Goede prijs kwaliteit verhouding.goede service.ik zou het aan iedereen aanbevelen.
In de pre-order heb ik de roze met zebraprint sneakers besteld. Binnen 5 werkdagen al geleverd en de maat was precies goed. Ben er heel erg blij mee!
Ik heb een trui bij jullie besteld. De levering duurde wat langer, maar ik werd door jullie keurig op de hoogte gehouden. En een dag voordat ik het pakket ontving, keurig weer een mailtje dat het pakje verstuurd werd. Kwaliteit is ook goed! Dikke 8 voor jullie!
Meerdere keren al bij besteld en altijd goede prijs-en kwaliteitverhouding. En als je net ergens naast grijpt, dan is 1 mailtje al voldoende om te kijken of ze je toch nog kunnen helpen. Een topteam is het Willemijn en haar crew!
Voor het eerst besteld bij Sweetjewellery. Het betrof een pre order, dus het was een verrassing wanneer de bestelling geleverd werd. Na het plaatsen van de order twee keurige, enthousiaste mails ontvangen. Ook op het moment dat mijn bestelling werd verzonden ontving ik meerdere e-mails, zodat ik netjes op de hoogte was van de levering. Daarnaast werd ik ook erg enthousiast van de mailtjes en kon ik niet wachten tot mijn bestelling er was.
Goede service, snel reactie, komen afspraken na
Top service, top kwaliteit en top prijzen!
Hele leuke webshop met gelimiteerde collecties! Al meerdere malen besteld. Fijn en persoonlijk contact met de medewerkers van de klantenservice bij vragen en/of retourneren.
Kleding en levering is goed. Het enige wat jammer is dat retourzending lang duurt voordat het verwerkt wordt. Verder prima tevreden
Altijd mooie hebbe dingetjes! Zit er 3x in de week klaar voor om 19:00.
Iedere keer als er een nieuwe collectie online komt zit ik op tijd klaar. En regelmatig koop ik wat. Want niet iedereen heeft dit en het is helemaal mijn smaak. Het zit altijd goed naar maat en krijg veel complimenten!
Op FB komen vaak mooie items langs. Helaas valt is mij kwaliteit al eens vaker tegen gevallen. Dit keer viel het dubbel tegen, item was niet wat ik ervan verwacht had en vervolgens moest ik van de retourzending de kosten zelf betalen.
Bedankt voor jouw beoordeling! Wat jammer dat het item jou is tegengevallen. Ik zie dat je geen contact met ons opgenomen hebt hierover. Je mag ons natuurlijk altijd een mailtje sturen met een foto van het item en jouw uitleg waarom je het item tegen vind vallen. Dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken. Mocht het dan onder een klacht vallen, worden de retourkosten door ons vergoed. Retourkosten van 'normale' retouren zijn echter altijd voor eigen rekening. Alle informatie hierover kun je terug lezen in onze blog! https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ Lieve groetjes, Tatum | team Sweet Jewellery by Willemijn
Snelle levering. Of nalevering.
De kleding draagt die ze hebben is leuk en tegelijkertijd comfy kleding! Zo kun je er leuk uitzien en toch het gevoel hebben dat je niet te netjes eruit ziet! Ook leuk om elke keer andere collectie te hebben zonder het massa gevoel! Dat niet heel NL erin rond loopt!
Super producten Door de duidelijke foto’s en de maat informatie erbij maakt het heel fijn om te bestellen. Al vaker besteld en weer super blij met een trui dit keer.
Goede spullen voor een goede prijs.
Snelle levering, en de broek is top.
Zoals altijd top! Leuke kleren en schoenen. Alleen de verzendkosten zou ik graag anders zien, nu in korte tijd 4x wat besteld en iedere keer verzendkosten moeten betalen.
Wat leuk dat je een bestelling bij ons geplaatst hebt en bedankt voor je beoordeling! De verzendkosten zijn sinds kort omhoog gegaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om €4,99 verzendkosten te vragen bij bestellingen onder de €75,-. Wij als bedrijf zijnde betalen €6,70 per pakketje. Dit is dus slechts een kleine bijdrage wat wij van jullie vragen. Hopelijk heb ik het stukje ‘verzendkosten’ hiermee iets opgehelderd. Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd even een mailtje sturen! Lieve groetjes, Tatum | team Sweet Jewellery by Willemijn
Leuke kleding voor een leuke prijs!
Heb al vaak iets besteld, kwaliteit is altijd goed. Wel jammer dat het bestelbedrag zonder verzendkosten omhoog is gegaan!
Het fjjne aan SJ is dat je een compleet outfitje kunt scoren! Ideaal & lekker makkelijk! Dit is dan ook de reden waarom ik regelmatig bij jullie shop! Echter ben ik wel een paar gestuit op uitverkocht/niet meer leverbaar. De ervaring leert dat als je iets leuks ziet, je dit ook gelijk moet bestellem anders ben je te laat! Dat vind ik een minpuntje.
Bedankt voor je beoordeling! Wij hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn vaak binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, dinsdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met het advies om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat! Mocht jouw favoriete item niet aangevuld worden, mag je ons altijd een mailtje sturen met jouw gegevens! Dit zodat wij jou op onze zogenoemde reserveringslijst kunnen zetten en ons uiterste best gaan doen om het item speciaal voor jou nog te bemachtigen! Lieve groetjes, Tatum | team Sweet Jewellery by Willemijn
Goede service en prettig om zaken mee te doen. Je krijgt waar voor je geld, goed omschreven producten.
Kleding net iets anders dan in de winkel. Maat die ik kozen hebt zit altijd goed.
Op mails wordt snel gereageerd en de spullen die je bestelt heb je snel in huis.
Het is erg lastig om niet iedere keer iets leuks te kopen. Het zijn zulke leuke items steeds! Wat ook erg fijn is dat de maatvoering duidelijk aangegeven is en er een snelle levering is.