Tevreden

Leuke producten, leuk bedrijf. Maar graag wat minder items van polyester.

Een echte aanrader

Snel wisselende collectie, duidelijke filmpjes/foto’s, goed bereikbaar bij vragen, mooie en betaalbare collectie. Mijn lievelings online shop !

Goede kwaliteit, mooie materialen en goede pasvorm

Goede kwaliteit, uitstekende service!

Goede kwaliteit, uitstekende service! Wat een leuke personeel werkt er... altijd gezellige Posts in mooie kleding op social media. Ik word heel hebberig van al dat moois! Verder is de klantenservice altijd bereikbaar en uiterst klantgericht. Alleen maar lof!

Pre-order

Ik heb vaak met veel plezier bij deze webshop besteld. Maar er komen meer en meer pre-orders waarvan de datum soms twee weken voorbij de besteldatum ligt. Dat weerhoudt mij er momenteel van om nog vaak te bestellen.

Snel, goede kwaliteit en een blije vrouw!!

Leuke manier van presenteren via social-media... makkelijk, snel en vriendelijk.

Super leuke kleding van goede kwaliteit

Originele leuke setjes kleding! & Super service!

Leuke jurk....maar te duur

Ik vond een prachtige jurk bij Sweet Jewellery!! Besteld en keurig bezorgd..pastte perfect. Dag later hing dezelfde jurk voor 20 euro minder bij mij in het dorp bij een goedkope textielsuper...echt niet leuk...na reclamering kreeg ik 10 euro besteltegoed.

Top bedrijf! Met onwijs gave kleding!

Ik heb nu al een aantal keren kleding bij Sweet Jewellery besteld en het zit als gegoten! Ze zijn heel klantvriendelijk en zodra je een vraag hebt, wordt deze altijd netjes beantwoordt!

Ik geniet van de filmpjes op Instagram. Erg eerlijk en gezellig. En de mode is top.

Goede collectie, goede socials

Tops: De collectie is top De socials zijn leuk om te volgen Top dat er modellen met verschillende lijven zijn Persoonlijke note (Willemijn die ook nu jullie zo groot worden, nog zelf filmpjes doet etc.) Prima prijzen Tips: Teveel leuke dingen gelijk (geintje natuurlijk) Snel uitverkocht Voorraad lijkt klein, jammer, geen ‘Bedenktijd’, dan ben je te laat Soms achterhaalde feed op mijn sm: dan denk ik Yes! Hebben! Is t alláng uitverkocht

Voor herhaling vatbaar!

Bestelling was zoals op de foto. Prachtige kleding, goede service en zo leuk ingepakt!

Hele fijne en goede service!

Super leuke webshop met leuke kleding. Er worden ook hele duidelijke foto’s van alle kleding gemaakt. Zeker de laatste tijd met de modellen met verschillende maten. Echt top!

Goede klantenservice

Erg leuke kleding voor goede prijs. De laatste weken iets kleinere collectie maar prima. Tegenwoordig snelle retour service. Klantenservice waar je super en snel geholpen wordt. Een klacht over shirtje werd snel en goed opgelost. Super tevreden!

Reageren snel, goede service. Leuke dingen. Ik zeg top!

Super leuk bedrijf met veel wisselende kleding en accessoires voor een betaalbare prijs.

Makkelijk shoppen en makkelijk retourneren indien nodig.

Enorm blij!

Ik ben enorm blij met mijn gewonnen jas en sjaal, zitten beide erg goed! Aangezien ik ook een leuk vest zag, bestelde ik die ook ('s avonds) en was de dag erna al binnen. Alles ook nog super leuk ingepakt, echt een cadeautje!

Super goede service en heel blij met mijn kleding!

Wat een feest om jullie pakketje (precies op tijd) binnen te krijgen! Super mooie jas en blouse, ik ben er heel blij mee! Bedankt!

Heel fijne webwinkel

Super fijne jurk gekocht en hij zit heerlijk. Snelle levering en fijne stof.

Goeie service

1 jurkje besteld super leuk ingepakt, met leuk kaartje erbij!

Mooie kleding, zacht en warm. Ik zal er veel plezier van hebben!

Jullie vragen dit terwijl er nog niets geleverd is

Beetje vreemde vragenlijst als er nog niets geleverd is van mijn bestellingen.

Geen service

Je kan geen bestelling annuleren omdat het voor jou is besteld maar wanneer het niet past kan je het terugsturen.. kortom je maakt dubbele kosten.. gewoon geen service, heel krom allemaal

Tevreden!

Al meerdere malen bij besteld, deze keer heel snel geleverd! Dag nadien in huis, op zaterdag! Doe zo voort

Super mooie kleding voor iedereen

Ben nu zelf 25 weken zwanger en Sweet Jewellery verkoopt geweldige kleding die ik momenteel kan dragen. Maar ook na de bevalling aan kan! De service is ook uitstekend en de kleding/accessoires worden erg leuk verpakt. Elke keer een cadeautje als ik m’n bestelling ontvang.