Leuke website en verslavend met de wisselende collectie

Hele leuke kleding en fijn dat het zo wisselend en niet steeds hetzelfde is Ook Comfy kleding ipv dat het mooi is maar geen lekkere pasvorm is

Snelle perfecte levering Prachtig verpakt Een feestje om open te doen Toppers !!!

Super leuke kleding

Omdat collecties steeds in gedeeltes komen vind ik het wel zonde dat je steeds verzendkosten moet betalen. Daardoor bestel ik minder snel iets

Mooie kleding

Ik vind dat jullie altijd erg leuke kleding hebben. Ik vond het ook erg leuk dat jullie alle maten lieten zien van s tm xl. Ik heb zelf maat xl en vind het dan ook erg leuk om te zien hoe het staat in mijn maat ipv altijd maar maatjes s en m te zien. Hopelijk gaan jullie dit vaker doen!! Wat is wel is jammer vind is dat sommige kleding combi maten zijn zoals l/xl dit past mij niet terwijl ik de kleding wel erg mooi vind en graag aan zou willen. En wat ook wel jammer is (kun je weinig aan doen, je kunt niet overal rekening mee houden) is dat kleding vaak om 19 uur online komt. Ik werk in de zorg en heb dan niet de mogelijkheid om te bestellen en als ik er wel tijd voor heb is mijn maat uitverkocht. Als ik wat bestel is het altijd een feestje om het pakket thuis te krijgen. Super leuk.

Doet wat het beloofd!

Snelle/goede levering. Steeds nieuwe items. Het showen van de kledinglijn gebeurt gelukkig niet alleen in maat S, maar ook gelukkig grotere maten.

Super leuke items voor iedere vrouw!

vernieuwend!

Hele leuke kleding, met een super vrolijk team! Er wordt ook aan de iets grotere maat gedacht! Ga zo door pliezzzz

Leuke en afwisselende kleding tegen goede prijs

Altijd leuke kleding en soms moet je even iets langer wachten maar dat heb je ook wat. Ik heb er nog nooit iets terug hoeven te sturen omdat ze de maten er goed bij zetten.

Een feestje!

Super leuke kleding, snelle levering, leuke en vriendelijke klantenservice! Het is iedere keer weer een feestje om een pakketje te ontvangen. En doordat de maten er zo goed bij staan hoef ik bijna nooit iets retour te sturen! Ik ben fan!

Geweldige kleding voor alle maten. Goede service. Goed concept.

Super goede service en hele mooie kleding

Ik had een vraag en kreeg gelijk een snel En goed antwoord! Ook de kleding is super mooi en van goede kwaliteit!

Ontzettend vriendelijk, verslavend shoppen, goede maat omschrijvingen en stylingsuggesties

Wanneer je social media volgt, wil je eigenlijk elke week wel wat kopen vanwege het leuke aanbod, mooie en duidelijke foto's en een snelle service. Het enige minpuntje is dat pre-orders soms best lang duren. Het is fijn dat er laatst een uitleg over is gegeven, maar toch is het soms lang wachten. Doordat de collectie gefaseerd wordt aangeboden en je eigenlijk direct moet bestellen wanneer je iets wilt, betaal je meerdere keren in 1 week verzendkosten. Dit is best zonde voor de klant.

Super! Klantvriendelijk leuke kleding voor een leuk prijsje. Helemaal top!

Blijf zoals je nu bent!

Ik denk dat jullie kracht zit in jullie persoonlijkheid! De uitstraling en persoonlijke kracht van Willemijn is de krachtvoer.......deze is zo puur. Je ziet dit in alle foto's en filmpjes terug. Jouw team zie je stralen doordat jij dit hen geeft. Bizar hé, dat je dit uit foto's/filmpjes kunt halen. Doe je je voordeel mee! Blijf zo doorgaan!

Fijne webshop winkel

Een hele fijne winkel alleen jammer dat het verzenden lang duurt verder niks te klagen Gr van Jessica van der leest

Fijn contact goeie service!

Soms moeilijk een kledingstuk te ‘bemachtigen’. Als dát wel lukt, verloopt het prima en volgens afspraak.

Leuke kleren, vriendelijke maar moeizame communicatie

Ik heb een pre order bestelling gedaan dus dan weet je dat je wat langer moet wachten. Na twee weken nog niks gehoord en de datum was al verstreken. Pas bij navragen bleek de bestelling vertraagd, ok, dan wachten we nog even. Nieuwe datum gekregen. Toen die datum een paar dagen verstreken was maar weer eens contact gezocht. Blijkt het item weer vertraagd, ligt nog bij de douane. Jammer dat ik dit pas bij navragen te horen krijg. Ook jammer dat ik nog een item had besteld die ik heel graag al een paar weken had willen dragen, waar ik nu ook al vier weken op wacht. Ter compensatie van de wachttijd had dit item naar mijn mening al opgestuurd kunnen worden. Maar als ik dat voorstel krijg ik vervolgens geen reactie meer...

Helemaal top maar wel geduldig zijn

super leuke kleding, maar nog even geduld hebben tot wanneer mijn jas echt komt. Dat wordt duidelijk aangegeven bij de bestelling. We wachten het af.

Top tean

Hebben hele leuke kleding, maken leuke setjes. Staat duidelijk aangegeven en uitgelegd wat pre order is.

Ontzettend leuke hippe items!

Leuke mailing met woorden als ‘lieve klant’ en veel hartjes, dat maakt een standaard mailtje erg leuk, gezellig en klantvriendelijk! Je voelt je niet ‘bestelling nr 1234’

Een cadeautje voor jezelf!

Zodra het pakketje binnenkomt is het één groot feest! Een mooie verpakking, altijd een snoepje erbij en de kleding is precies zoals je hoopt. Top!

Leuke collecties, snelle en vriendelijke reactie bij vragen en alles wordt zó leuk gepresenteerd met filmpjes en foto’s! Jullie enthousiasme spat van het scherm en is erg aanstekelijk! Heel fijn ook dat nu regelmatig meerdere dames op de foto gaan, ga zo door.

Altijd goed!

Ik heb al meerdere keren besteld bij jullie en dat gaat altijd goed, vlot en netjes.

Prima!!

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk!

Helemaal leuk en zo lief ingepakt, echt een kado!

Ik had een pre-order besteld en vond het wat minder duidelijk wanneer ik mijn pakketje dan ongeveer zou kunnen verwachten. Uiteindelijk kwam het een paar dagen later al aan. Een echt kadootje om uit te pakken! Met een lekkere lolly! Een super mooie warme jurk ontvangen waar ik heerlijk in weg wil kruipen Bedankt! Ik bestel zeker nog eens!