Leuke kleding maar service kan beter

Jammer dat er steeds n plukje nieuwe kleding online komt. Zie je wat leuks moet je gelijk bestellen, anders is t weg. Kost je verzendkosten en n dag later word er weer wat leuks geplaatst en heb je dus weer verzendkosten. Weerhoud mij ervan om te bestellen. Nu heb ik afgelopen weken wel 2 bestellingen gedaan en helaas moesten er ook dingen retour. Ik vind dat je lang op je geld terug moet wachten. Dit is echt iets wat sneller kan.

Mijn favoriete plek om te shoppen!!

Iedere avond om 19.00 uur even kijken welke leuke items er die dag bijgekomen zijn in de webshop. Uitzoeken is leuk, ontvangen is een feestje en dragen is de kers op de taart.

Ga zeker nog meer bestellen. Netjes afgehandeld, goed op de hoogte gehouden en snel geleverd. Ga zo door.

Mooie kleding, goede service, goede kwaliteit

I. Principe mooie kleding en goede kwaliteit. De service is prima. Misschien een tip af en toe ook een maatje meer tot xxl verkopen.

Goede service, snelle levering, klantvriendelijk, pakketje is een feestje om open te maken!

snelle goede service met een te leuke eigenaresse

Mooie kleding

Keurig verpakt

Warm, leuk en top winkel

Altijd als ik iets besteld gaat de bestelling soepel en ben ik super tevreden met de kleding. Ook vind ik het advies qua kleding maat op de site erg handig en help met het maken van de keuze.

Wisselende ervaring

klantenservice reageerde vaag en had het over een broek terwijl ik iets vroeg over een jas .. Laatst een bestelling geplaatst maar die was helaas niet compleet. Wél vaak leuke dingen online, soms net wat te duur...

Hippe webshop,snelle verzending.

Wat is de kleding mooi verpakt!

Snelle kevering

Super leuk assortiment en snelle levering.

Snelle service, goede kwaliteit

De verwerking van de bestellingen verloopt altijd soepel en snel. Je wordt keurig op de hoogte gehouden als een artikel later binnen komt. Daarnaast is de kleding van goede kwaliteit, oftewel waar voor je geld! Echt een aanrader;)

Snelle levering wat met zorg is voorbereid

super mooi vest met een 3/4 mouw. Mooi en verzorgd verzonden met een persoonlijke toch!

Super leuke kleding ook als je iets ouder bent.

Snelle levering, betaalbare mode, mode van deze tijd.. Super leuke presentatie van eigenaresse en haar collega’s.

Gevarieerde collecties en snel geleverd!

Altijd leuke collecties, waarbij je soms snel moet reageren. Maar dan weet je wel dat je iets bijzonders hebt, waar je buurvrouw niet verschijnt! Goede kwaliteit, duidelijke maatvoering. Koop mijn kleding eigenlijk alleen nog maar bij SJ... en het voelt altijd weer als een cadeautje aan mezelf!

Superleuke webshop!

Snel geleverd en leuke kleding!

Goede levering

Het bestelde artikel is echt een kado'tje om uit te pakken.

Fast delivery, super jurkjes!

Top jurkjes

Super fijne jurkjes. Maatvoering helemaal correct.

Zeer klantvriendelijk en goede marketing

Fijne webshop en snelle levering. Mooie kleding.

Al verschillende keren kleding besteld. Altijd tevreden.

Bij mijn bestelling ontbrak een item en er zat wat bij wat ik niet besteld had. Ik kreeg een label om het snel te kunnen oplossen. Item zou gestuurd worden na ontvangst van het verkeerd gestuurde kledingstuk. Of dat gelukt is, weet ik niet want ik ben een week weg!

Mooie webshop, super leuke items & snelle bezorging!

Snelle levering mooie kleding

Super snel! Enige nadeel is dat, als je iets retour stuurt hiervoor moet betalen...

Super leuke website

Hele leuke kleding met veel afwisseling! De service is ook super goed.