Fijne winkel, als er iets mis gaat helpen ze meteen. De kleding is altijd netjes verpakt.
Superleuke webshop met hippe items! Je moet er snel bij zijn om 19 uur om je favorieten te bestellen. Gelukkig was ik net op tijd en had ik de volgende dag mijn toffe outfit al in huis. Fijn dat er bij de artikelen een maattabel staat, zodat je goed kunt inschatten welke maat je nodig hebt. En de vele mooie foto's geven een goed beeld van mooie combinaties die je kunt maken met shirt, jeans en vest!
Alsof je met een fysieke winkel te maken hebt, omdat ze met instagram en mail heel dichtbij komen. Prijs/kwaliteit is wat je er van mag verwachten en service is goed. Snel wisselende voorraad, veel leuke items. Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen!
Al veel spulletjes van sweet jewellery in mijn kast hangen. Ben er super blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vaak mailtjes met nieuwe kleding. Limited edition waardoor je er snel bij moet zijn. Klein minpuntje is het betalen voor retour. Gelukkig komt het retour sturen zelden voor. Misschien idee om retour voor “vaste” klanten gratis te maken.
Blouse valt mooi leuk verpakt. Zorg aan besteed.
Vlotte bestelling - enkel zijn de kleuren soms iets verschillend dan van op de foto - had bij mijn laatste een ietwat donkergrijze jeans besteld, maar deze is toch eerder naar de zwartere kant
Altijd leuke kleding van Sweet Jewellery. Krijg veel complimenten als ik jullie outfits aan heb. Goede klantenservice en altijd vriendelijk en behulpzaam. Een team wat hard werkt en zijn best doet voor de kla ten!
Hrt is iedere keer weer een feestje als er nieuwe kleding online komt! Ga zo door!
Lekker gemakkelijk online je kleding uitzoeken. Erg handig dat de maat nog eens extra omschreven wordt als “ valt op maat” of “valt ruim”. Tot nu toe paste alles wat ik besteld heb! Complimenten aan Willemijn en haar team!
Snelle service, gebeld of er nog een broek was in andere maat . Deze maat was niet meer online te bestellen. Ze hebben de leverancier gebeld en toch nog mijn maat kunnen krijgen ook toen weer een snelle service
Altijd leuk om een pakketje van Sweet Jewellery te ontvangen! Heerlijke stofjes en super service!
Super goede service. En de status van zending is heel fijn en duidelijk.
Altijd leuke kleding en als je bestelt krijg je het snel en mooi verpakt geleverd. Alleen jammer dat ik regelmatig iets moois voorbij zie komen op de website wat niet in mijn maat (42/44 of L/XL) besteld kan worden. En omdat retourneren niet kosteloos kan, kies ik er bij enige twijfel dan voor om de gok niet te wagen.
Hoi Esther, Bedankt voor je beoordeling! Wist je dat wij al onze items opmeten? De afmetingen vind je onder de tekst bij het item. Mocht je twijfelen over de maat van een item, kun je altijd een vergelijkbaar item uit jouw kledingkast opmeten en de afmetingen daarvan vergelijken met de afmetingen van het item op onze website. Zo kun je goed bepalen, hoe het item bij jou zal vallen. Ook hebben wij een blog geschreven, over hoe wij onze items opmeten. Hopelijk haal je hier nog wat tips uit! Mocht je verder nog vragen hebben, kun je altijd eventjes contact opnemen met de klantenservice! Onze meiden helpen je graag verder! Lieve groetjes, Chantal
Ik ben inmiddels vaste klant en bestel er regelmatig. Soms vis ik achter het net en heb ik pech, gelukkig niet al te vaak. Ook komt het wel eens voor dat het niet past of het mij gewoonweg niet staat. Nooit geen problemen met retour sturen. Het mooie van Sweet Jewelery is dat niet iedereen in deze kleren loopt. Een perfect bedrijf met super aardige mensen.
Snelle levering en super leuke kleding.
Een handige, overzichtelijke website, waarop duidelijk wordt aangegeven hoe de kleding valt qua maat. Snelle, goede levering. Tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Kwaliteit valt heel er tegen! En dan €5,25 vragen om het retour te zenden! Jammer
Hele fijne site, leuke kleding. Wordt snel bezorgd en aan de verpakking wordt aandacht besteed. Bij een klacht wordt een passende oplossing gezocht.
Nvt
Lief team en fantastisch mooie kleding
Leuke collectie!! Snelle bezorging
Bestelling retour gezonden, na 4 weken nog steeds geen geld terug gehad! Bellen lukt niet, app wordt niet op gereageerd en mail ook niet! Waardeloos........ en hoe nu verder?!
Hoi Wilma, Ik zie dat je via meerdere kanalen contact hebt gezocht en ook via al deze kanalen, bijna een week geleden, een reactie hebt gekregen. Jouw berichten gaan over een klacht op een vest, welke je via een retourlabel retour hebt gestuurd. Zoals op onze website ook is aangegeven, dienen klachten aangemeld te worden bij de klantenservice en moeten deze ook naar een ander adres gestuurd worden. Omdat het pakketje op de verkeerde afdeling terecht is gekomen, zullen wij dit pakketje terug moeten halen naar de klachtenafdeling en zullen wij deze alsnog zo snel als mogelijk behandelen en jou een reactie geven. Mocht je verder nog vragen hebben, dan hoor ik het graag! Lieve groetjes, Chantal
Afgelopen vrijdag mijn bestelling ontvangen. Helaas kreeg ik een andere broek geleverd dan dat ik besteld had. Overigens ook een andere maat. Dus ik heb er niets aan. Hierover meteen contact opgenomen met de klantenservice via Whatsapp. Ik kreeg een automatisch antwoord dat ik binnen twee werkdagen een reactie zou ontvangen. Het is inmiddels woensdag en helaas nog altijd geen reactie of oplossing van de klantenservice. In de tussentijd nog 2 berichten gestuurd, deze worden wel gelezen maar niet beantwoord. Jammer, €45,- betaald voor een broek welke ik niet ontvangen heb Ik hoop dat Sweet Jewellery nog met een passende oplossing komt. Ik ben altijd graag klant geweest, maar hierdoor is daar zeker verandering in gekomen (helaas)
Hoi Tiffany, Wat vervelend om te horen dat je een verkeerd item hebt ontvangen. :-( Dat is uiteraard niet de bedoeling en gaan dit graag voor jou oplossen! Je ontvangt vandaag nog een reactie op jouw berichtje! De vinkjes gaan automatisch op gelezen. Dat komt doordat er een telefoon verbonden is aan ons computersysteem. Omdat we begrijpen dat dit enorm vervelend is, hebben wij hier direct een oplossing voor gezocht, om zo nog meer ergernis in de toekomst te voorkomen. :-) Mijn welgemeende excuses voor het ongemak en wij gaan vandaag contact met jou opnemen om het op te lossen! Lieve groetjes, Chantal
Wederom goed geholpen en blij met mijn jasje/vestje. Had alleen verwacht dat het jasje gevoerd was, maar dit is helaas niet het geval. Voor mij dus nu meer een vest, maar erg blij alsnog.