Helemaal toppie!

Superleuke webwinkel,voor elk wat wils! Snelle service en erg klantvriendelijk,superlieve mensen allemaal,voor mij verdienen jullie een dikke 10!!

Uitstekend!

Laagdrempelige, Mooi uitstraling. Heel afwisselend en voor ieder wat wils. Steeds weer een verrassing!

Top !!!

Hele fijne webshop met super leuke kleding. Top service!

Fijn

Fijn

Geweldig!

Hele fijne webshop met super leuke kleding. Top service!

Top, snelle reactie via mail of Instagram

Vriendelijke reacties via mail. Goede service, goede levering. Ik promoot het echt onder mijn vriendinnen. Leuke collectie! Ze zijn gewoon Leuk!!

Leuke webshop!

Een fijne, duidelijke webshop met een onwijs leuk en wisselend aanbod! Heel fijn dat er van elk item zoveel verschillende foto's zijn en er veel info bij staat. Als er iets niet goed is word je snel geholpen. Kortom, een aanrader om hier te shoppen! Ga zo door :)

Top winkel ook voor kleinere mensen

Wat een gave winkel met mooie producten is dit toch.. klantvriendelijk en alles wordt met zorg afgeleverd

Super leuke en fijne kleiding

Altijd goed pakketje altijd mooi op tijd. Kortom goede service.

Super leuke artikelen en snelle levering!!

Super Leuje dingen en snelle levering ! Elke week andere kleding is echt te gek!

Erg blij met deze site

Ik bestel hier vaak wat. Goede kwaliteit en prijs. Mooie kleding. Heb nog nooit wat hoeven terug te sturen. Maten zijn goed, anders staat het erbij.

Super service en kwaliteit!

Ik heb enkele malen bij Sweet Jewellery besteld en altijd wordt er goede kwaliteit kleding geleverd. De klantenservice is geweldig en de snel wisselende collecties maken het leuk om vaak terug te komen. Dikke pluim voor het hele team!

Wat een geweldige site!!

Een geweldige site. Erg klantvriendelijk, mooie kleding, vaak wat besteld!!

Cava

Levering liet wat op zich wachten:4 dagen ipv 1. Het product was niet wat ik mij voorstelde. Retour was dan nog eens zo duur.

Ik heb een jasje/vestje besteld. Deze komt overeen met de omschrijving en foto's. In de avond besteld, de volgende dag om 12.00 uur binnen!

Leuke wisselende collectie

Snelle levering en duidelijke communicatie. Goede omschrijving op de site. Wat ik mis is een close-up afbeelding van het materiaal en/of print

Leuke collecties wisselende kwaliteit

De collecties en items zijn leuk met elkaar te combineren. Regelmatig wat besteld. Kwalitatief ben ik niet heel enthousiast, het is markt kwaliteit. Paar keer een broek besteld, die is dan binnen 3 keer dragen wel ergens kapot🤨 de afgelopen keer al na 1 keer dragen op de zijnaad een opening, te weinig stof gebruikt bij het dichtstikken. Het is echt seizoens kleding en na 1 seizoen kun je alles weggooien, maar daar is de prijs dan ook naar. Klantenservice duurt vervolgens lang om een klacht over kleding op te lossen.

Super website

Ontzettend leuke kleding en accessoires! Meerdere keren al wat besteld en nog nooit iets retour hoeven te sturen aangezien er duidelijk bij staat hoe het zit qua maat. Top kwaliteit en zeer snelle levering!

Heel erg goed!

Alle bestellingen komen aan volgens de bijbehorende datum, geen geklooi met de betalingen, die zijn ook zo gepiept, alles in orde.

Schitterend enthousiast bedrijf !

Mooie items met gedreven ondernemers ! T Ga zo door toppers !

Fijne webshop. Duidelijk omschreven producten, duidelijke voorwaarden zoals wanneer je een pre-order uur besteld. Klantenservice is super vriendelijk en de aankoop? Dit zit super en ik ben er wederom heel blij mee!

Wisselend

De maatvoering is heel verschillend. Een broek maat xl kreeg ik bijna niet over mijn benen maar boven vrij ruim. Zelfs bij mijn tienerdochter van 15 zat de broek heel strak om de benen en zij heeft mt 34. Qualiteit is ook wisselend. Wel leuke vleermuistruien..

Super leuke kleding en goede service!

Al meerder malen wat besteld en elke keer goede kwaliteit kleding. Ook snel geleverd, ook pre-order wordt op de beloofde datum geleverd.

Teleurgesteld

Jurkje besteld maar er zat bij aankomst al een gat in de mouw, gelukkig heb ik een handige schoonmoeder! Ook hingen er overal draadjes uit die ik zelf nog even moest wegknippen.

Super webshop

Leuke collectie, goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie! Mijn voorkeur gaat uit naar s-m-l-xl maten. Ik raad dit bedrijf zeker aan.