Goede service en informatie die ik heb gekregen voor een jurkje. De bestelling was snel binnen. En ik ga zeker nog wel in de toekomst wat bestellen. Groetjes Marieke.
Hoi Marieke, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en jouw bestelling! Hopelijk dat je in de toekomst weer leuke items kunt vinden in onze shop :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Goed geregeld en duidelijke omschrijving en snel binnen
Hoi! Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling! Alvast veel shopplezier voor de volgende keer :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle levering. En evt vragen worden snel beantwoord.
Hoi Monique, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Veel plezier met jouw nieuwe items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Doordat er een verhuizing bij sweet jewelry gepland stond werd er heel veel met hoge korting verkocht. Ik heb goed ingeslagen. En de levering was ook super snel. Heb al vaker besteld en bij vragen krijg je netjes en heel snel antwoord.
Hoi! Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw items! Hopelijk zit er snel weer iets leuks voor jou tussen :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Al vaak besteld, super tervreden! 1 keer is was er een probleem met een retour en dit werd heel netjes en vriendelijk opgelost.
Hoi Inge, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Hopelijk vind je snel weer leuke items tussen onze nieuwe collectie! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Bestelling zeer snel en netjes verpakt in huis!
Hoi Mirjam, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Hele mooie jurken, fijn contact, snelle levering en persoonlijke service. De halve zomer garderobe is van Sweet :D
Hoi Baukje, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw items en onze service! Heel veel plezier met al jouw zomerse items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Duidelijkheid over levering. Maten staan goed aangegeven. Is makkelijk inschatten door maat die model draagt met haar lengte die vermeld wordt. Lekker zittende broek.
Hoi Marinde, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met jouw gekochte items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Helaas was een van de jassen niet meer leverbaar ivm met de corona crisis. Netjes de opties gekregen voor geld terug of een cadeaubon. Ik gekozen voor een cadeaubon en daarvan een super mooi jasje gekocht. Service echt super! Pakketje was snel binnen. Jasje is super mooi en van goede kwaliteit. Ik shop hier graag!
Hoi Sabrina, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Veel plezier met jouw nieuwe jas en hopelijk tot snel! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Helemaal super.
Wat een leuke kleding verkopen ze bij Sweet Jewellery! Iedere week meerdere keren nieuwe items en allemaal even leuk en betaalbaar. Uit alles blijkt dat iedereen bij Sweet Jewellery met hart en ziel werkt om iedere klant blij te maken!
Hoi Milou, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat een lief complimentje, dit zorgt voor een glimlach op ons gezicht :) Hopelijk vind je snel weer nieuwe leuke items om te shoppen!! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik beveel het aan een kijkje te nemen
Hoi Sandra, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat lief om te horen dat je zo tevreden met onze service bent :) Hopelijk zitten er snel weer leuke items tussen onze nieuwe collecties! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Jullie hebben erg leuke kleding tegen een leuke prijs! De presentatie van de kleding is goed en de kwaliteit ook. Het leveren gaat snel en prettig. Als ik een min punt moet noemen vind ik het dat je onder de €75 verzendkosten moet betalen. Dat is tegenwoordig op heel sites niet meer en is prettiger voor de klant en daardoor bestel je sneller iets.
Hoi Emmy, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je het terugsturen van artikelen duur en omslachtig vindt. Ik zie dat je hierover geen contact hebt opgenomen met de klantenservice. De volgende keer mag je ons even een mailtje sturen, wij helpen je graag verder! Willemijn heeft ook een blog geschreven over het retourneren, heb je die al gelezen? https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Misschien verheldert dit de reden waarom de items niet gratis retour gestuurd kunnen worden? 😊 Mocht je verder nog vragen hebben, onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00u bereikbaar.😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
super klantvriendelijk in Enschede en mooie collectie alleen helaas vaak kleding net te klein.
Hoi Anne, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk vind je snel weer items die perfect voor jou zijn :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Lieve mensen, fijne producten, goede en snelle service. Een pakketje vol liefde om uit te pakken!
Hoi Rosanne, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat een lieve complimentjes, dat maakt ons heel blij! We hopen dat je snel weer leuke items bij ons kunt shoppen, zodat we er weer een leuk pakketje van kunnen maken! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik bestelde een vest en een broek. Beide zijn super fijne en mooie kwaliteit. De levering was snel en ik kreeg netjes een mail elke keer als er een volgende stap in het proces van verzending genomen was.
Hoi Mara, Bedankt voor jouw beoordeling! Goed om te horen dat je zo blij bent met jouw items en onze service! Hopelijk zit er snel weer iets leuks tussen voor jou! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Iedere week leuke kleding die online komt. En de service is ook erg goed is mijn ervaring! Een dikke aanrader dus!
Hoi Mariette, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service :) Hopelijk vind je snel weer nieuwe items in onze shop! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
De service van my sweet jewellery is super. Bestel er regelmatig! :-). Ik had deze keer een jasje, shirt en broek besteld. De kwaliteit van de broek viel me helaas een beetje tegen. Na 1x wassen (broek nog niet gedragen) veel losse draadjes bij de naad. Jammer.
Hoi Susanne, Dankjewel voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Wat vervelend dat de kwaliteit van jouw item niet is wat je had verwacht. Ik zie dat je geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice! Als je de volgende keer weer een opmerking hebt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen dan kijken wat zij voor jou kunnen betekenen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik zag een hele mooie jurk van Sweet Jewellery via facebook voorbij komen en heb hem meteen besteld. De volgende dag was hij al direct binnen en ik ben heel enthousiast! De jurk is prachtig en past perfect, ik wil hem niet meer uit doen! En dat voor een mooi prijsje en hele snelle levering, aanrader!
Hoi Charlotte, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat een lieve opmerking, dat zorgt voor een lach op ons gezicht op kantoor :) Heel veel plezier met jouw nieuwe jurk! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke items voor een goed bedrag
Hoi Marieke, Dankjewel voor jouw beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze items! Veel plezier met jouw nieuwe items :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke kleding,snelle levering.
Hoi Francis, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier met jouw bestelde items! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Maten zijn duidelijk aangegeven, ook of het klein of groot valt. Ook de andere kledingstukken van het model staan erbij! Snelle levering middels DHL!
Hoi Leonie, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk vind je snel weer een leuke nieuwe outfit op onze shop :) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke kleding voor een leuke prijs. Helaas is de stof van de kleding niet altijd geschikt voor mensen met een maat L of XL. Ook zijn niet alle artikelen in deze maat verkrijgbaar. Nadeel is dat terugsturen op eigen kosten is en je niet achteraf kunt betalen. Daardoor bestel je toch minder snel. De klantenservice is wel super behulpzaam en zeer goed bereikbaar.
Hoi Saskia, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij hebben te maken met standaard maten van onze leverancier. Dit houdt in dat wij helaas niet altijd zelf kunnen beslissen tot welke maten items beschikbaar zijn. Onze excuses hiervoor! Wat vervelend om te horen dat je het terugsturen van artikelen duur en omslachtig vindt. Ik zie dat je hierover geen contact hebt opgenomen met de klantenservice. De volgende keer mag je ons even een mailtje sturen, wij helpen je graag verder! Willemijn heeft ook een blog geschreven over het retourneren, heb je die al gelezen? https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Misschien verheldert dit de reden waarom de items niet gratis retour gestuurd kunnen worden? 😊 Mocht je verder nog vragen hebben, onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00u bereikbaar.😘 Mocht je verder nog vragen hierover hebben, mag je altijd contact met ons opnemen! ❤ Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
super snel, mooi ingepakt altijd een feestje ;)
Hoi Nicole, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat lief van je, wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze pakketjes! Alvast veel stopplezier voor de volgende keer! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Superleuke kleding, sieraden, schoenen en tassen etc! Altijd met details die je in de winkel niet zo snel tegenkomt. Snelle levering en betaalbaar. Kortom gewoon top!
Hoi, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze kleding zo leuk vindt! Hopelijk zit er snel weer iets leuks voor jou tussen om te shoppen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn