Heb al regelmatig besteld en ben er altijd heel tevreden over. Bestel er graag, snelle levering en altijd zo leuk ingepakt. Willemijn heeft een topteam achter haar staan.
Hoi Elvira, Bedankt voor jouw superlieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw items! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Hoi Tamara, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van jouw nieuwe items! :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle service, nette kleding maar de verzend en retour kosten vind ik te hoog. Hier kan het bedrijf absoluut in verbeteren!
Hoi Nienke, Dankjewel voor jouw beoordeling, wij zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en items :) Wat vervelend om te horen dat je het (retour) zenden van artikelen duur vindt. Willemijn heeft ook een blog geschreven over het retourneren, heb je die al gelezen? https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Misschien verheldert dit de reden waarom de items niet gratis retour gestuurd kunnen worden? 😊 Mocht je verder nog vragen hebben, onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00u bereikbaar.😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super mooi en open en enorm grappige kleding. Net even anders.
Hoi Jantien, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat een leuke reactie, wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle levering, leuke kleding en errug leuk dat er een paar x per week nieuwe kleding online komt
Hoi Renate, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en items! Alvast veel shopplezier voor de volgende keer ;) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
De kleren waren heel leuk verpakt en alles omtrent de verzending stond goed aangegeven op de site en in de mails. Je merkt aan alles dat Sweet Jewellery de klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan. Voordat ik de kleding kocht stelde ik nog wel eens vragen via sociale media en ook daar reageren ze snel en goed op. Super mooi bedrijf en heel leuk concept! Ik ben erg blij met mijn nieuwe rok en jurk, die ik voor een leuke prijs heb kunnen kopen!
Hoi Aniek, Dankjewel voor jouw lieve beoordeling, daar worden wij helemaal vrolijk van! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met jouw items en hopelijk vind je snel weer andere items in onze shop! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Aanrader
Hoi Petra, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze shop aanbeveelt aan anderen! Hopelijk zitten er snel weer item voor jou tussen om te shoppen :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Eén jurk van ultradunne kwaliteit en de andere dikke stof waar je meteen in zweet... Ik vind jullie foto’s en de styling top maar de kleding valt me telkens toch wat tegen helaas. Wel snel in huis!
Hoi Isabel, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat jouw items anders waren dan je had verwacht... Je kunt altijd bij de productomschrijving op onze website terugvinden uit wat voor materialen het bestaat! Of je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke vlotte kleding, leuke site.
Hoi Esther, Dankjewel voor jouw beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent :) Veel plezier met jouw items! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Mooie jurk besteld bij sweet Jewellery. Mooie kwaliteit, super snel geleverd en heerlijk pakketje om open te maken. Heel blij mee.
Hoi Hella, Bedankt voor jouw beoordeling! Super leuk om te horen dat je zo blij wordt van jouw pakketje en item! Hopelijk zien we jou snel weer terug in onze shop ;) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Alleen het retourneren is wat omslachtig. Retourlabel downloaden en uitprinten is lastig als je geen printer hebt...
Hoi Saskia, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons retourbeleid hebt. Je kunt wanneer je zelf geen printer hebt, ook bij het servicepunt jouw retourlabel laten scannen. Dan zullen ze daar het label voor jou uitprinten! Hopelijk is dit handig voor de volgende keer! Bij vragen, kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik merk de laatste tijd dat er niet waargemaakt wordt wat er beweerd wordt. Zo staat er dat voor 21.00 besteld = direct verzonden. Maar dit is nu al een aantal malen niet gebeurd ook niet de dag erna verzonden. Dus de levertijd loopt dan zo op naar 2 a 3 dagen. Zet dan op de website dat 1 a 3 dagen de levertijd is. Ook al een paar keer gehad dat ik iets besteld en betaald had, wat ineens uitverkocht was. Dat is best een beetje gek. Ook duurt het behoorlijk lang voordat de retournering behandeld wordt, duurt soms 2 weken voordat ik vanuit sj bevestiging krijgt en dan duurt het nog tot 2 weken dat je je geld retour krijgt dus dat is bijna een maand wachten voordat je je geld terug krijgt. Ik vind de kleding over het algemeen wel leuk. Maar dit soort dingen maakt wel dat ik minder vaak ben gaan bestellen helaas.
Hoi Patricia, Ik zie dat je contact hierover hebt opgenomen met onze klantenservice. In onze reactie op jouw mail, is de reden te lezen waarom jouw bestelling iets later op zich heeft laten wachten dan dat jij verwacht had. Als je vragen hebt over de status van jouw bestelling of retour, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Originele beoordeling
Erg prettig. Snelle levering en door de mooie verpakking voelt het echt als een kadootje voor jezelf.
Hoi Marjan, Bedankt voor je lieve beoordeling en fijn om te lezen dat je pakketje naar wens is!❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke en afwisselende collectie. Maat bepalen blijft lastig online maar dat geldt voor elke online kledingwinkel. Maar je kunt altijd retourneren en dan krijg je keurig je geld terug. Ik heb al zeer regelmatig iets leuks besteld waar ik lang plezier van heb gehad.
Hoi Mascha, Dankjewel voor jouw beoordeling, wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met onze service! Als je twijfelt over de maat, raden wij altijd aan om te kijken naar onze maatomschrijving en dit te vergelijken met een zelfde soort item uit jouw kledingkast! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik had een pre order besteld maar deze werd 2 dagen later al geleverd. Niet gedacht dat het zo snel was. Ben er helemaal blij mee.
Hoi Danielle, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Veel plezier met jouw nieuwe items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Wat een leuke webshop! Betaalbare, leuke kleding met een steeds wisselende collectie. Echt een aanrader!
Hoi Kristel, Wat leuk om te horen! Wij hopen dat je snel weer leuke items tussen onze nieuwe collectie ziet zitten :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Heel veel leuke kleding en accessoires, eigenlijk teveel voor mijn kledingkast ;-)
Hoi Hilde, Dankjewel voor jouw beoordeling! Je kunt nooit genoeg kleding hebben vinden wij, dus shop vooral lekker verder ;) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel via klantenservice. Proffesioneler website met heel leuke wisselende collecties.
Hoi Corine, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat een lief compliment, daar worden wij heel erg blij van! Heel veel plezier met jouw geshopte items! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Een klantvriendelijke service met goede kwaliteit kleding voor een redelijke prijs. Je koopt wat ze beloven op de site.
Hoi Rian, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kleding! Hopelijk vind je snel weer leuke items uit onze nieuwe collectie! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Altijd snel geleverd en duidelijk wanneer wat geleverd word. Leuk bedankje altijd bij de bestelling. Alleen de maten vind ik niet altijd overeen komen de werkelijkheid maar dat is persoonlijk.
Hoi Kim, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service! Wij raden aan om te kijken naar onze maattabel en de maten naast een vergelijkbaar item uit jouw eigen kledingkast te houden! Hiermee kun je het beste een inschatting maken van hoe het item valt! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle levering. Leuke kleding...
Hoi Miranda, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze items :) Veel plezier ermee! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Mijn favoriete webshop!! Erg leuke kleding! Snelle en fijne service. Items worden netjes en verzorgd ingepakt, echt een cadeautje! Maten worden nergens zo duidelijk aangegeven dan bij SJ, echt heel fijn! :) Als ik dan toch een minpunt moet noemen dan zijn het de verzend- en eventuele retourkosten. Tikt toch wel aan als je regelmatig wat bestelt. En ik vind dat de terugbetaling van retouren vrij lang op zich laten wachten. Dit weerhoud mij er soms wel van om bij twijfel een item te bestellen. Verder super, ik ben een blije en tevreden klant!
Hoi Debby, Dankjewel voor jouw complimentjes, daar worden wij heel blij van :) Wat vervelend om te horen dat je het terugsturen van artikelen duur en omslachtig vindt. Willemijn heeft ook een blog geschreven over het retourneren, heb je die al gelezen? https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Misschien verheldert dit de reden waarom de items niet gratis retour gestuurd kunnen worden? 😊 Mocht je verder nog vragen hebben, onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00u bereikbaar.😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Altijd leuke kleding. En het op = op concept is heel slim bedacht!
Hoi Marije, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat een leuk compliment :) Veel plezier met jouw geshopte items! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Hele snelle levering. Mooie producten, goede kwaliteit. Helemaal super!
Hoi Marleen, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Rok in de pre order sneller geleverd dan beloofd. Ondanks de PostNL vertraging. Leuk ingepakt en een grappig cadeautje.
Hoi Miriam, Dankjewel voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Veel plezier met jouw nieuwe rok! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn