super leuke kleding en top service Dat zorgt dat je hier blijft bestellen staan bijna 24-7 voor je klaar Top team

Helemaal top!

Mooie kleding en goeie kwaliteit! Ook een hele fijne snelle service! Ik ben fan :)

Super shop!

Hele leuke, wisselende collectie, Willemijn is ook echt een topper (en haar hele team ongetwijfeld ook). Er is altijd wel iets leuks te vinden in de shop en de volgende dag super leuk verpakt al in huis

Snelle levering en mooie kleding!!!

Geweldig!

Leuke kleding en altijd netjes geleverd, mijn favoriete shop geworden !

Fijne site om te bestellen, snel geleverd en top klantenservice.

De kledingmaten zijn goed omschreven, ik heb tot nu toe nog niks hoeven terug te sturen. Ze hebben kleding die niet in winkels te koop is. De site is fijn en simpel. Klantenservice is heel vriendelijk en probeert altijd een oplossing te zoeken als dit mogelijk is. Ik vind het fijn om hier kleding te bestellen.

Snelle levering, jurkjes zoals omschreven

Mijn bestelling is snel geleverd, erg leuk verpakt, betaalbare prijs en producten zoals omschreven. Kortom helemaal happy met mijn bestelling ❀.

Mooie kleding en heel snel bezorgd

De kleding is heel mooi, de maten worden goed aangegeven op de website, dus de kleding past perfect en ik had het bovendien binnen een dag in huis, heel fijn!

Dubbel

Het is erg frustrerend dat als je aan het shoppen bent de kleding in je mandje niet gereserveerd is. Terwijl je andere dingen aan het toevoegen bent is het weg als je gaat afrekenen.... Dat kan toch niet??? En omdat de prijzen worden afgerond op 0 99 betaal je onnodig verzendkosten. 39,99 en 34,99 2 cent onder 75,00 en toch verzendkosten berekenen vind ik niet klantvriendelijk. Centen bestaan niet meer... Kleding is wel mooi maar wel redelijk prijzig en snel uitverkocht.. dat winkelt niet fijn en voelt meer als een race.... heel erg jammer!!!

Het pakje werd snel bezorgd. Aan het pakje is zorg besteed. Mooi paper om de kleding. Een kaartje en klein rolletje snoep . Zag er zo mooi uit. Kleding ook helemaal blij mee

Goede en snelle levering

Hele goede ervaringen met Sweet Jewelery. Goede en snelle levering.

Netjes

De berichtgeving, de verzendwijze, inpakservice en natuurlijk de kleding waren erg netjes. Super blij mee!

Leuke kleding en veel afwisseling

Sweet Jewelry heeft veel leuke kleding. Elke week weer nieuwe leuke aanvullingen. Het uitpakken van de kleding is een feestje en het is snel in huis. De kleding staat op een mooie en duidelijke site. Veel mooie en duidelijke foto's met verschillende vrouwen. Duidelijke en handige beschrijving. Doordat ze leuke kleding hebben is het vaak ook snel uitverkocht.....

Super leuke kleding en snelle levering

Leuk dat ze elke dag nieuwe aanvulling hebben. Erg leuke kleding, snelle levering en zeer nette service.

Fijne site leuke kleding

Snelle levering, goede producten.

Toppie!

Maandag bestelling gedaan nadat ik de e-mail kreeg. Snel maten bekeken en vergeleken met andere broek. Het ging al hard, maat M al weg van de groene jog broek maar maat S zou goed moeten zijn en het zwarte dolce vita shirt erbij maat S. Wat een leuke outfit en een jog broek die casual ook kan en leuke groene kleur. Leuk ingepakt. Vandaag binnen gekregen want het was een pre order. Blij mee -:)

Hele fijne webshop

Snel binnengekomen en keurig verpakt. Fijne stofjes en lekker zittenden kleren precies zoals bij eerdere bestellingen.

Geweldige collectie!

Ik heb de site nog maar net ontdekt. Maar zo mooi!

Super leuk verpakt.

Super leuk ingepakt.

Leuke kleding, goede prijs en leuk verpakt!

had een pre order gemaakt, kreeg steeds netjes een mail als er een update was zoals verzending, moment van verzending en dat het geleverd zou moeten zijn. Ook vond ik het pakketje leuk verpakt (niet het allerbelangrijkste maar vind het zelf wel een pluspunt)

Mooie en betaalbare kleding

Bestel regelmatig bij Sweet Jewellery! Items zijn netjes verpakt en bijna altijd goed, hoef niet vaak iets retour te sturen. Wel erg jammer dat sommige items echt heel snel uitverkocht zijn, soms al binnen een half uurtje nadat het online is gezet. Wordt vaak wel de volgende dag weer aangevuld maar dan zijn het vaak preorders en moet je er even op wachten. heb ook wel vaak preorders besteld omdat je het item dan te graag wilt hebben!

Steeds verrassend altijd voordelig!

leuke kleding,niet te duur en goede service!

Heel goed!

Goede service, enorm leuke kleren voor een mooie prijs!

Snelle levering, goede kwaliteit en ook nog eens super leuk verpakt. Ik ben fan en zal zeker vaker bestellen!