Super leuke kleding. Elke x een feestje als jullie er iets nieuws opzetten. Vaak ook net even wat andere kleding dan standaard wat het juist nog leuker maakt.
Hoi Melanie, bedankt voor jouw positieve beoordeling! En wat een lieve woorden! Daar worden we heel erg blij van! Heel veel plezier van jouw bestelling! 💖 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
X
Hoi Vanessa, bedankt voor je positieve review! Alvast heel veel plezier van het vest! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Zodra er nieuwe collectie is, ligt de site er standaard uit om 19u. Als het je vervolgens na een kwartier lukt om alles in je winkelwagen te hebben, komt er weer een foutmelding en daarna is alles opeens uitverkocht. Al meerdere keren gehad dus ben het zat Als er kleding wordt teruggestuurd, vermelden ze trots op social media dat ze nog wat stuks hebben kunnen bemachtigen. Wees gewoon eerlijk. Verder wacht ik al een week op terugbetaling. Al met al nog weinig positieve ervaringen helaas
Hoi Sasja, bedankt voor je beoordeling! Wat jammer om te horen dat jouw ervaring bij ons niet positief is. Wij willen graag met je meekijken v.w.b. de retourbetaling. Zou je een mailtje willen sturen met daarin je ordernummer naar: [email protected]? Dan kijken we het graag even voor je na! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Zeer goed! Mooi en netjes ingepakt! Het was een pré order bestelling en direct de dag erna geleverd! Dat is dus helemaal super! Ben er heel blij mee!
Mooie collecties, snelle levering, krijgt updates. Zeer klantvriendelijk
Superleuke webshop met vaak wisselende collecties. Zo zit er vaak iets bij wat te gek is om te kopen. Met vragen en/of opmerkingen word je altijd vriendelijk geholpen en ook wat betreft de levering wordt je keurig op de hoogte gehouden. Je weet precies waar je aan toe bent. Erg fijn!
Super leuke collecte! Snel uit verkocht maar altijd nog een kans voor een herhaling! Ga zo door Willemijn en team!
Ik wou graag de jog broek.. zat om 7 uur er klaar voor om de broek te bestellen.. Helaas bleek dat iedereen de broek wou want ik kon hem niet bestellen. Toen kwam geluk dat ik een pre oder kon reserveren. Prima ik die broek besteld. Word paar dagen later gemailt dat jullie niet genoeg hebben ingekocht. En ik dus alsnog niet mij broek heb gekregen Wat een domper
Hoi Angela, bedankt voor jouw beoordeling en wat vervelend om te horen! Wij hebben een bepaald aantal van de broek als PRE-ORDER online gezet, omdat wij dit aantal in productie hadden staan bij de leverancier. Helaas is gebleken dat de leverancier het bestelde aantal van de broek toch niet heeft kunnen leveren, omdat de stof op was in de productie. In dit geval onmacht voor ons. Uiteraard vinden wij dit, net zoals jij, heel vervelend en hebben wen direct een mail verstuurd naar de klanten waarvoor de broek niet meer binnenkwam. In deze mail hebben wij dan ook gevraagd of je wellicht een ander item ervoor in de plaats wilt ontvangen of dat je het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben. Na jouw reactie, zullen we natuurlijk zorg dragen dat dit zo snel als mogelijk afgehandeld wordt. Wij vinden het heel vervelend dat dit zo is verlopen, maar zoals we al hebben aangegeven is het in dit geval voor ons onmacht en proberen wij dit voor jou als klant zo netjes mogelijk op te lossen! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Super leuk verpakkingsmateriaal en mijn jurkje was ook goed verpakt. Ben er heel blij mee en ga hem waarschijnlijk vaak dragen!
Enorm goed te woord gestaan en gezocht naar een oplossing voor mijn ‘probleem’. Denken goed aan de klanten en proberen daar altijd het beste voor te regelen.
Mijn bestelling was er de volgende dag al!!! Super blij ermee
Zou veel vaker hier bestellen Duidelijk op de hoogte gebracht
Ik heb mijn broek op dezelfde dag retour gestuurd als ik deze heb ontvangen. Dit is inmiddels 3 wk terug. Ik heb na de 10e dag om gevraagd hoe dit precies zit (geld retour) Eind van de wk werd mij verteld. Nu nog steeds aan het wachten.... Eerst al alles moeten betalen bij je bestelling, voor jezelf zijn de retourkosten, en dan zo lang moeten wachten. Nee geen Sweet Jewellery meer voor mij
Hoi! Bedankt voor jouw beoordeling en wat jammer om te horen dat dit je heeft doen besluiten om niet meer bij ons te shoppen! Helaas kunnen wij,op basis van deze ingevulde naam, geen contactgeschiedenis van je terugvinden. Maar wij zouden het graag even voor je uit willen zoeken, daar dit inderdaad niet onze manier van werken is. Zou je misschien een mailtje met daarin jouw ordernummer willen sturen naar: [email protected]? Dan zoeken we het graag even voor je uit! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Je hebt bij Sweet gewoon ontzettende leuke kleding voor betaalbare prijzen. Ook gun ik het Willemijn en haar team het zo van harte! Ik volg haar ook op insta, en vind het geweldig om naar haar story’s te kijken. Ga zo door met z’n allen!
Er wordt vaak reclame gemaakt om te bestellen rond 19.00 uur online maar dan kijk je precies om 19.00 uur en dan is het al uitverkocht. En de producten zijn dan ook nog pre-order. Wordt mooi omschreven maar de resultaat is er niet naar
Hoi Jo, bedankt voor jouw beoordeling! Jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn vaak binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, dinsdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met het advies om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de klantenservice. De meiden daar staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Het is 3x per week een feestje om de nieuwe collectie te zien. Over de kleding is uitgebreide informatie beschikbaar, foto’s van diverse kanten en alle maten staan vermeld. Wanneer er contact is met de klantenservice gaat dit erg vriendelijk!
Perfect!! En ook nog eens een leuk kaartje erbij. Wat een service
Hoi Marielle, bedankt voor je positieve beoordeling! 💕 Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Al paar keer besteld, steeds weer zulke leuke items online! Krijg altijd fijne complimentjes als ik kleding draag dat ik bij jullie heb geshopt! En als de postbode komt zijn zelfs de kinderen enthousiast want die snoepjes hè die erbij zitten mmm!!
Hoi Lindsay, bedankt voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat zelfs je kinderen al enthousiast worden van onze pakketjes! ❤ Wij worden blij van jouw lovende woorden en vinden het leuk om te horen dat je complimentjes ontvangt wanneer je onze items draagt! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Kleding is te snel uitverkocht. Het voelt als een soort van geluk hebben als het wel lukt. Jammer want dat maakt dat ik vaker ergens anders koop waar ze wel genoeg hebben.
Hoi! Bedankt voor jouw beoordeling! Jammer om te horen dat je het shoppen bij ons niet positief hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling! Wij hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn vaak binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, dinsdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met het advies om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat! En hopelijk lukt het je dan alsnog om het door jou gewilde item alsnog te shoppen. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd eventjes contact opnemen met de klantenservice. De meiden staan graag voor je klaar om deze te beantwoorden. Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Helaas niet geslaagd, daarom pakketje maar weer retour. De prijs-kwaliteitverhouding valt wat tegen. Wel leuk verpakt! Uiteindelijk ben ik nu 10,25 euro kwijt aan alleen verzend- en retourkosten, terwijl ik uiteindelijk niets gekocht heb. Ik snap dat verzendkosten betaald moeten worden, maar dan ook nog de retourkosten door de klant zelf laten betalen vind ik echt niet meer van deze tijd en zelfs wat klantonvriendelijk. Het weerhoudt mij echt om opnieuw bij jullie te bestellen.
Hoi Sabine, bedankt voor jouw beoordeling! Je hebt het in jouw beoordeling over de verzend- en retourkosten. Willemijn heeft (een tijd geleden) helaas moeten besluiten om het retourneren niet meer gratis aangeboden kan worden. Hierover heeft ze een blog geschreven, misschien vind je het leuk om deze te lezen: https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Wanneer je besluit om de gehele bestelling te retourneren, dan zullen wij de gemaakte verzendkosten (dus voor het opsturen van het pakketje van ons naar jou) ook terugstorten op je bankrekening. Goed om te weten misschien ;). De retourkosten blijven wel voor je eigen rekening. Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Jammer dat er zowel verzend als retour kosten worden gerekend. En jammer dat geplaatste bestellingen niet meer geannuleerd kunnen worden, of er artikelen kunnen worden toegevoegd bij bv. een pre-order bestelling.
Hoi Myrthe, bedankt voor jouw beoordeling. Je hebt het in jouw beoordeling over de verzend- en retourkosten. Willemijn heeft (een tijd geleden) helaas moeten besluiten om het retourneren niet meer gratis aangeboden kan worden. Hierover heeft ze een blog geschreven, misschien vind je het leuk om deze te lezen: https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Wanneer je besluit om de gehele bestelling te retourneren, dan zullen wij de gemaakte verzendkosten (dus voor het opsturen van het pakketje van ons naar jou) ook terugstorten op je bankrekening. Goed om te weten misschien ;). Op dit moment zijn wij bezig met de overstap naar een nieuw systeem, waarin de optie om een reeds geplaatste bestelling aan te kunnen passen door bijvoorbeeld er nog een item aan toe te voegen. Deze optie is op dit moment in ontwikkeling en hopen we snel weer aan te kunnen bieden. Een bestelling annuleren is helaas geen mogelijkheid. Dit stat ook beschreven in onze Algemene Voorwaarden (punt 2.3). Wel behoudt je natuurlijk altijd het recht om het pakketje te weigeren bij aflevering. Mocht je verder nog vragen hebben, dan staan de meiden van de klantenservice graag voor je klaar om deze te beantwoorden! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Goede prijs/kwaliteit verhouding en erg snelle verzending en levering.
Hoi Laura, bedankt voor jouw positieve beoordeling! ❤ Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Blijf zo verder doen mooie kleding top gewoon goede service
Hoi Luc, bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat je het shoppen bij ons positief ervaart! Heel veel plezier van jouw bestelling! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Top service! Snelle levering en snelle antwoord op je vragen! Ik ben fan!
Hoi Judith, bedankt voor je beoordeling en jouw mooie woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Super fijne webshop, perfecte en snelle service. Mooie en goede kwaliteit kleding van nu en betaalbaar. Pasvorm bijna altijd goed waardoor ik eigenlijk nooit iets hoef terug te sturen. Ook een goede uitstraling van de sfeer van het bedrijf & personeel. Super goed concept!
Hoi Wendy, bedankt voor jouw positieve beoordeling. Met jouw lovende woorden tover je een glimlach op ons gezicht! 😍 Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery