De kleding wordt heel netjes verpakt. Het is net een cadeautje om uit te pakken.
Hoi Diana, Bedankt voor jouw beoordeling! Super leuk om te lezen dat jouw pakketje naar wens is! Heel veel plezier ermee!🥰 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Super leuk die nieuwe kleding elke week... snelle levering (voor 23 bestelc, volgende dag leveren)! Heel blij met mijn nieuwe groene vest en prachtige grijze stretch jeans. Echt een aanrader. Fijn ook de duidelijke foto’s, snelle reactie op je messenger bericht. Enige minpuntje zijn de dhl verzendkosten (5,95) voor retourzending die je zelf moet betalen. Verder niets dan lof!
Hoi Lennie, Bedankt voor jouw beoordeling! De verzendkosten zijn sinds kort omhoog gegaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om €4,99 verzendkosten te vragen bij bestellingen onder de €75,-. Wij als bedrijf zijnde betalen €6,70 per pakketje. Dit is dus slechts een kleine bijdrage wat wij van jullie vragen. Hopelijk hebben wij het stukje ‘verzendkosten’ hiermee iets opgehelderd. Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd even een mailtje sturen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Zeer hulpvaardig al mag reactie wel wat sneller
Hoi Sandra, Bedankt voor jouw beoordeling! Wanneer je contact met ons opneemt, ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Ik heb ons mailcontact even opgezocht en zie dat je ook netjes binnen 2 werkdagen reactie hebt ontvangen. Uiteraard doen we ons best om sneller dan twee werkdagen te reageren, maar dit is afhankelijk van de drukte op dat moment. We zullen ons best doen om jouw mailtjes de volgende keer nog sneller te beantwoorden.😘 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Aantal dingen besteld, ziet er leuk uit! Ben wel benieuwd hoelang het meegaat. Een blauw gebreid vest na eenmaal dragen al erg pluizig en draadjes die loslaten... Mocht het terugsturen als klacht, maar moet dan toch nog de verzendkosten zelf betalen 😲😕 Ik hoop op een correcte afhandeling! En verder is het een minpuntje dat je steeds minimaal een week moet wachten voordat de bestelling binnen is. En al die verzendkosten, ook weer bij retourneren..
Hoi Arianne, Bedankt voor jouw beoordeling! Ik zie dat we ondertussen via de mail contact hebben gehad! :) Zoals in de mail aangegeven krijg je de retourkosten én de gemaakte verzendkosten van ons terug zodra blijkt dat de klacht gegrond is. Dit beoordelen we altijd op kantoor. Vanuit de foto is dat zo lastig! :) Uiteraard doen we ons best om dit op een correcte en snelle manier met jou af te handelen. Wanneer je jouw bestelling vóór 23.30 plaatst, zal jouw pakketje diezelfde avond nog verzonden worden en gaan we ervan uit dat het pakketje de volgende dag bezorgd zal worden. Wanneer je een pre-order item besteld hebt staat de leverdatum altijd bij het item aangegeven. Mocht er onverhoopt iets mis gegaan zijn waardoor jouw pakketje vertraging oploopt, doen we ons best om jou zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte te stellen. Mocht je hier vragen over hebben mag je ons altijd even een mailtje sturen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik zou jullie graag een hogere score geven maar ik heb toch nog wat verbeterpunten. De levering heeft bijna een week geduurd. Ik heb 3x een ander aflevermoment gecommuniceerd gekregen. En ook het kiezen van een afhaalpunt lukte pas na 5 pogingen. Er werd niks met die informatie gedaan in eerste instantie. Daar kunnen jullie niet veel aan doen, maar als een leverancier in maart aangeeft het qua drukte niet aan te kunnen zou ik toch even achter m'n oor krabben. Als jullie daar meer klachten over hebben dan zou ik een andere leverancier overwegen. Ik wilde omtrent de levering een vraag stellen maar dat was ook nog wat lastig. Blijkbaar kan je niet replyen op de orderbevestiging, maar er wordt in die mail ook geen emailadres genoemd waar je wel naar toe kan mailen. Uiteindelijk een ander kanaal opgezocht. Ik zou zeggen, verbeter dat soort kleine puntjes dan kan ik jullie een hoger cijfer geven. Aanvullend, de schoenen zijn echt prima. Dus daar ben ik helemaal tevreden over. :)
Hoi Linda, Bedankt voor jouw beoordeling en wat fijn dat de sneakers naar wens zijn! Wat jammer dat je wat langer op jouw pakketje hebt moeten wachten. Ik heb het even nagekeken en zie dat je ook pas na een week contact met ons hebt gezocht via Facebook. Je kunt onze contactgegevens op onze website terugvinden! Mocht het de volgende keer opnieuw niet helemaal goed gaan met de levering van je pakketje of het kiezen van een servicepunt, adviseer ik je om direct contact met ons op te nemen! Dan kunnen we met je meekijken en zoeken naar een passende oplossing. 🥰 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Mooie broek en shirt kunnen bestellen. Ben der erg blij mee!
Hoi Elise, Bedankt voor jouw beoordeling! Super fijn om te lezen dat jouw bestelling naar wens is, heel veel plezier ermee!🥰 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Erg blij met de Carry blouse roze. Verder valt mij helaas wel op dat de kwaliteit wisselend of minder is geworden. Op de foto's ziet de kleding er top uit, maar eenmaal thuis is het een tegenvaller. Daarom ook 2 stuks die om deze reden retour gaan. Tip: maak een close-up foto van een print of stof. Hierdoor is het beter in te schatten of de kleding je smaak is. In de tekst is het soms wel verwerkt, maar je kijkt als klant toch naar de foto's.
Hoi Dide, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat jammer dat de door jou bestelde items niet helemaal naar wens waren. Ik zie dat je geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen hierover. De volgende keer mag je ons altijd even een mailtje sturen zodat we met je mee kunnen kijken en opzoek kunnen gaan naar een passende oplossing! Bedankt voor de tip! We zullen dit zeker even voorleggen bij ons fotografie team!🥰 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Supersnelle levering
Hoi Martine, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze service. Hopelijk kun je snel weer iets leuks shoppen!😍 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Zoals het hoort
Ik ben een trouwe klant van Sweet Jewellery. Ze hebben een leuk en gevarieerd aanbod in kleding voor een leuke prijs. Echter op dit moment heb ik al meerdere mails gestuurd over een zending die ik al betaald heb maar niet toegestuurd krijg. En op de mails die ik daarover stuur, krijg ik tot op heden geen reactie op. Dat vind ik vervelend. Als hier goed op geanticipeerd wordt, zou ik juist heel tevreden over hen zijn. Toch zou ik SJ wel aanbevelen in mijn omgeving dus ik hoop dat dit akkefietje snel opgepakt wordt.
Beste Anne-Mayla, Wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent omdat je geen reactie op jouw mail ontvangt. Wij doen ons uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Hierbij wil ik je graag even laten weten dat wij van oud naar nieuw werken. Op het moment dat jij mail op mail stuurt, kom je weer bovenaan 'de stapel' en duurt het dus langer voordat je een reactie ontvangt. Je zult vandaag nog een reactie van ons ontvangen, excuses voor het ongemak. Lieve groetjes, Tatum Team Sweet Jewellery by Willemijn
Hele fijne webshop! Al vaak ook (laat) in de avond besteld en de volgende dag toch in huis! Super!
Hoi Femke, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze service. Hopelijk kun je snel weer iets leuks shoppen! 😍 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Sweet Jewellery heeft steeds een leuke nieuwe collectie die je gewoon iedere keer wilt shoppen. De meiden van de klantenservice zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, erg prettig. Ik shop er graag.
Hoi Astrid, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze service, daar worden wij heel blij van! Hopelijk kun je snel weer iets leuks shoppen!😍 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Ik had een vraag over de maten, hier ben ik mee geholpen via messenger. Bestelling verliep vlot en blij met het product. Alleen jammer dat je met verzendkosten zit. En wanneer het product dan ook niet bevalt de retourkosten.
Hoi Ingrid, Wat leuk dat je een bestelling bij ons geplaatst hebt en bedankt voor je beoordeling! De verzendkosten zijn sinds kort omhoog gegaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om €4,99 verzendkosten te vragen bij bestellingen onder de €75,-. Wij als bedrijf zijnde betalen €6,70 per pakketje. Dit is dus slechts een kleine bijdrage wat wij van jullie vragen. Hopelijk hebben we het stukje ‘verzendkosten’ hiermee iets opgehelderd. Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd even een mailtje sturen! Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Alles keurig en duidelijk vermeld op de site en je wordt netjes via de email op de hoogte gehouden van je order.
Heel frequent nieuwe items. Leuk om vanaf 19.00 uur (wanneer kids op bed liggen;)) altijd even te kijken. Duidelijke foto’s van hoe de kleding staat en zit. Uitgebreide beschrijving erbij. Doen uiterste best er voor de klant te zijn. Goede communicatie, snelle en persoonlijke respons via de mail. Bedrijf wordt gedraaid door enthousiaste mensen.
Hoi Maaike, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat leuk om te lezen dat jij tevreden bent met onze service! Hopelijk kun je snel weer leuke items shoppen!😍 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
super snelle levering snel antwoord
Ik kijk altijd even bij de collectie van Sweet Jewellery. Er wordt precies ingekocht wat ik leuk vind; kleurrijk, vlot en toch ook netjes😃. De meeste items vind ik goed betaalbaar; vooral de broeken, vesten, truien en blouses. Sommige items vind ik in verhouding wat prijzig; de t-shirts en de accessoires. Natuurlijk kan ik niet alles bestellen, maar af en toe is de collectie té leuk om in de webshop te laten liggen 🥰. De kleding wordt duidelijk op de foto’s geshowd (what you see is what you get). Daarnaast wordt de maatvoering altijd goed aangegeven, bij de items wordt duidelijk beschreven of iets op maat valt of juist groot of klein valt. De meiden van de klantenservice zijn heel vriendelijk en doen hun best alsnog een item voor je te bestellen als deze al is uitverkocht in de webshop. Ik heb nog een cadeaubon van €15,- liggen. Deze heb ik nog niet kunnen inwisselen door een ICT foutje. Hopelijk kan dat binnenkort wel 🙏🏻😃. De klantenservice zou ermee aan de slag gaan. Ik heb al genoeg hele leuke voorjaarscollectie aangeschaft bij jullie en ga me nu proberen in te houden totdat de zomercollectie online komt.... Liefs Patricia
Hoi Patricia, Bedankt voor jouw beoordeling! En wat leuk om te horen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt! Hopelijk zitten er snel weer items tussen die je leuk vindt ;) Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Broeken met smalle pijpen en een wijdere buikomvang. En dan ook nog een heerlijk zachte stretch stof.... én mooi model én prettig geprijst!
Hoi Marjon, Bedankt voor jouw beoordeling! Super fijn om te lezen dat jouw bestelling naar wens is, heel veel plezier ermee!🥰 Lieve groetjes, Team Sweet Jewellery by Willemijn
Wat ik het allerleukst vind is dat de mails die je ontvangt mbt je bestelling beginnen met ‘hoi lieve klant’ Dat maakt het zo persoonlijk en dát vind ik er leuk aan. Dat je dus ‘gezien’ wordt als klant. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Snelle versturing, goed verpakt. Helaas was t item minder geschikt voor mij.
Na fijn contact te hebben gehad met de klantenservice, over een uitverkocht product, heb ik tóch mijn bestelling kunnen plaatsen en als een cadeautje ontvangen. Mooi passende kleding, zoals omschreven op de website.
Ik draag alle kleding van sweet jewellery zo veel! Eigenlijk is er nog nooit iets tegen gevallen ! Allemaal heerlijke stofjes, en leuks prints . Ik ben fan ♥️
Té leuke kleding 🙈, vriendelijke en snelle service en snelle levering. Ik ben fan! Doordat ik de nodige kilo's ben afgevallen ben ik zoekende welke maat ik nu precies heb maar door de duidelijke maatomschrijving kom ik daar goed uit. Sommige items hebben te korte mouwen en broekspijpen voor mij maar er blijft nog genoeg leuks over 😄 Dit is en blijft mijn favoriete webshop!
Snelle levering gezellig ingepakt . Leuk om open te maken !
Steeds voldoende voorraad , comfortabele mooie kledij! Kledij waarin je jezelf kan zijn 😉. Betaalbaar en kwaliteitvol