Fantastsich

Duidelijk op de site wanneer iets komt, dmv pre order datum. Netjes verpakt als een cadeautje komt het thuis en je wordt ook goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat. De producten zijn qua prijs/kwaliteit verhouding goed.

Enthousiast bedrijf met leuke items

Items staan goed afgebeeld ook de begeleidende tekst is duidelijk, waardoor je weet of je order direct kan worden verstuurd of dat het eventjes kan duren. Hierdoor kun je wel alvast bestellen en ben je zeker van je aankoop. Pakketje is vrolijk verpakt.

Mooie producten

Veel mooie items,steeds nieuwe aanvulling.Qua prijs soms wat hoog. Goede kwaliteit.Sons lastig dat er iets is met 1 maat

Super leuke kleding met goede service, maar altijd ruimte voor verbetering!

Ik ervaar jullie webshop als super fijn. Er worden altijd zoveel leuke dingen ingekocht! Ik vind het alleen jammer dat er dagelijks of om de dag iets nieuws op gezet wordt. Zo bestel je op maandag kleding, komt er woensdag weer iets anders op de site wat je eigenlijk ook wilt hebben, maar of ik betaal elke keer verzendkosten (wat ik zonde vind) of ik moet elke keer voor meer dan 75 euro bestellen, dat kan ook niet. Zo moet ik leuke dingen laten liggen omdat het niet haalbaar is elke keer te bestellen. Dat vind ik erg jammer!

Super leuke webshop

Leuke betaalbare fashionable kleding, met steeds nieuwe leuke items. Leuk en mooi ingepakt, met een lolly als verrassing, dat zijn de kleine dingen die het persoonlijk en leuk maken om een volgende keer weer te bestellen.

Leuke collectie!

Ik kan nog niet veel over de levering en de kleding zeggen want ik heb een pre order besteld. De collectie is in ieder geval heel erg leuk!

Leuke webshop met geweldig leuke kleding

Leuke webshop, leuke kleding & de afwisseling iedere week is sowieso altijd goed ;)

Superleuke collecties

Vaak wisselende en superleuke collecties! Ze doen er alles aan om de artikelen weer op voorraad te krijgen als het snel uitverkocht is. Enige minpuntje vind ik dat wanneer je een paar dagen na elkaar iets wil bestellen uit twee verschillende collecties dat je 2x verzendkosten moet betalen (onder een bepaald bedrag) en dat de bestellingen niet samengevoegd kunnen worden.

De leukste kleren en hebbedingetjes vind je hier!

Altijd zo'n leuke kleren en accessoires. Snel in huis. Zit er 3 dagen per week klaar voor, en hoop af en toe dat ze geen leuke dingen hebben want wil alles hebben! Te leuk..

Goed klant contact, goede service.

Goede service, reageren snel op vragen. Leuke producten. Al meerdere keren wat besteld en altijd tevreden.

Fantastisch!

Geweldig om het pakketje te ontvangen, ingepakt als een kadootje voor jezelf, echt een verrassing en zo ontzettend gewaardeerd! De kwaliteit en pasvorm van de kleding is geweldig, exact wat ze beloven. Super bedrijf!

Redelijk

Heeft ermee te maken dat ik twee x verzendkosten moet betalen. Voor twee artikelen die niet samen later verzonden kunnen worden.

Leuke kleding voor een leuke prijs

goede service, goede communicatie. En veel te leuke kleding !!

Leukste webshop!

Sweet Jewellery is wat mij betreft één van de leukste webshops! Leuke collecties, goede kwaliteit en persoonlijke service. Veel nieuwe collecties waardoor het assortiment sterk afwisselt. Vooral de vesten en jurkjes zijn bij mij favoriet. En is iets uitverkocht? Waarschijnlijk komt het item een andere dag/week online in een andere kleur. Heel verleidelijk om niet te blijven kopen, want het één is nog leuker dan het ander. En absoluut een tip om ze te volgen op instagram!

Pakketje heel snel bezorgd met een leuk kaartje er bij. Ik ben fan!

Door de vele stories op de socials, lijkt het net alsof je het team persoonlijk kent en ‘samen’ enthousiast kan zijn over de leuke nieuwe collecties. Soms zou je het liefst meteen alles bestellen, zo leuk. Vriendelijke klantenservice, heldere communicatie over wat je van de producten kan verwachten. Echt een cadeautje als je het pakketje binnen krijgt: aanrader!

Leuke en mooie kleding!

Ik vind dat jullie heel leuke en mooie kleding hebben! Aangepast aan elk seizoen. Vaak te combineren met bijhorende accessoires. Ik heb nu al een aantal keer besteld en ben er tevreden over. Fijn dat jullie klaarstaan voor de klanten als er vragen zijn. Ook steeds een snelle levering! Doe zo verder!

Mooie spullen!

Ik heb nu 1 x wat langer moeten wachten op mijn pakketje..maar normaal gesproken heb ik alles snel binnen. Mooie kleding voor een mooie prijs!

Erg leuke kleding

Super leuke kleding. Elke x een feestje als jullie er iets nieuws opzetten. Vaak ook net even wat andere kleding dan standaard wat het juist nog leuker maakt.

Ik moet het vest nog krijgen, maar de service is goed !

X

dit kan en moet beter

Zodra er nieuwe collectie is, ligt de site er standaard uit om 19u. Als het je vervolgens na een kwartier lukt om alles in je winkelwagen te hebben, komt er weer een foutmelding en daarna is alles opeens uitverkocht. Al meerdere keren gehad dus ben het zat Als er kleding wordt teruggestuurd, vermelden ze trots op social media dat ze nog wat stuks hebben kunnen bemachtigen. Wees gewoon eerlijk. Verder wacht ik al een week op terugbetaling. Al met al nog weinig positieve ervaringen helaas

Een pre order bestelling direct dag erna geleverd

Zeer goed! Mooi en netjes ingepakt! Het was een pré order bestelling en direct de dag erna geleverd! Dat is dus helemaal super! Ben er heel blij mee!

Snelle en prettige klantvriendelijke service

Mooie collecties, snelle levering, krijgt updates. Zeer klantvriendelijk

Leuke kleding, goede hulp en geen addertjes onder het gras!

Superleuke webshop met vaak wisselende collecties. Zo zit er vaak iets bij wat te gek is om te kopen. Met vragen en/of opmerkingen word je altijd vriendelijk geholpen en ook wat betreft de levering wordt je keurig op de hoogte gehouden. Je weet precies waar je aan toe bent. Erg fijn!

Super leuke collecte! Snel uit verkocht maar altijd nog een kans voor een herhaling! Ga zo door Willemijn en team!