Goede service, fijn datje via facebook messenger contact met ze kan hebben, ze reageren snel

Mijn jurkjrwas steeds uitverkocht, via messenger hielden ze me op de hoogte, wanneer het jurkje weer op voorraad was, erg fijn.

super.

Lieve mensen. Mooie collectie. Heel vernieuwend.

Fijne webshop

Overzichtelijke website, snelle service. Kledingmaat komt niet geheel overeen met beschrijving (one size, was echt te groot voor maatje S) en kleur was anders op foto dan bij levering. Mooie kleding!

Gewoon goed!

Snelle levering mooie kleren

Leuke prijs,leuke kleding, snelle service

Eerste keer besteld maar heel tevreden wat bezorging en kwaliteit betreft. Twijfelde vooraf vanwege de hoge verzendkosten en het feit dat je de retourzending ook zelf dient te betalen. Maar gelukkig niets retour.

Leuke items die door de kleine voorraad uniek blijven!

Snelle levering en een paar keer per week een nieuwe voorraad. Doordat er geen massale voorraden zijn loopt niet iedereen in deze items en blijft je kledingstyle uniek, zonder kapitalen uit te hoeven geven.

Kleding en levering top

Je kan zelf leverdag kiezen en de kleding voldoet aan alle wensen. In 1 woord:Top

snelle levering duur maar kwaliteit mode

altijd snelle levering . goede kwaliteit en altijd super mooie collectie tevreden klant xxx

Kleding is prima, prijs kwaliteit ook. MaR de levering liet helaas op zich wachten

Word goed op de hoogte gehouden met je bestellingen. En is ook goede kwaliteit

Vaak snel uitverkocht, maar leuke kleding

Nu twee keer wat besteld. 1e x een shirt wat qua maatvoering helaas niet klopte. Vorige week twee vesten binnen gekregen en deze zaten perfect! Je moet wel snel beslissen want beperkte oplage en altijd snel uitverkocht! Goede ervaringen met klantenservice en de eigenaresse is een topper.

Geen snelle reactie

Ik heb verschillende dingen besteld. Ongeveer een kleine week na mijn bestelling kreeg ik te horen dat de blouse dit ik besteld had uit de pre order niet meer verkrijgbaar was. Zag op de site dat je deze gewoon nog kon bestellen. Na meerdere malen per mail contact te hebben gehad is mijn ervaring dat sweet Jewerley traag reageert. Artikelen retour sturen gaat ook moeizaam, streepjes code niet te lezen, kreeg het pakket dus weer thuis terug. Weer geprobeerd contact op te nemen, nu 2,5 dag later nog geen reactie gekregen. Zal dus niet snel weer iets bestellen (helaas)

Leuke webshop

Het principe is heel leuk, de wisselende collecties. Ik heb vrij lang gewacht voor ik durfde te bestellen, omdat er ook veel 1 size bij zit en daar geloof ik niet zo in! Maar uiteindelijk een broek en 1 size vest besteld en het paste goed, dus bijschrift op de website qua maatvoering is heel fijn! Kleuren kwamen wel iets anders over dan op de foto en moest de trekkoord van de broek maken voordat ik hem kon dragen, want die rafelde helemaal af. Leuke kleding, maar ik ben hierdoor nog niet overtuigd, wie weet bij een eventuele volgende bestelling!

Hele leuke webshop!

Leuke webshop. Duidelijke foto's, fijn dat de meeste kleding ook aan te zien is op een foto. De maten staan erbij, waardoor je zelf kan na meten of het bij jou zal passen. Collectie wisselt waardoor je elke keer weer nieuwe items hebt. Soms snel uitverkocht wat jammer is, maar komt vaak ook nog een keer online door een bestelling :-D Hele snelle levering, heel fijn!

Altijd blij met de kleding

Al een aantal jaar bestel ik kleren. En altijd erg tevreden over de levering en kwaliteit van de kleding. Erg leuk bedrijf.

Veel leuke en unieke kleding.

Er is vaak iets nieuws te bestellen. Willemijn presenteert het op een leuke manier. Meestal zijn het betaalbare artikelen. Af en toe leuke acties! Veel artikelen in de sale.

Super leuke kleding

Ik heb heel veel kleding van Sweet Jewellery!! Je ziet hoe de kleding valt,zo fijn!! En de uitleg erbij of het groot,normaal of klein valt,echt top!! Daardoor weet je waar je aan toe bent.

Super leuke kleding, altijd goede foto’s en beschrijving

Heb hier al veel kleding vandaan en zeer zelden wat retour gestuurd. Ik vind het super fijn dat Willemijn de kleding vaak aan heeft op de foto’s, zo kan ik inschatten hoe het bij mij zou staan omdat ik nu weet hoe het valt.. Webshop is een absolute aanrader!!!!!

Kleding okay, klantenservice minder

De kleding klopt qua prijs/kwaliteit, maar helaas kwam mijn pakketje (door een fout van de postbezorger) bijna een week later dan gepland. Toen ik een berichtje naar de klantenservice stuurde met de mededeling dat ik mn pakketje nog niet had ontvangen ondanks dat de track&trace aangaf dat het wat geleverd, werd me gevraagd of ik misschien een losse brievenbus had waar ik niet in had gekeken...? Ehm ik kijk echt wel voordat ik zo’n bericht stuur hoor! Voelde me niet echt serieus genomen.

Super snelle levering van heerlijk huispak

Supershop!

Bestel hier vaker. Leuke shop met leuke kleding. Wisselt vaak, wat inhoudt dat niet "iedereen" hier in loopt!:) 1 Kritiek/feedbackpuntje: Ik ben vrij lang (1.78m) en de broeken kan ik hier helaas niet bestellen ivm deze te kort zijn. Het zou erg fijn zijn (voor de lange dames onder ons) dat jullie ook lengtemaat 34 gaan verkopen. :) Verder! Ga zo door!;) Jessica

Mooie kleding en snelle levering

Snel geleverd en ziet er mooi uit. Wat ook erg leuk is is dat producten in de webshop wisselen en je dus best wel wat keuze hebt.

Leuke webshop

Leuke webshop met kleding. 1 minpuntje is het moeten uitprinten van de retourbon met adres. Niet handig

Mooie kleding voor scherpe prijs

Enorm vaak nieuwe collectie. Scherpe prijzen en goede kwaliteit. Ik beveel sweet jewellery van harte aan!

Leuke kleding met snel wisselend assortiment!

Mijn vest was snel binnen, en van mooie kwaliteit. Vind het leuk dat het assortiment snel wisselt, zo blijft het leuk jullie te volgen!