Super leuke kleding

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Altijd weer een kadootje om uit te pakken. Snelle levering.

Fijne winkel met vooral klantvriendelijkheid

Fijne winkel met een overzichtelijke webshop en leuke afwisselende kleding. Maar vooral de klantvriendelijkheid is top. Denken altijd in oplossingen met je mee. Snelle levering en anders goed aangetoond wanneer je het kan verwachten. En zelfs pre orders te bestellen! Eigenlijk gewoon in 1 woord top 🙌🏻

Leuke webshop! Gisteren mijn pakketje binnengekregen en ik werd er helemaal blij van! Zo leuk! Soms vind ik het wel wat aan de dure kant en wat lichte kleur kleding (houd zelf van donkere en vrolijke kleuren) maar verder helemaal super om te shoppen!

Fijne winkel met leuke kleding

Fijne winkel, als er iets mis gaat helpen ze meteen. De kleding is altijd netjes verpakt.

Leuke hippe kleding!

Superleuke webshop met hippe items! Je moet er snel bij zijn om 19 uur om je favorieten te bestellen. Gelukkig was ik net op tijd en had ik de volgende dag mijn toffe outfit al in huis. Fijn dat er bij de artikelen een maattabel staat, zodat je goed kunt inschatten welke maat je nodig hebt. En de vele mooie foto's geven een goed beeld van mooie combinaties die je kunt maken met shirt, jeans en vest!

Met liefde en persoonlijke aandacht

Alsof je met een fysieke winkel te maken hebt, omdat ze met instagram en mail heel dichtbij komen. Prijs/kwaliteit is wat je er van mag verwachten en service is goed. Snel wisselende voorraad, veel leuke items. Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen!

Mooie kleding!

Al veel spulletjes van sweet jewellery in mijn kast hangen. Ben er super blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vaak mailtjes met nieuwe kleding. Limited edition waardoor je er snel bij moet zijn. Klein minpuntje is het betalen voor retour. Gelukkig komt het retour sturen zelden voor. Misschien idee om retour voor “vaste” klanten gratis te maken.

Persoonlijke benadering

Blouse valt mooi leuk verpakt. Zorg aan besteed.

Toffe kleding, zeer betaalbaar en voor ieders zijn maatje

Vlotte bestelling - enkel zijn de kleuren soms iets verschillend dan van op de foto - had bij mijn laatste een ietwat donkergrijze jeans besteld, maar deze is toch eerder naar de zwartere kant

Super leuke kleding en goede service!

Altijd leuke kleding van Sweet Jewellery. Krijg veel complimenten als ik jullie outfits aan heb. Goede klantenservice en altijd vriendelijk en behulpzaam. Een team wat hard werkt en zijn best doet voor de kla ten!

Heerlijke site! Fijne kleding!

Hrt is iedere keer weer een feestje als er nieuwe kleding online komt! Ga zo door!

Super. Elke keer weer.

Lekker gemakkelijk online je kleding uitzoeken. Erg handig dat de maat nog eens extra omschreven wordt als “ valt op maat” of “valt ruim”. Tot nu toe paste alles wat ik besteld heb! Complimenten aan Willemijn en haar team!

Goede service leuke kleding

Snelle service, gebeld of er nog een broek was in andere maat . Deze maat was niet meer online te bestellen. Ze hebben de leverancier gebeld en toch nog mijn maat kunnen krijgen ook toen weer een snelle service

Geweldige service

Altijd leuk om een pakketje van Sweet Jewellery te ontvangen! Heerlijke stofjes en super service!

Super goede service. En de status van zending is heel fijn en duidelijk.

Leuke kleding

Altijd leuke kleding en als je bestelt krijg je het snel en mooi verpakt geleverd. Alleen jammer dat ik regelmatig iets moois voorbij zie komen op de website wat niet in mijn maat (42/44 of L/XL) besteld kan worden. En omdat retourneren niet kosteloos kan, kies ik er bij enige twijfel dan voor om de gok niet te wagen.

Uitstekend, word altijd goed geholpen

Ik ben inmiddels vaste klant en bestel er regelmatig. Soms vis ik achter het net en heb ik pech, gelukkig niet al te vaak. Ook komt het wel eens voor dat het niet past of het mij gewoonweg niet staat. Nooit geen problemen met retour sturen. Het mooie van Sweet Jewelery is dat niet iedereen in deze kleren loopt. Een perfect bedrijf met super aardige mensen.

Goede snelle service

Snelle levering en super leuke kleding.

Goede website, service en levering!

Een handige, overzichtelijke website, waarop duidelijk wordt aangegeven hoe de kleding valt qua maat. Snelle, goede levering. Tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Het ziet er op de foto mooier uit!

Kwaliteit valt heel er tegen! En dan €5,25 vragen om het retour te zenden! Jammer

Hele fijne site, leuke kleding. Wordt snel bezorgd en aan de verpakking wordt aandacht besteed. Bij een klacht wordt een passende oplossing gezocht.

Leuke kleding

Nvt

Lief team

Lief team en fantastisch mooie kleding

Leuke collectie!! Snelle bezorging