Fijne, snelle service, uitstekende kwaliteit

Spijkerbroek, warm, grijs vest, en chocolade vleermuistrui besteld. En allemaal hele fijne, mooie kledingstukken

Helemaal super

Mooie kleding, mooie collectie, goede service, snelle levering

Altijd perfect !

Je bent niet voor niets vaste klant, zegt genoeg lijkt mij!😉

Fijne webwinkel

Leuke webwinkel. Site is overzichtelijk. Snelle verzending van kleding. Klachten worden netjes opgelost. Ze doen erg hun best om kleding bij te bestellen als het snel uitverkocht is. Heb hier al veel kleding besteld en ik ben een zeer tevreden klant.

Super ervaring. Ik ga zeker nog bestellen

Passie voor hun werk

Er wordt altijd meegedacht en vriendelijk gecommuniceerd. Je kunt merken dat de dames houden van hun werk 😉 Misschien ook meer items toevoegen voor de iets vollere vrouw?

Leuke kleding, maar trage reactie bij retourzenden

3x besteld, 2x teruggestuurd, nu weet ik wel hoe de maten daadwerkelijk vallen. Leuke betaalbare kleding. Maar niet altijd duidelijke productomschrijving. Het zou fijn zijn als erbij omschreven staat of een vest lekker zacht is of juist een beetje prikt (maar dat is natuurlijk niet aanlokkend om te kopen...) Bij retourzenden duurt het erg lang voordat je een bevestiging krijgt dat ze het pakketje ontvangen hebben en je je betaling terug krijgt (en via track and trace is het pakketje al een week bij hen binnen) Ook is retourzenden voor eigen rekening en als je een nieuwe maat wilt bestellen moet je weer verzendkosten betalen. Wat ik overigens voor een kleine webshop begrijp maar zo lopen de kosten wel op. Als je zeker weet dat het de juiste maat is wat je besteld dan zou ik deze webshop aanraden. Ben je er niet zeker van, zou ik overslaan. De broeken vind ik hier erg fijn!

Superleuke kleding!

Goede ervaring. En nog steeds super blij met de jurkjes die ik bij jullie heb besteld. Deze jurkjes draag ik met plezier🤗.

Altijd verrassend!

Ik koop regelmatig een item in deze shop, en met de zwangerschap was ik teleurgesteld dat ik dat even zou moeten laten. Niets is minder waar: ze hebben een mommy-and-me collectie én de kleedjes hebben zo’n goede pasvorm dat de meeste ook gewoon tijdens de zwangerschap blijven passen. Win/winsituatie dus: nu genieten en na de zwangerschap nog nagenieten van leuke kledij. Leuk dat de collectie vaak afwisselt en er geen 10000 ik een dozijn zijn, zo heb je telkens een unieker stuk.

Goede service!

Mooie kleding. Af en toe twijfel ik met de maten maar tot nu toe vallen mijn bestellingen zeker mee. Ik word heel snel geholpen met een vraag via messenger. Het leuke is dat er weinig kans is dat iemand in de buurt hetzelfde zal dragen.

Vriendelijk en snel!

Helaas was het vest wat ik graag wilde er niet meer, maar men stelde voor een ander artikel uit te kiezen. Volgende dag was het binnen! Super blij mee, past goed, van mooie kwaliteit!

Super leuke kleding!

Leuke kleding voor een leuke prijs. Klantvriendelijk krijgt snel antwoord op je vraag.

Snelle levering en mooie kwaliteit. Erg tevreden met mijn aankopen.

Erg leuke kleding, maar richt zich wel steeds meer op de smalle vrouw.

Erg leuke vrouwelijke en ook nog betaalbare kleding. Maar sinds een klein jaartje steeds meer strakke, aansluitende kleding. Vaak tot maatje L. Voor de iets vollere vrouw is dat dus niet wat.

Gewoon super goed

Ontzettend leuke website. Goede foto's en omschrijvingen van het artikel. En ontzettend lieve meiden die erg hun best doen om mee te denken wanneer er een probleem is of je gewoon iets wilt vragen. Zeker aan te raden. Maar let op! Verslavend 😉

Bomber is super leuk en past goed

Super blij met mijn nieuwe bomber jasje. Levering was zeer snel. Alles top!

Leuke mooie kleding

Tip! Voor de kleine vrouw met maatje 34 zijn sommige one size kleding stukken echt te groot, misschien dat jullie daar eens op kunnen inkopen Maar verder alleen naar positief!

Super leuke webshop!

Volgens mij bezoek ik de website van Sweet Jewellery stiekem wel héél vaak per week. Leuke en wisselende collecties, goede sale met ook hele leuke items. Klantenservice antwoordt vlot en netjes. Willemijn is een prachtig model met perfect figuur. De ingevlogen modellen vind ik ook heel mooi, maar eigenlijk te slank. Ik zou Willemijn willen adviseren andere invalmodellen te zoeken of ze te trakteren op wat lekkers ;-)

Snelle levering en leuke collectie

Leuke mode voor een aantrekkelijke prijs

Leuke kleding, behulpzame klantenservice

Super service

De service is super. De kleding betaalbaar. Alleen jammer dat de broekspijpen en mouwen soms aan de korte kant zijn, ik moet altijd goed kijken naar de foto's of deze lang genoeg zijn. Ik koop heel vaak iets bij jullie en dat zal ik ook zeker blijven doen.

Geweldige kleding

Elke week superleuke kleding! Uniek, bijzonder en betaalbaar!

Goede snelle service

Super goede service!

Snel geleverd!

Fantastisch!

Sweet Jewellery heeft geweldige kleding! De hebben veel verschillende soorten kleding, voor iedereen wel iets leuks te vinden. Goede klantenservice, die goed bereikbaar is. Echt een aanrader!