Super leuke kleren en kleuren.

Inmiddels al een aantal items bij Sweet Jewellery besteld en elke keer blij verrast. Wat juist zo leuk is zijn de pre orders waardoor niet iedereen het item bemachtigd, en het toch uniek blijft (t.o.v. grote winkelketens). Het enige wat ik dan wel jammer vind is dat je bij elke bestelling verzendkosten betaald, en ik snap dit uiteraard, maar toch als je vaker wat leuks ziet is dat zonde. De prijs/kwaliteit verhouding is super en je bestelling wordt altijd netjes ingepakt waar ze echt hun tijd en energie in steken. Echt een feest om uit te pakken! Ik zou zeggen ga zo door!

Fijne jeans

Opnieuw een topbroek! En altijd zo leuk ingepakt!

Leuke kleding maar enorm lange wachttijden

Ik heb 4 bestellingen gedaan, vrij snel achter elkaar en hoewel de kleding erg leuk is, moet je soms extreem lang wachten erop. Wacht nog op een blouse die ik 15 maart besteld heb. En zie deze dan wel opnieuw aangeboden op de socials.

Hele fijne webshop

Altijd een hele leuke collectie. Duidelijke communicatie en snelle verzending. Het is een kadotje om een bestelling te mogen ontvangen.

Mooie producten en goede update over levering

hele mooie leuke producten, helaas is de kwaliteit na een paar keer wassen soms niet meer optimaal, maar daar hou ik nu meer rekening meer. Al met al leuke kleding, voor een goede prijs, met een goede service

Leuke kleding voor een leuke prijs

Leuk en netjes verpakt

2 x besteld nu ben tevreden

Pakketjes worden snel en netjes verzonden

Het is gewoon super!

Tijd terug problemen met de bezorging van DHL. Ik ben door de klantenservice super goed geholpen.. Daar voor dankjewel

Super leuke kleding

Hele leuke kleding. Super vrolijke presentatie van de collecties op social media. Ook nette service als er toch iets retour gaat.

Leuke kleding

Maar de kwaliteit van de kleding vind ik iets minder. Allemaal nog draden aan de broek van de stiksels en 1 stiksel heeft ging los. En dit na 1x dragen en wassen. Moet nu zelf de broek weer maken. Vond de broek echt slordig afgewerkt. Zou niet zo gauw weer kleding bij jullie bestellen.

Superleuke kledij

Altijd een mooie collectie ,heb je een vraag word je altijd vriendelijk geholpen online ,alles mooi en netjes verpakt .De meiden doen het supergoed ,doe zo voort,grts Annelore

Erg leuke kleding en komt als een cadeautje binnen,zo leuk en persoonlijk. Enige vervelende is dat je bij retourneren verzendkosten moet betalen. Maten vallen over het algemeen net iets smaller/ korter dus check de afmetingen goed

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Mooie stoffen en leuke kleding! Zit heerlijk en er wordt erg goed omschreven hoe de pasvorm is. Tot nu toe klopte alles met wat ik heb besteld, erg blij mee!! Kwaliteit blijft ook goed!

Aangenaam verrast

Kledij past perfect volgens de maattabellen. Met oog voor detail verpakt. Echt aangenaam krijgen. Ik ben fan.

Super blij met m’n mooie gilet

Producten worden netjes en snel verstuurd.

Prachtige artikelen

Wat een heerlijke webshop! Super fijn team dat met passie en liefde elke bestelling voorbereidt en verzendt. En alle items zijn stuk voor stuk snoepjes! Zo mooi, goede kwaliteit en echter aanvullers voor je kledingkast. En als je dan toch bezig bent, volg hen dan meteen op social media want ook daar wordt je als kleding en accessoire liefhebber héél blij van ;-) Dikke aanrader!

Goede kwaliteit kleding en goede service!

Nav mijn mail omdat mijn bestelling niet helemaal juist was gegaan met invullen, gelijk reactie en oplossing. Goede kwaliteit kleding. Past perfect. Enig minpuntje vind ik dat veel truitjes en vesten wol/lana bevatten. Daar kan ik helaas niet tegen.

Goede klantenservice

Leuke trui besteld, helaas zat er een productiefoutje in. Dat kan eens gebeuren. Werd snel opgepakt bij de klantenservice en de trui werd spoedig en kosteloos omgeruild. Er is aandacht besteed aan het inpakken, een gezellig papiertje en een vrolijk snoepje. Dat voelt toch altijd wel heel leuk als je het ontvangt.

Fijne webwinkel, mooie kleding

Ik ben erg tevreden met de kleding, het is van mooie kwaliteit en de pasvorm is bijna altijd zoals aangegeven. Klein nadeel vind ik de pre orders, maar gelukkig wordt het meestal op de afgesproken datum verzonden.

Leveren volgens afspraak.

Leuk. Leuk idee alleen wel jammer dat de kwalitijd niet echt mooi is. Na 1x wassen helemaal verwassen. Wel precies gedaan wat in de omschrijving zat! Jammer

Mooie kleding en perfecte maten!

Mooie kleding, precies zoals wordt getoond op Social media en maten kloppen ook precies. Goede kwaliteit materiaal, blijft mooi. Heel erg blij mee!

Geen goede maatvoering en foto van materiaal.

Met veel plezier bestelde ik het roze met wit gestreepte t shirt. Maar bij binnenkomst beetje teleurgesteld. Hij was veeeel te groot en het materiaal was niet echt luchtig, meer Synthetisch. De tweede domper bij het terug sturen was misschien wel erger … 6 euro retour kosten, Uiteindelijk veel betaald voor iets wat ik niet kon houden. Jammer, ik bestel niet weer bij jullie.

Leuke, betaalbare kleding

Leuke site, je merkt dat er liefde in wordt gestopt. Jammer dat er veel items in 1 maat zijn; dit lukt niet als je xs hebt.