Snelle levering van een mooi cadeautje

Levering al 2 dagen na bestelling. Product zoals op de foto's. Ik was verrast dat het leuk was ingepakt met een kaartje erbij. Een cadeautje om uit te pakken!

Ze reageren snel en helpen je prima

Als je iets niet kunt vinden en je stuurd een mail heb je snel antwoord terug.

Levering en vriendelijkheid van de site is prima. Echter is prijs/kwaliteit niet geheel in verhouding.

Goed!

Goede communicatie en snelle verzending!

Altijd leuke collectie

ze hebben altijd veel leuke items en ook de sample sales vind ik erg leuk. Ook een gebruiksvriendelijke webshop.

Snelle levering, vrolijke communicatie

kan maar 1 nadeel bedenken, dat de webshop vrij klein is en je per bestelling verzendkosten moet betalen. Vorige week een jurk besteld, die overigens helemaal top is! En zie nu weer iets nieuws, maar het staat me dan een beetje tegen nu weer 1 item te bestellen en over 2 weken weer, bij wijze van spreken.

Heerlijke collecties en goede klantenservice!

Altijd leuke kleding, 3x in de week een nieuwe collectie en medewerkers doen hun uiterste best je zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben altijd blij met de kleding die ik hier bestel! zit altijd goed. Goede maat omschrijving staat er bij. Mooie kwaliteit!

4 Items besteld en alles was keurig in orde. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Ik bestel hier wel vaker en ben altijd zeer tevreden!

snelle verzending, leuk verpakt en super leuke kleren. In 1 woord top!

Al meerdere jurkjes besteld! Geweldig!

Meerdere jurkjes besteld. Ook wel een broek, maar altijd leuke dingetjes. Goede service

Fijne winkel met steeds nieuwe dingen

Betrouwbare webshop met steeds nieuwe dingen, goede service en sneller levering.

Super!!

Al paar keer een bestelling gedaan en elke keer volgende dag al in huis.Deze ene keer toch wat pech gehad en wat langer moeten wachten maar ik werd netjes op de hoogte gehouden over wat er fout was gegaan.Ik heb nu mijn setje weer gehad en wederom er superblij mee!!

Snelle levering, maat wordt goed aangegeven en elke keer weer hele leuke kleding!

Mooie kleding, super service

Erg blij met mijn short!

Leuke betaalbare kleding

Snelle levering en leuke kleding

Superfijne betrouwbare website

Ik shop hier regelmatig, fijne website, super aardige klantenservice bij vragen en eventuele klachten.

Mooi cadeau binnen

Perseoonlijk pakje binnen. Erg leuk

Mooie jurken en een snelle levering!

Ik heb mooie jurken ontvangen en het was snel geleverd!

Betaalbare leuke kleding

Ik heb zojuist mijn bestelde jumpsuit ontvangen. Wat een heerlijk pak. Hij zou pas 8 juli verstuurd maar nu al ontvangen. Top!!

Hele snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit van kleding

Leuke mooie kledij

Het is altijd leuk om een pakket van Sweet Jewellery te ontvangen. Het is mooie kledij in een leuke verpakking . Voor vragen kan je altijd bij hen terecht ....

Leuk

Leuke kleding

Leuke collectie en steeds weer vernieuwend.

Snelle levering, goede service.

Top website, en socialmedia

Wat ik bestel, het is altijd goed.. Zeer goede foto’s en beschrijving van het artikel. Ga zo door Willemijn en Team Sweet Jewellery