Top trui

Zelfs met pre-order super snel in huis. Fijne trui, zit heerlijk en maat valt goed.

Deze bestelling viel helaas erg tegen

2 jurkjes besteld die allebei tegen vielen ; Drukkertjes aan 1 jurk allemaal erg los, hingen nog aan n draatje en de maat M viel erg klein uit. Andere jurkje stond de stof in beschrijving als viscose en was niet elastisch, heel fijn als in beschrijving staat of stof rekbaar is of niet is of niet

leuke kleding, snel geleverd

Duidelijke en lekker veel foto's en maten staan duidelijk aangegeven. Snel geleverd en goede communicatie. Vaak nieuwe collectie.

Snelle bezorging.

Snelle bezorging, zelf het tijdstip aangeven is heel fijn. Ik heb persoonlijk liever kleding op maat in plaats van one Size. Daar pas ik met mij maat L meestal niet in.

Mega happy met deze shop!

Pluspunten: - divers aanbod - snelle levering - superlieve en behulpzame klantenservice - toffe interactie klant-bedrijf via social media - kleding komt uit EU en niet all the way from China - UNIEKE fashion, geen 13 in een dozijn mode! Verbeterpunten: - meer grotere maten graag (L, XL) - meer openheid hoe de prijs wordt opgebouwd - meer openheid over stoffen, materiaal etc. - niet laten verzenden via DHL. DHL is enorm slechte service hier in de wijk. Bezorger bezorgt niet of brengt het op een ander adres. Liever post NL of de klant de optie geven.

Top😊

Mooie sjaal gekocht, werd snel bezorgd. Fijn dat je zelf een moment kan kiezen

Bestellingen komen op tijd binnen en de kleding is gewoon te leuk om niet te bestellen😁

Leuke kleding. Prima service

Snelle levering, mooi verpakt!

Blouse voldeed aan de beschrijving

Gave kleding!

Iedere week veel nieuwe kleding en snel thuis bezorgd!

Leuke kleren op maat - snelle levering

Met de omschrijving qua maat weet ik wat ik kan bestellen. Snelle levering, leuke kleding!

Snelle service en veel leuke kleding

Ik vind t een zeer leuke winkel. Koop er toch wel aardig wat, alleen heb ik ontdekt dat er toch wel aardig wat kleding op andere sites goedkoper zijn. Scheelt soms wel 5 euro. Tja en dan bestel ik t toch liever ergens anders, want er zitten ook nog eens bezorg kosten bij.

Super snelle service en leuke kleding

Ik had besteld en binnen 50 minuten kreeg ik bericht dat de verzending klaar stond. Zoals beloofd ook de volgende dag geleverd. Kleding was goede kwaliteit en ja; one size werkt niet voor iedereen, maar ze hebben nou eenmaal unieke items en dat maakt deze site juist zo leuk en uniek! Social media is ook leuk om te volgen, heel persoonlijk en niet te pushy. Keep it up!!

Leuk geprobeerd, maar net niet

Misleidende tekst “valt een maat kleiner,” moet je dan een maat groter kopen? Telefonisch en via app niet bereikbaar. Via de mail wel bereikbaar, waar ze uiterst lief en vriendelijk zijn, maar zich niet kunnen vinden in de onduidelijkheid (in dit geval voor mij). Afwerking van de producten kan beter. De halsboord van een normaal shirtje tuit en de broek Senna, zonder knopen en rits, mist vorm onder de tailleband. Het lubbert daar.

Goed voor elkaar!

Leuke kleding! Goed georganiseerd en vriendelijke mensen! Zou soms misschien leuk zijn als er een foto opstond van alleen het kleding stuk. Misschien 1 ingezoomd ook zodat je kan zien wat voor materiaal iets is.

Leuke website en hele leuke mode altijd top

Ik beveel jullie echt aan alle vrouwen aan jullie hebben een hele gave website met hele gave kleding enz. Enz.👍👍👍👍 ga zo door

Super leuke kleding, makkelijk bestel proces

Ben al jarenlang fan, super leuk dat het bedrijf zo gegroeid is! Voor ieder wat wils en steeds meer kleding zonder polyester. De uitleg over hoe de kleding valt zorg ervoor dat je van te voren weet welke maat je moet beste

super leuke kleding en superservice

Al meerdere onwijs leuke aankopen gedaan en zo tevreden met de service van Sweet Jewellery, ga zo door!! Gaat dan altijd alles zoals je zou verwachten, nee natuurlijk niet. Ook hier zijn ze afhankelijk van levertijden van leveranciers. Maar toen ik een mailtje stuurde dat ik het erg lang vond duren, mijn gehele bestelling moest wachten op een vestje. Werd er binnen een half uur door Willemijn een deellevering aangemaakt en had ik mijn te leuke jurkjes de volgende dag aan. Dus ik kan alleen maar vol lof over Sweet Jewellery praten.

Super leuke kleding, netjes en snel geleverd

Leuk rokje en topje gekocht, voldoen aan de verwachting, prijs/kwaliteit is top, heel erg blij mee. Goede service dat op de sute vermeld wordt of iets groot of klein valt. Heel fijn dat je een mailtje krijgt met de mogelijkheid een tijdvak te kiezen voor bezorging.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Vlotte levering.

Leuke website. Kijk er naar uit als er nieuwe collectie op de site komt te staan. Contact is vlot en vriendelijk. De jurk die ik besteld heb was precies zoals op de site. Nu wacht ik op mijn jasje. Die was binnen 4 min uitverkocht. Ik vind het erg jammer dat er met regelmaat de producten te snel uitverkocht zijn.... Dan denk je dat je kan afrekenen en wordt het uit het winkelmandje gehaald. En weg is je kleding.!

Alleen maar goede ervaringen. Leuke collectie, valt nooit tegen als het binnen komt en wordt snel geleverd. Helemaal blij!!

Teleurstellend!!

Pakket was verkeerd gesorteerd. Kreeg hier melding van, maar geen bericht wanneer er dan wel bezorgd zou worden. Gebeld met klantenservice Sweet Jewelry, maar zij konden niets doen. Ik moest zelf maar met DHL contact opnemen. Pakket uiteindelijk 3 dgn later ontvangen en moet nu ook nog 5,25 euro betalen voor retourzending omdat feestje waarvoor kleding bedoeld was al voorbij is. Zeer bijzonder! Ik doe zaken met Sweet Jewelry en niet met DHL. Jullie blijven mijns inziens verantwoordelijk voor de levering van het pakket!!

Super snelle levering en netjes verpakt

Zeer leuke webshop en keurige levering.