Altijd zeer tevreden en super leuke kleding

Heb al regelmatig besteld en ben er altijd heel tevreden over. Bestel er graag, snelle levering en altijd zo leuk ingepakt. Willemijn heeft een topteam achter haar staan.

Leuke kleding

Hoge verzendkosten

Snelle service, nette kleding maar de verzend en retour kosten vind ik te hoog. Hier kan het bedrijf absoluut in verbeteren!

Super en snel en open minded

Super mooi en open en enorm grappige kleding. Net even anders.

Ik was al tevreden maar blijf dat ook gewoon

Snelle levering, leuke kleding en errug leuk dat er een paar x per week nieuwe kleding online komt

Super leuke kleding!

De kleren waren heel leuk verpakt en alles omtrent de verzending stond goed aangegeven op de site en in de mails. Je merkt aan alles dat Sweet Jewellery de klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan. Voordat ik de kleding kocht stelde ik nog wel eens vragen via sociale media en ook daar reageren ze snel en goed op. Super mooi bedrijf en heel leuk concept! Ik ben erg blij met mijn nieuwe rok en jurk, die ik voor een leuke prijs heb kunnen kopen!

Leuk jurkje, snelle service!

Aanrader

goede service, minder goede kwaliteit

Eén jurk van ultradunne kwaliteit en de andere dikke stof waar je meteen in zweet... Ik vind jullie foto’s en de styling top maar de kleding valt me telkens toch wat tegen helaas. Wel snel in huis!

Leuke kleding

Leuke vlotte kleding, leuke site.

Goede service, mooie kleding, super snel geleverd

Mooie jurk besteld bij sweet Jewellery. Mooie kwaliteit, super snel geleverd en heerlijk pakketje om open te maken. Heel blij mee.

Snelle levering, leuke site!

Alleen het retourneren is wat omslachtig. Retourlabel downloaden en uitprinten is lastig als je geen printer hebt...

Wel leuke kleding, maar helaas niet altijd de juiste service

Ik merk de laatste tijd dat er niet waargemaakt wordt wat er beweerd wordt. Zo staat er dat voor 21.00 besteld = direct verzonden. Maar dit is nu al een aantal malen niet gebeurd ook niet de dag erna verzonden. Dus de levertijd loopt dan zo op naar 2 a 3 dagen. Zet dan op de website dat 1 a 3 dagen de levertijd is. Ook al een paar keer gehad dat ik iets besteld en betaald had, wat ineens uitverkocht was. Dat is best een beetje gek. Ook duurt het behoorlijk lang voordat de retournering behandeld wordt, duurt soms 2 weken voordat ik vanuit sj bevestiging krijgt en dan duurt het nog tot 2 weken dat je je geld retour krijgt dus dat is bijna een maand wachten voordat je je geld terug krijgt. Ik vind de kleding over het algemeen wel leuk. Maar dit soort dingen maakt wel dat ik minder vaak ben gaan bestellen helaas.

Jurk was net zo mooi als verwacht en verpakt als een kadootje!

Erg prettig. Snelle levering en door de mooie verpakking voelt het echt als een kadootje voor jezelf.

Leuke kleding, goede kwaliteit en prima service!

Leuke en afwisselende collectie. Maat bepalen blijft lastig online maar dat geldt voor elke online kledingwinkel. Maar je kunt altijd retourneren en dan krijg je keurig je geld terug. Ik heb al zeer regelmatig iets leuks besteld waar ik lang plezier van heb gehad.

Super snelle levering

Ik had een pre order besteld maar deze werd 2 dagen later al geleverd. Niet gedacht dat het zo snel was. Ben er helemaal blij mee.

Leuke, hippe kleding

Wat een leuke webshop! Betaalbare, leuke kleding met een steeds wisselende collectie. Echt een aanrader!

Super leuke items!

Heel veel leuke kleding en accessoires, eigenlijk teveel voor mijn kledingkast ;-)

Top service vriendelijk en behulpzaam!

Heel behulpzaam en vriendelijk personeel via klantenservice. Proffesioneler website met heel leuke wisselende collecties.

Altijd goede service met de beste kwaliteit.

Een klantvriendelijke service met goede kwaliteit kleding voor een redelijke prijs. Je koopt wat ze beloven op de site.

Snelle levering en altijd een lief gebaar wat erg leuk is.

Altijd snel geleverd en duidelijk wanneer wat geleverd word. Leuk bedankje altijd bij de bestelling. Alleen de maten vind ik niet altijd overeen komen de werkelijkheid maar dat is persoonlijk.

Snelle levering. Leuke kleding...

TOP!!

Mijn favoriete webshop!! Erg leuke kleding! Snelle en fijne service. Items worden netjes en verzorgd ingepakt, echt een cadeautje! Maten worden nergens zo duidelijk aangegeven dan bij SJ, echt heel fijn! :) Als ik dan toch een minpunt moet noemen dan zijn het de verzend- en eventuele retourkosten. Tikt toch wel aan als je regelmatig wat bestelt. En ik vind dat de terugbetaling van retouren vrij lang op zich laten wachten. Dit weerhoud mij er soms wel van om bij twijfel een item te bestellen. Verder super, ik ben een blije en tevreden klant!

Altijd leuk shoppen

Altijd leuke kleding. En het op = op concept is heel slim bedacht!

Snelle levering, mooie producten!

Hele snelle levering. Mooie producten, goede kwaliteit. Helemaal super!

Leuke kleren, fijne service

Rok in de pre order sneller geleverd dan beloofd. Ondanks de PostNL vertraging. Leuk ingepakt en een grappig cadeautje.