Prima maar vaak is mijn maat er niet

Het gebeurt regelmatig dat als er nieuwe items in de webshop komen en ik dan ga kijken dat het item er al niet meer is of dat mijn maat er niet meer is. Het zou fijn zijn als er een grotere voorraad zou zijn wanneer er nieuwe items in de shop komen en dat er ook in de webshop wordt aangegeven wanneer je maat weer voorradig is.

Fijne ervaring!

Ik had een jurkje in pre order besteld. Deze was zelfs binnen 1,5 week bij mij thuis. Heel snel voor een pre order, vond ik zelf!

Snelle levering ook al was het een pre order

mijn bestelling kwam veel eerder binnen dan aangegeven op de website. Je wordt iedere keer op de hoogte gehouden wanneer er iets wijzigt, dus bv. je bestelling is ingepakt, je bestelling wordt verzonden etc. het jurkje zag er ook precies uit zoals op de foto. Goede kwaliteit van zowel het product als de foto's ervan op de site. Conclusie is dus een hele goede ervaring met Sweet Jewellery

Supergoed

Goede prijs kwaliteit verhouding.goede service.ik zou het aan iedereen aanbevelen.

In de pre-order heb ik de roze met zebraprint sneakers besteld. Binnen 5 werkdagen al geleverd en de maat was precies goed. Ben er heel erg blij mee!

Goede ervaring!

Ik heb een trui bij jullie besteld. De levering duurde wat langer, maar ik werd door jullie keurig op de hoogte gehouden. En een dag voordat ik het pakket ontving, keurig weer een mailtje dat het pakje verstuurd werd. Kwaliteit is ook goed! Dikke 8 voor jullie!

Altijd super service en een team wat met je meedenkt

Meerdere keren al bij besteld en altijd goede prijs-en kwaliteitverhouding. En als je net ergens naast grijpt, dan is 1 mailtje al voldoende om te kijken of ze je toch nog kunnen helpen. Een topteam is het Willemijn en haar crew!

Bestellen is een feestje

Voor het eerst besteld bij Sweetjewellery. Het betrof een pre order, dus het was een verrassing wanneer de bestelling geleverd werd. Na het plaatsen van de order twee keurige, enthousiaste mails ontvangen. Ook op het moment dat mijn bestelling werd verzonden ontving ik meerdere e-mails, zodat ik netjes op de hoogte was van de levering. Daarnaast werd ik ook erg enthousiast van de mailtjes en kon ik niet wachten tot mijn bestelling er was.

Goede service, snel reactie, komen afspraken na

Uitstekend!

Top service, top kwaliteit en top prijzen!

Leuke persoonlijke webshop

Hele leuke webshop met gelimiteerde collecties! Al meerdere malen besteld. Fijn en persoonlijk contact met de medewerkers van de klantenservice bij vragen en/of retourneren.

Leuke kleding en duidelijke maatadvies

Kleding en levering is goed. Het enige wat jammer is dat retourzending lang duurt voordat het verwerkt wordt. Verder prima tevreden

Mijn favoriete Webshop!

Altijd mooie hebbe dingetjes! Zit er 3x in de week klaar voor om 19:00.

Goede kwaliteit, leuke kleding en snelle service!

Iedere keer als er een nieuwe collectie online komt zit ik op tijd klaar. En regelmatig koop ik wat. Want niet iedereen heeft dit en het is helemaal mijn smaak. Het zit altijd goed naar maat en krijg veel complimenten!

Vaak leuke items op FB

Op FB komen vaak mooie items langs. Helaas valt is mij kwaliteit al eens vaker tegen gevallen. Dit keer viel het dubbel tegen, item was niet wat ik ervan verwacht had en vervolgens moest ik van de retourzending de kosten zelf betalen.

Snelle levering. Of nalevering.

Super leuke webshop met erg leuke en wisselende collectie!

De kleding draagt die ze hebben is leuk en tegelijkertijd comfy kleding! Zo kun je er leuk uitzien en toch het gevoel hebben dat je niet te netjes eruit ziet! Ook leuk om elke keer andere collectie te hebben zonder het massa gevoel! Dat niet heel NL erin rond loopt!

Snelle en fijne service

Super producten Door de duidelijke foto’s en de maat informatie erbij maakt het heel fijn om te bestellen. Al vaker besteld en weer super blij met een trui dit keer.

Goede spullen voor een goede prijs.

Heerlijke broek

Snelle levering, en de broek is top.

Zoals altijd top!

Zoals altijd top! Leuke kleren en schoenen. Alleen de verzendkosten zou ik graag anders zien, nu in korte tijd 4x wat besteld en iedere keer verzendkosten moeten betalen.

Super service!

Leuke kleding voor een leuke prijs!

Goede webshop

Heb al vaak iets besteld, kwaliteit is altijd goed. Wel jammer dat het bestelbedrag zonder verzendkosten omhoog is gegaan!

Inspirerend

Het fjjne aan SJ is dat je een compleet outfitje kunt scoren! Ideaal & lekker makkelijk! Dit is dan ook de reden waarom ik regelmatig bij jullie shop! Echter ben ik wel een paar gestuit op uitverkocht/niet meer leverbaar. De ervaring leert dat als je iets leuks ziet, je dit ook gelijk moet bestellem anders ben je te laat! Dat vind ik een minpuntje.

erg prettig

Goede service en prettig om zaken mee te doen. Je krijgt waar voor je geld, goed omschreven producten.