Snel bevestiging via de mail. Op de datum dat erbij stond werd het pakket verzonden en ook daar bericht van gehad. (Was een pre-order) fijne, betrouwbare webshop!
Hoi Stefie, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en je lieve woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
bestelling gedaan op 15-08 met een pre order op 28 aug. Tot op heden nog niks van gehoord. Eergisteren contact gehad met de klantenservice maar ook hier wacht ij nog op antwoord. Hier ga ik nooit weer shoppen.
Hoi Tessa, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik heb het even nagekeken en zie dat jij (onder andere) een Maci vest hebt besteld. Wellicht heb je het niet voorbij zien komen, maar er is recent een vrachtwagen van onze leverancier in brand gestoken met onze vesten en meerdere items erin. Wij hebben dit nieuws medegedeeld op onze Facebook pagina, nieuwsbrieven en homepagina. Excuses dat je hier geen apart mailtje over ontvangen hebt. Het is voor ons helaas onmogelijk om 800+ mailadressen apart te mailen met dit nieuws. Ik zie geen mail of ander bericht in onze berichtenbox van jou. Wanneer je een vraag hebt over de status of levering van je bestelling, kun je contact met ons opnemen via de mail: [email protected], telefoon: 0787856797, Facebook en Instagram. We verwachten de vesten deze week te kunnen verzenden. Hopelijk is je pakketje naar wens en alvast heel veel plezier ermee! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Leuke betaalbare collectie. Jammer dat het wel vaak snel uitverkocht is. Pakketje wordt super leuk ingepakt, zeer verzorgd.
Hoi Janniene, bedankt voor jouw beoordeling! Wij hebben 3x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn vaak binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, dinsdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met het advies om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat! Hopelijk lukt het dan alsnog om het door jou gewilde item alsnog te shoppen. Mocht je verder nog vragen hebben, dan staan de meiden op de klantenservice graag voor je klaar om deze te beantwoorden! 😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Er wordt heel laat via de klantenservice gereageerd. Waardoor de ervaring erg slecht is. Mijn pakketje gaat retour afzender. Leuke website, vrolijke Willemijn op insta. Maar dat is het plaatje aan de voorkant. Aan mij hebben ze een klant verloren en een slecht verhaal wordt vaker verteld dan een positief verhaal. Ik denk niet dat er iemand anders in mijn omgeving bij hun zal bestellen.
Hoi Janine, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt! We hebben het even voor je nagekeken en zien dat je vrijwel direct een reactie op jouw mail ontvangen hebt van ons. Ook is er op jouw Instagram DM's netjes geantwoord. Echter blijkt na telefonisch contact met onze klantenservice, dat je een verkeerd mailadres hebt ingevuld op het contactformulier, waardoor je onze reactie via de mail nooit ontvangen hebt. Dit hebben wij jou aangetoond door middel van schermafbeeldingen. Dit kan gebeuren natuurlijk, maar wij vinden het wel ontzettend jammer om vervolgens deze beoordeling te lezen en jou hiermee als klant te verliezen. Ook de opmerking tegenover Willemijn is niet helemaal terecht aangezien zij haar uiterste best doet, samen met het volledige Sweet team om al onze lieve klanten op een fijne en correcte manier te helpen. Nogmaals, we vinden het ontzettend jammer om jou als klant te verliezen om deze reden en dat jij aangeeft dat je niet in positieve zin over ons zal spreken. Mocht je verder toch nog vragen hebben, horen we het graag. 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Het lijkt wel een cadeautje zo leuk ingepakt. En de jurk is fantastisch, super blij!
Hoi Daniëlle, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Jouw reactie bezorgt ons een glimlach op het gezicht. Heel veel plezier van jouw bestelling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Deze dames verkopen leuke kleren voor leuke prijzen. Via social media maken ze veel, aantrekkelijke en goede reclame. Op de site staan duidelijke en uitgebreide omschrijvingen van de producten. Ik zie dat de dames vlot reageren op vragen via social media. Toppie! Ga zo door :)
Hoi Claudine, bedankt voor jouw positieve beoordeling en jouw lieve woorden!❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Snelle service, duidelijke site en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. Leuke betaalbare collectie die niet ‘standaard’ is. Jammer dat je pas bij €75,- gratis verzending hebt. Of geen acties. Bij betaling staat kortingscode maar deze heb ik nog nooit gehad of voorbij zien komen. En klein minpuntje is dat het ‘snel’ uitverkocht kan zijn. Als je er niet om een bepaald tijdstip bij kan zijn. Al met al een hele leuke site!
Hoi Chantal, bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat je shoppen bij ons positief ervaart. Voor wat betreft de gratis verzending, heeft Willemijn hierover (een tijdje geleden) een blog geschreven. Misschien vind je het interessant om dit te lezen: https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ We hebben regelmatig acties met kortingscodes, vandaar dat je dit vakje ziet staan bij het afrekenen. Wanneer we een kortingsactie hebben, vermelden we dit uiteraard altijd via onze social media kanalen, nieuwsbrief én de homepage. Wij hebben inderdaad 3x per week een nieuwe en beperkte collectie. Waar mensen misgrijpen, die graag iets hadden willen shoppen, probeert Willemijn altijd deze populaire items weer aan te vullen. Mocht het lukken om deze favoriete items alsnog na te bestellen bij de leverancier, dan zullen we dit uiteraard tijdig bekend maken op onze website en social media kanalen. Wanneer je nog vragen hebt over het bovenstaande, dan kun je altijd eventjes contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Snelle levering met positieve ervaring Maar materiaal van in dit geval broek oogt en voelt zeer goedkoop. Pasvorm valt ook tegen. Snap prijs kwaliteit verhouding maar houdt me wel tegen om nog een keer te shoppen.
Hoi Chintia, bedankt voor jouw beoordeling! Jammer om te horen dat het bestelde item tegenviel. Al onze items meten wij op, waardoor je een goede inschatting kunt maken welke maat jij het beste kunt bestellen. Ook het materiaal vermelden wij bij het item. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het door jou ontvangen item, kun je altijd even contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij kijken graag met je mee en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Leuke betaalbare kleding
Hoi Esther, Bedankt voor je positieve beoordeling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Leuke en betaalbare kleding. Assortiment wisselt vaak waar er veel leuke dingen voorbij komen. Soms moet je wel heel erg snel zijn om je artikel te kunnen bestellen. Ook het pakketje is een feest om te krijgen. Leuk ingepakt met een kaartje erbij
Hoi Yvonne, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat je het shoppen bij ons heel positief ervaart! Heel veel plezier van jouw bestelling! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Professionele website maar toch persoonlijk. Jullie zijn goed bezig
Hoi Astrid, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Snelle levering, goede service en fijn contact als je vragen hebt oid.
Hoi Monique, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat jouw ervaring met ons positief is! Heel veel plezier van jouw bestelling! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Leuke betaalbare kleding helaas tegenwoordig heel snel uitverkocht
Hoi Wendy, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn vaak binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, dinsdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met het advies om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat! Mocht jouw favoriete item niet aangevuld worden, mag je ons altijd een mailtje sturen met jouw gegevens! Dit zodat wij jou op onze zogenoemde reserveringslijst kunnen zetten en ons uiterste best gaan doen om het item speciaal voor jou nog te bemachtigen! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen met de meiden van de klantenservice. Zij helpen je graag verder! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Leuke toffe kleding met snel wisselende unieke collecties! Geen items waar “de halve stad” in loopt, maar unieke kledingstukken die erg betaalbaar zijn.
Hoi Susanne, Bedankt voor je positieve beoordeling en jouw lieve woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Hele snelle levering, super leuk ingepakt!
Hoi Mirjam, Bedankt voor je positieve beoordeling en jouw lieve woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! 💕 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Fijne website, mooie kleding!!!
Hoi! bedankt voor jouw positieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Ik vind het niet prettig dat er elke avond weer nieuwe spullen volgen. Omdat ik de pre order moest bestellen, vervolgens komen er nieuwe kleuren. Wat tevoren niet gemeld wordt. En daardoor betaal je wel 2x verzendkosten. Ik zou hierdoor niet opnieuw iets bestellen
Hoi Sophia, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Ons concept is inderdaad drie keer per week een nieuwe collectie, met soms hetzelfde item in verschillende kleurtjes op verschillende collectiedagen. Momenteel is het niet mogelijk om items toe te voegen aan een bestaande bestelling. Hoe graag we dit dan ook voor iedereen zouden willen doen. Kort geleden zijn we overgestapt op een nieuw systeem waarin deze optie nog in ontwikkeling is. Het is voor ons momenteel onmogelijk om dit handmatig in werking te stellen, maar we hopen de optie binnen kort weer aan te kunnen bieden! Super jammer om te lezen dat je hierdoor niet meer bij ons wilt bestellen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice.😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery
Altijd weer van die hebben kledingstukken, maar soms vis je er wel eens naast. Voordeel is wel dat je niet veel mensen tegenkomt met dezelfde kleding.
Goede omschrijving vh artikel Snelle levering Mooi/netjes ingepakt met leuk kaartje erbij Goede prijs/kwaliteit
Helemaal blij met mijn lange spijkerjas. Zeer goede kwaliteit en mooi ingepakt met een snoepje erbij daar wordt je vrolijk van. Ook de bezorging ging goed met duidelijke mail vanuit jullie. Zeer tevreden
Jammer dat ik mijn bestelling niet kon annuleren en kon ruilen voor een andere kleur!
De antwoorden via de chat die ik kreeg op mijn vragen vond ik direct en betweterig. Jammer want dit had echt niet zo gehoeven.
Ik shop altijd graag bij sweetjewellery. Mooie items en super service. Aan te bevelen
Leuke shop met snel wisselende collectie. Via insta zie je goed hoe het te combineren valt. Nadeel vind ik wel dat veel dingen pre order zijn en pas met 2 weken verzonden wordt. Met wisseling van het seizoen vind ik dat jammer.
Altijd leuke kleding, goed advies en leuk om je pakket uitvreten pakken