Leuke kleding. Prima service.

Ik bestel regelmatig kleding bij Sweet Jewellery. Toch niet helemaal tevreden. Ik vind de kwaliteit van de kleding matig. Twee keer een trui ontvangen met stiksel los. Een keer een broek ontvangen waarbij het elastiek na een keer wassen al raar was. En een broek die na een keer wassen ineens twee maten kleiner is. Er wordt gezegd dat hun kleding uniek is. Toch zie ik regelmatig bij Terstal precies dezelfde kleding hangen. Mijn klachten zijn wel netjes afgehandeld. De service is prima. Door iets te vaak slechte kleding te hebben ontvangen heb ik besloten hier tóch maar niet meer te bestellen.

Snel en netjes geleverd

Mijn ervaring is niks anders dan goed een fijne webshop die snel en netjes levert en mocht er wat mis zijn dat is het zo opgelost!!! Niks anders dan goede ervaringen dus

Super snel super leuke kleding !!

Eigenlijk draag ik alles wat ik bij sweet jewellery koop heel erg veel !

Goede kwaliteit kleding! Goede omschrijving van de maten kleding!! Snelle levering!! Leuk ingepakt en met zorg!! Ga vooral zo door!!

Leuke kleding!

Snelle levering! Altijd leuke kleding, helaas past niet altijd alles met mijn 1.60m, maar wat ik houd word graag gedragen!

Alsof je in een boetiekje winkelt!

Leuke kleding die je niet veel ziet! Krijg altijd veel complimentjes als ik wat van Sweet aan heb! :)

prima webshop

Snel, leuke collecties, makkelijk contact mee te krijgen.

Bij Sweet Jewellery ben je verzekerd van een snelle levering en mooie artikelen!

Hele leuke webshop met uitstekende service

Ik bestel zeer regelmatig kleding op deze site. De kleding is betaalbaar en van goede kwaliteit. Snelle verzending en de kleding is goed verpakt. Vriendelijke klantenservice. Ik ben gewoon een zeer tevreden koper.

Enorm slechte service!!!

Er wordt slecht gereageerd op berichten. Klant is duidelijk geen koning. Je wordt zelfs beschuldigd van dingen die niet kloppen en moet daarom extra betalen.

Helemaal top

Voor 23.00 besteld volgende dag in huis. Dit klopt helemaal, zelfs in de week voor de feestdagen

Geweldige site.... koop veel te veel

Super leuke site met geweldige kleding. Wel jammer dat het vaak snel is uitverkocht

Ben nog niet zo heel positief

Heb 5 dec mijn pakje retour gestuurd en ik zie dat deze vlak daarna is aangekomen maar nu op 17 dec nog steeds geen ontvangstbevestiging ontvangen en ook mijn geld nog niet terug!

Topservice!

Leuke collecties en supergoeie service! Ik blijf een heel tevreden klant!

Goede webshop en hele leuke kleding

Goede service en hel e mooie kleding

Super leuke mode en een geweldige klantenservice!

Sweet Jewellery heeft een erg leuke website met duidelijke foto's van de modellen die de items dragen. Zo Zo krijg je een heel duidelijke beeld. De klantenservice is ook echt top, geweldig geholpen. 1 nadeel, ik kijk nu bijna dagelijks om nieuwe leuke dingen te scoren.

Goed service en snelle levering.

Hier word ik zo blij van!

Ik heb al een aantal x besteld en elke x word ik er zo blij van! De kleding zit perfect en blijven mooi. Verzenden gaat super snel en ik word elke x zo vriendelijk en fijn geholpen! Liefs Selena

Leuke website, kleding en goede service

Kleding is makkelijk besteld en van goede kwaliteit/prijs verhouding. Bij vragen kan je altijd mailen en krijg je redelijk snel antwoord. De kleding komt (mits geen pre-order) snel naar je toe :) En als je spullen retour stuurt dan krijg je snel een reactie dat t binnen is en verwerkt :). Ik zou graag nog een opmerking kunnen plaatsen bij mn bestelling (bijvoorbeeld op vrijdag) of de bestelling maandag verstuurd kan worden omdat ik t vaak laat leveren op mn werkadres.

Toffe items en steeds een vriendelijke service!

Leuke site om te shoppen. Toffe items om dagdagelijks te dragen. Sympathieke uitstraling! Vriendelijke medewerkers die snel helpen.

Alles weer keurig verpakt en binnen 1 dag in huis.

Alles weer keurig verpakt en binnen 1 dag in huis.

Snelle levering, leuke kleding en goede service!

Fijne originele webwinkel

Dit is een webwinkel anders dan anderen. Persoonlijker, vernieuwende kleding, leuke toevoegingen aan collectie steeds weer, niet heel duur, goed te volgen proces zowel bestellen als uiteindelijk de bezorging.

Goede service, super leuk aanbod!

Hele leuke kleding voor betaalbare prijzen. En het mooie is dat er iedere keer weer wat nieuws is!

Helemaal happy met mijn bestelling 😍 Klantvriendelijk behulpzaam helemaal top