Het past altijd en is super mooi

Je wordt hier niet misleid. Alles is goed omschreven op de site en is naar waarheid. Ik wacht altijd af wanneer er weer nieuws op de site komt te staan!

Het zijn prachtige producten, en heel leuk ingepakt. Geeft je het gevoel van een kadootje openmaken! En de service is geweldig.

Goede service en fijne kleding.

Sweet jewellery, is een zeer kleine tijd best groot geworden. Waardoor de producten steeds beter worden maar ook houden ze rekening met de verschillende maten en type vrouwen. Erg fijn en ik vind de afwisseling van de soorten kleding erg leuk. Ga zo door dames en heren !!

Leuke collectie

Leuke collectie en promoten kleding leuk via instagram.

Super vriendelijk!!

Voor opmerkingen kan je altijd een privé bericht sturen via Instagram! Er word altijd heel snel gereageerd. Ik vind het een mega leuke webshop en hele lieve personeels. Jaa ik raad het zeker aan!!

Zoals beloofd werd de pre-order op de juiste datum bezorgd. Leuk ingepakt en ook nog eens een prachtig jurkje! Heel fijn winkelen bij Sweet Jewellery!

Mooie kleding!

De kleding is super, ook hoe jullie het aanbieden, met de verschillende posturen/ filmpjes enz echt top! Maar voor het verzenden zou het dijn zijn een label te krijgen dat je het er op kan plakken en zo Snel terug kan sturen.

Prima, levering op de tijd zoals beloofd

Soms wil ik dat de bestelling de volgende dag binnen is, zo leuk elke keer alle voorgestelde kleding en geschikt voor elke maat. Nog nooit verkeerde bestelling ontvangen dat is bij anderen wel anders, je pakt waren kadootjes uit, altijd feest en natuurlijk gelijk dragen!!!

Word ik hebberig van.....

Ik vind veel van het aanbod superleuk!Steeds nieuwe items en alles goed gepresenteerd.

Goede levering!

Eerder als verwacht bezorgd. Netjes verpakt

Heel goede ervaring met bestellen bij Sweet Jewellery.

Ik ben erg blij met de sjaal die ik besteld heb. Hij ziet eruit zoals op de foto en voelt super zacht aan. Ik ga hem nog vaak dragen.

Persoonlijke levering

Iedere keer is het pakketje persoonlijk ingepakt (wat ongetwijfeld veel tijd kost om dit voor iedere klant te doen!). De kleding is altijd leuk en als het niet is wat je zoekt, is de afhandeling van de retour ook snel. Hele fijn persoonlijke service!

Klantvriendelijk & geweldige producten

Sweet Jewellery is een super klantvriendelijk bedrijf. Als je een vraag hebt, wordt het altijd heel snel en professioneel beantwoord. De producten zijn erg mooi. Ook wordt het supermooi verpakt geleverd.

Altijd weer een feestje

De collecties zijn geweldig. Als het kon dan zou ik elke keer wel iets kopen. Leuke jurken, oh jee komen er ook nog andere mooie kleuren....het pakje is een echt kadootje met een lekkere lolly(mits ze niet op zijn) Er wordt door de dames en heren met hart en ziel gewerkt en dat zie je, dat hoor je en dat voel je. Ga zo door lief team en hopelijk mag ik nog heel lang van jullie genieten. Dikke kus

Snelle levering, leuke collecties

Leuk en betaalbaar

Leuke collectie, fijne website.

De collectie is heel afwisselend. Er komen elke week meerdere nieuwe items bij. Levering wordt altijd goed gecommuniceerd. Website zijn duidelijke beschrijvingen van de kleding en alles netjes opgemeten.

Super advies en snelle levering :) helemaal tevreden en ik shop hier zeker vaker!

Mooie kleding maar lange levertijd

Levertijd kan beter,zit nu al weken op een jurkje te wachten !!

Super bedrijf!

Alles tot in de puntjes verzorgd!Vriendelijke dames die snel antwoord geven op je vragen en meedenken.

Prachtige collectie die elke vrouw doet stralen!

Leuke vrouwelijke collectie met speelse en prachtige stoffen en motieven. Ze laten elke vrouw stralen. De kleedjes zitten perfect. De maten worden zeer goed beschreven. Ook het enthousiasme van de dames waarmee ze de kledij voorstellen, werkt aanstekelijk en voelt zo vertrouwt. Doe zo verder!

Goede ervaring mooie kleding kwalitatief goed en snelle levering en leuk verpakt

Wow!

Ik heb een suède zwart telefoontasje besteld die net op tijd binnen kwam voor dat we op vakantie gingen. Hij kon dus mooi mee... inmiddels is tie al gebruikt en ik vind hem ideaal!! Wel jammer dat de levertijd soms wat langer is maar dat was bekend. Ik kocht het tasje als pre order. K werd keurig op de hoogte gehouden via de mail en ook via insta wordt er veel info verschaft!!! Top!!

Leuke kleding. Duidelijk informatie over de kleding en maten wat het makkelijk maakt om de juiste maat te kiezen. Goede service!

Mooie jas, super blij mee

Jas is erg mooi en lekker warm. Hij is eerder bezorgd dan er op de website stond (pre-order). Dat was een verrassing. Sweet jewelry heeft een leuke website net mooie producten. Ze zijn wel altijd snel uitverkocht. Je moet er dus snel bij zijn wanneer je iets leuks hebt gezien.

Altijd prima service en super leuke kleren

Als vaste klant bestel ik regelmatig kleding bij Sweet Jewellery. Het is altijd een cadeautje, letterlijk, om te mogen ontvangen. De maat die ze doorgeven klopt altijd ! Top team van super leuke mensen.