben wij meerdere redenen voor, waaronder duurzamer inkopen, waardoor we alle items in één keer vanuit de fabrikant kunnen laten komen, in plaats van meerdere bestellingen apart van elkaar. We zijn het met je eens dat deze PRE-ORDER termijn wat lang was en gelukkig hebben we de termijn per deze week kunnen verkorten! Zo is de maximale wachttijd op een PRE-ORDER 1.5 week! Hopelijk vind je dit net zo fijn als ons! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice! Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Heel veel plezier van je bestelling Yolanda! <3 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn