Fijne webshop

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. De kwaliteit van de kleding is goed.

Hele leuke kleren!

Jullie hebben erg leuke kleding, 1 ding wat jammer is, dat het snel uitverkocht is en sommige pre orders ook niet meer geleverd kunnen worden.

Leuke kleding, vlotte levering!

Al een paar keer besteld en steeds prijs/kwaliteit ok, heel leuk verpakt en snelle levering (België).

Mooie kleding & persoonlijke service, leuk!

Kleding werd snel geleverd. Heel leuk dat er een lolly bij de bestelbon in het pakketje zat, super leuk detail. Kleding zit goed & ziet er mooi uit

Super leuke kleding, goede service!

Leuke kleding, persoonlijke benadering, zelfs een lief kaartje bij de bestelling. Top!

Alles prima behalve retouren

Helaas moest ik mijn bestelling retourneren. Op de site van sweet jewellery staat dat retouren op eigen rekening is. Ook dat vind ik prima. Wat ik echter wèl vervelend vind is dat je alleen mag retourneren via DHL (met een systeem waar je van te voren een pakketpunt moet selecteren. Dus niet weg kunnen brengen als je toevallig ergens moet zijn maar vastgelegd) Ik vind het vreemd dag als ikzelf de kosten draag ik ook niet zelf mag kiezen hoe ik retourneer. Dit is voor mij reden hier niet meer te bestellen. Jammer, want ze hebben een superleuke shop! Mocht dit beleid veranderen zal ik zeker weer shoppen bij ze.

Super leuke en betaalbare kleding.

Leuke, betaalbare kleding. Snelle levering. Ik kijk en koop het liefste elke dag.

Leuke afwisselende kleding

Super leuke afwisselende kleding! Soms best lastig om een item te scoren omdat ze vaak maar kort online staan en snel uitverkocht zijn, wat opzich ook weer positief is qua populariteit. Verder is de meeste kleding naast leuk ook degelijk qua kwaliteit. Dit is in sommige gevallen niet zo en wordt een kledingstuk snel vaal door het te wassen of lubbert het snel uit, en laat een naadje snel los. Dit is vaker niet dan wel, dus over het algemeen ben ik heel tevreden met de kleding! Ook goeie service, reageren snel op mails en kijken of ze een item nog kunnen nabestellen. Retouneren gaat ook prima!

Fijne webshop!

Sweet Jewellery verkoopt kleding die ik echt leuk vind. De service is top en als je een vraag hebt, word je vriendelijk en direct te woord gestaan. Ook mails worden snel beantwoord. Prijs-kwaliteit vind ik prima qua blouses, broeken, shorts, jurkjes en truien. De meeste t-shirts zijn in verhouding wat prijzig vind ik. Wat ik fijn vind is dat er bij ieder product altijd staat beschreven hoe het valt, zo weet ik goed welke maat ik moet nemen. De maat klopt hierdoor voor mij altijd goed :)

Mooie, unieke en betaalbare kleding.

Mooie collectie, de vaak-wisselende en kleine collectie vind ik erg leuk, waardoor ik in een redelijk unieke outfit kan rondlopen. Goed betaalbaar en snelle levering. Fijn en vriendelijk contact met de klantenservice.

Leuk assortiment

Ik vind jullie assortiment ontzettend leuk! Wel baal ik altijd van de verzendkosten. Ook als je iets terug wilt sturen. Ik begrijp dat dit een weloverwogen beslissing is geweest maar het zou leuk zijn dat als je vaak iets besteld dat je dan spaart voor gratis verzending. Je hebt nu geen voordelen als vaste klant. Succes

Super leuke trendy kleding!

Alles paste perfect! Echt ingepakt als een cadeautje!

Mooie unieke kleding

Goede service! Leuke kleding en veel variatie, dus voor iedereen is er wel wat bij!

Leuke kleding, goede omschrijving bij de kleding in de webshop, snelle levering, super leuk verpakt. Dus helemaal prima!

Een feestje!

Snelle levering en kadootje/feestje om uit te pakken

Vrouwelijke kleding voor een redelijke prijs, en leuk persoonlijk ingepakt!

Ik bestel af en toe wat bij Sweet Jewellery. Vooral de zomerse collectie spreekt mij erg aan! Er hangen hier al een aantal jurkjes/jumpsuits in de kast. Ik houd van stoere vrouwelijke kleding, soms zijn de t-shirtjes iets te tuttig naar mijn smaak. Je moet er snel bij zijn om een item te bemachtigen, want het is snel uitverkocht.

Leuke kleding voor betaalbare prijs

Super leuke kleding voor een betaalbare prijs. De kwaliteit is niet altijd geweldig. Soms grijp je mis als je niet snel genoeg besteld, maar dan proberen ze meestal om nog bij te bestellen. Heel leuk om items te combineren, vaak geven ze meerdere combinaties aan. Ook fijn om te weten of iets op maat is of niet, ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen.

Zeer tevreden!

Top collecties, iedere keer weer Goede kwaliteit van de kleding Eerlijke prijs Snelle verzending Vriendelijke, snelle klantenservice, helpt zeer accuraat TOP BEDRIJF!

Service en snelheid van een bestelling helemaal top!

Het bestellen zelf verliep vlot en simpel. Volgende dag al in huis. Super leuk en verzorgd ingepakt. Gewoon een cadeautje voor jezelf. Heb de verpakking gewoon nog een paar dagen laten liggen

Zee tevreden klant

Ik volg sweet Jewellery al meer als 5 jaar. En ben zeer tevreden over de kledij. Snelle levering en zorg van de pakjes. Top team

Suoer

Snelle levering en producten voldoen aan verwachting. Ik ben er erg blij mee!

Mooie kleding van goede kwaliteit

Wacht altijd op leuke jurkjes.. als ik er een zie bestel ik die direct en heb ik het de volgende dag in huis! super!! Altijd mooie kwaliteit.

Heel tevreden over zowel de producten als de levering!

Waar er met name in deze tijd veel pakketjes vertraging oplopen, was dat hier helemaal niet het geval. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen! Klein nadeel is dat als er leuke items bij de nieuwe collectie zitten je vaak naast grijpt. Om 19.00 komen die spullen online en vaak zijn net de items die je zelf wilt dan na 10 minuten weg. Vaker doe ik dan voor 1 shirtje ofzo de moeite eigenlijk niet. Nu waren er 2 truien die ik erg wilde, dus ben om 19.01 uur gaan bestellen en kon gelukkig het proces vrij snel doorlopen. Soms hangt door de drukte rond die tijd de site wat vast, of voordat je hebt kunnen betalen via ideal is het product uitverkocht. Ook al zat deze dan in je winkelmandje. Ik bestel dus meestal alleen iets als ik het echt de moeite vind, 19.00 in de avond is bij ons in het gezin spitsuur. Dus ik moet thuis alles even op pauze zetten, en een alarm af laten gaan dat het 19.00 uur. Het is een concept keuze en dat snap ik. Uitverkochte items zijn beperkt te krijgen, daardoor loopt niet de hele stad ermee rond. Dat vind ik het voordeel ervan. Eenmaal iets besteld is de levering super snel!

Sweet jewellery Mijn favoriete webshop met super producten. De foto’s zijn duidelijk, snelle verzending En pluspunten voor de klantenservice , snelle en fijne communicatie en ze denken met je mee .

Leuke kledij aan een aanvaardbare prijs en correcte service

Ik ben heel tevreden over de kledij en service! Het enige minpunt is dat de nieuwe items zeer verspreid online komen. Je moet onmiddellijk kunnen bestellen om niet te laat te zijn. Daardoor betaal ik telkens €5 verzendkosten... ook al zijn de bestellingen met slechts 2 dagen verschil geplaatst, ze kunnen momenteel niet samen verzonden worden...