Goede service.Hele leuke kleren en juwelen.de ene dag bestellen en de andere dag al in huis.Ik kan het zeker iedereen aanbevelen om bij Sweet jewelry te shoppen.
Hoi Els, bedankt voor jouw mooie beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super mooie jurkjes en ook erg blij dat het nu een keer in xxl is
Hoi Mariska, bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je heerlijk bij ons hebt kunnen shoppen! Deze week hebben wij ook weer wat meer items die tot maat XXL gaan. Hopelijk zit er ook weer iets leuks voor jou bij! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Sweet Jewellery heeft iedere keer een hele mooie collectie. Het wordt op de social media erg leuk gepresenteerd! Verzending erg vlot, mooi ingepakt en een leuk kaartje + lolly er bij. Dit maakt het uitpakken van de bestelling echt een feestje! Je kunt zien dat er echt aandacht voor de klant is! Dat merk je ook aan de snelle antwoorden die gegeven worden via insta of mail. Toppie dames, ga zo door!
Hoi Alie, bedankt voor jouw beoordeling en je lieve woorden! Je maakt hier ons heel erg blij mee! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Jullie reageren super snel! Mooie kleding en snel geleverd!!
Hoi Maike, bedankt voor je beoordeling en je lieve woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke kleding, leuke prijzen, persoonlijke aanpak, gewoon leuk
Hoi Annemiek, bedankt voor jouw beoordeling! Wat een lovende woorden en fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Fijne dag! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Erg leuke kleding. Enige nadeel vind ik dat er zoveel leuks is bij elke nieuwe collectie dat de verzendkosten dan zo hoog worden.
Hoi Esther, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je onze kleding zo leuk vindt. Wist je dat wanneer je orderbedrag boven de € 75 is, de verzending gratis is?! Wanneer je hieronder zit, zijn wij inderdaad genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Producten zien er altijd goed uit en worden netjes en leuk verpakt.
Hoi Cindy, bedankt voor jouw beoordeling en je lieve woorden! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Kwaliteit van mijn bestelling is super mooi, en met veel liefde is het verpakt. Een kadootje om te krijgen en om mijn bestelling te dragen.b
Hoi Linda, bedankt voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat de ontvangst van het pakketje als een cadeautje wordt beschouwd, dat is wat wij graag horen! Heel veel plezier van jouw bestelling! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik kon mijn product niet vinden op de site. Ik reageerde op facebook en kreeg netjes een link. Snelle reactie, en een super leuk ingepakt pakketje thuis.
Hoi Karin, bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat het bestellen van de items alsnog gelukt is! Heel veel plezier ervan! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Goed en leuk verpakt. Snelle levering Wel snel maten uitverkocht
Hoi Yvonne, bedankt voor jouw beoordeling! Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept, namelijk dat JIJ iets gelimiteerd kunt kopen. We hanteren een bewuste en andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met de tip om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Mocht een aanvulling van een item lukken, dan maken wij dit uiteraard tijdig bekend via onze website en social media kanalen! Ons advies is dan ook om dit nauwlettend in de gaten te houden! 🥰 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Goede prijs kwaliteit verhouding en een hele snelle levering! En als er een keer een probleem is, dan lost de klantenservice dat goed op.
Hoi Jolanda, bedankt voor je beoordeling en je lovende woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super leuk ingepakt Snelle service
Hoi Yvonne, bedankt voor jouw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
De nieuwe broek snel mogen ontvangen en zoals altijd, was het netjes ingepakt. Leuk dat jullie tegenwoordig een kaartje bij de bestelling in doen. Ik miste alleen zo'n lekkere lolly die ik op jullie Instagram voorbij zag komen :P
Hoi Anka, bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wat jammer van de lolly, maar volgende keer beter! 🍭 Veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
super service kei netjes verpakt en snel geleverd
Hoi Bianca, bedankt voor jouw mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo positief over ons bent! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Altijd weer een mooie kledinglijn. Enthousiaste verkoopsters. Snelle verzending. Retourgeld gauw teruggestort. Persoonlijke aandacht.
Hoi Wally, bedankt voor jouw positieve beoordeling en je lovende woorden! Dat doet ons goed om te horen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Heldere website, leuke collecties, goed bereikbaar voor vragen en bestellingen snel binnen! Ga zo door :)
Hoi Jovanka, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Je bezorgt hiermee een glimlach op ons gezicht! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super leuke, afwisselende kleding. De ene collectie trekt me meer dan de andere maar ze wisselen zo vaak dat er altijd wel iets leuks tussen zit. Snel verzonden en leuk verpakt!
Hoi Evelien, bedankt voor je lieve beoordeling! Heel veel plezier van jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Heel leuk ingepakt. Mooi jurkje. Staat goed:)
Hoi Daphne, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat een lief complimentje, veel plezier met jouw nieuwe jurkje :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle levering en fijne website
Hoi Marcella, Dankjewel voor jouw beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Jurk komt overeen met afbeelding en informatie en staat zelf ook erg mooi. Levering was snel.
Hoi Jil, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk vind je snel weer een leuke outfit in onze shop :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
En 2x zitten ze perfect. Van bestelling tot levering alles goed en eenvoudig. Leuk ingepakt ook nog. Kortom, je kunt heel goed je kleding bestellen bij deze webshop.
Hoi Annette, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat lief om te horen dat je zo tevreden bent met jouw pakketje! Hopelijk vind je snel weer leuke items tussen onze nieuwe collecties :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super snel!!!!
Hoi Jeannette, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Duurt lang voordat betaling geretourneerde producten binnen is. Dat zou sneller kunnen. Weerhoudt mij ervan weer te bestellen
Hoi Yoska, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij hebben sinds kort ons magazijn weer terug in eigen handen, dus wij hopen de retourverwerking weer geheel naar wens te maken! :) Hopelijk vind je toch snel weer iets leuks om bij ons te shoppen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Goede service, snelle reactie. Beperkte kleding, dus niet iedereen heeft de kleding, hou ik van. 2 minpuntjes: als je al eerder iets besteld hebt, en je koopt daarna nog iets, je 2x verzendkosten moet betalen. Liever dan beide in 1 pakket, om kosten, plastic en bezorger te sparen. En voor mij is 19u echt niet gunstig ivm naar bed brengen kinderen. Vaak is hetgeen ik leuk vind dan al weg. Tip: verschillende tijden zodat iedereen kans maakt. XO
Hoi Charlotte, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij zullen jouw opmerkingen meenemen voor in de toekomst :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Geweldig ook retourneren gaat goed snelle levering en mooi ingepakt echt een cadeautje! Als je mailt ook meteen antwoord zelfs nog met alternatief wat ik daardoor ook besteld heb.Super
Hoi Sandra, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat een lief complimentje, dat zorgt voor een glimlach op ons gezicht :) Hopelijk vind je snel weer leuke items in onze shop! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn