Supergoed

Goede service.Hele leuke kleren en juwelen.de ene dag bestellen en de andere dag al in huis.Ik kan het zeker iedereen aanbevelen om bij Sweet jewelry te shoppen.

super mooi

Super mooie jurkjes en ook erg blij dat het nu een keer in xxl is

Iedere keer weer een prachtige collectie!

Sweet Jewellery heeft iedere keer een hele mooie collectie. Het wordt op de social media erg leuk gepresenteerd! Verzending erg vlot, mooi ingepakt en een leuk kaartje + lolly er bij. Dit maakt het uitpakken van de bestelling echt een feestje! Je kunt zien dat er echt aandacht voor de klant is! Dat merk je ook aan de snelle antwoorden die gegeven worden via insta of mail. Toppie dames, ga zo door!

Leuk bedrijf vrolijke mensen en leuke kleding

Jullie reageren super snel! Mooie kleding en snel geleverd!!

Super service!

Leuke kleding, leuke prijzen, persoonlijke aanpak, gewoon leuk

Leuke kleding!

Erg leuke kleding. Enige nadeel vind ik dat er zoveel leuks is bij elke nieuwe collectie dat de verzendkosten dan zo hoog worden.

Producten zien er altijd goed uit en worden netjes en leuk verpakt.

Meer dan tevreden

Kwaliteit van mijn bestelling is super mooi, en met veel liefde is het verpakt. Een kadootje om te krijgen en om mijn bestelling te dragen.b

Snelle communicatie, lieve reacties!

Ik kon mijn product niet vinden op de site. Ik reageerde op facebook en kreeg netjes een link. Snelle reactie, en een super leuk ingepakt pakketje thuis.

Goed en leuk verpakt. Snelle levering Wel snel maten uitverkocht

Goede prijs kwaliteit verhouding en een hele snelle levering! En als er een keer een probleem is, dan lost de klantenservice dat goed op.

Leuke afwisselde kleren

Super leuk ingepakt Snelle service

"Ontvangst met een glimlach"

De nieuwe broek snel mogen ontvangen en zoals altijd, was het netjes ingepakt. Leuk dat jullie tegenwoordig een kaartje bij de bestelling in doen. Ik miste alleen zo'n lekkere lolly die ik op jullie Instagram voorbij zag komen :P

top

super service kei netjes verpakt en snel geleverd

Fantastisch hardwerkend team

Altijd weer een mooie kledinglijn. Enthousiaste verkoopsters. Snelle verzending. Retourgeld gauw teruggestort. Persoonlijke aandacht.

Positief en goed!

Heldere website, leuke collecties, goed bereikbaar voor vragen en bestellingen snel binnen! Ga zo door :)

Snel geleverd en leuk verpakt

Super leuke, afwisselende kleding. De ene collectie trekt me meer dan de andere maar ze wisselen zo vaak dat er altijd wel iets leuks tussen zit. Snel verzonden en leuk verpakt!

Super leuk jurkje

Heel leuk ingepakt. Mooi jurkje. Staat goed:)

Snelle levering en fijne website

Prachtige jurk

Jurk komt overeen met afbeelding en informatie en staat zelf ook erg mooi. Levering was snel.

2x al een broek besteld

En 2x zitten ze perfect. Van bestelling tot levering alles goed en eenvoudig. Leuk ingepakt ook nog. Kortom, je kunt heel goed je kleding bestellen bij deze webshop.

Super snel!!!!

Super snel!!!!

Leuke kleding maar retourneren is duur

Duurt lang voordat betaling geretourneerde producten binnen is. Dat zou sneller kunnen. Weerhoudt mij ervan weer te bestellen

Goede service, snelle reactie. Beperkte kleding, dus niet iedereen heeft de kleding, hou ik van. 2 minpuntjes: als je al eerder iets besteld hebt, en je koopt daarna nog iets, je 2x verzendkosten moet betalen. Liever dan beide in 1 pakket, om kosten, plastic en bezorger te sparen. En voor mij is 19u echt niet gunstig ivm naar bed brengen kinderen. Vaak is hetgeen ik leuk vind dan al weg. Tip: verschillende tijden zodat iedereen kans maakt. XO

Alles is altijd mooi verzorgd ingepakt echt een cadeautje

Geweldig ook retourneren gaat goed snelle levering en mooi ingepakt echt een cadeautje! Als je mailt ook meteen antwoord zelfs nog met alternatief wat ik daardoor ook besteld heb.Super