Veel soorten kledingstukken, snelle levering!

Veel afwisseling in de collectie! Hele snelle levering, kijk nu al uit naar de sample sale begin sept. Vorige keer leuke koopjes gescoord !

Super leuke kleding 😊😍

Levering super snel. 👍

Moderne mooie kleding voor een leuke prijs.

Fijne kleding die lang mooi blijft. Prijs is betaalbaar en de service is top!

Opzich prima maar kan zoveel beter

Opzich leuke kleren, maar 1 van de 3 artikelen had allemaal haaltjes, kan gebeuren. 2e artikel had naar mijn mening een andere kleur namelijk grijs ipv bottlegreen, ik zou groene tint verwachten. Over beide gemaild, eerst kunnen ze bijlage niet openen... 2x ineens wel, heb echt geen andere foto's gemaakt... en kreeg terug dit kunnen we niet als klacht behandelen.... daar heb ik ook niet omgevraagd, wilde weten of de kleur zo hoort of dat het wellicht toch een foutje was. En wat betreft het shirtje met halen, kapotte artikelen accepteren ze niet als het terugstuurt, tenminste staat op de site (Of iets in die trant). Dus was meer ter geruststelling dat ik het gewoon kan terug sturen en niet achteraf in een vervelende discussie terecht kom. Weer gemaild over beide artikelen, kreeg ik terug dat ik naar ander adres kan sturen tav klachten afdeling. Maar geen antwoord op mijn vraag. Of ze kunnen niet lezen en ze willen het niet. Ik heb weinig zin in dit soort mailcontacten...

Leuke kleding, mooi concept en accuraat.

Ik koop er graag mijn kleding.

Echt jullie kleding wauw! Super leuke collecties en hele fijne sale. En qua retourneren van kleding jullie handelen dan altijd netjes. Echt blij mee. Kleding zit altijd als gegoten. Ga zo door! ❤️

Fantastisch!

Een paar maanden geleden ontdekte ik de webshop Sweet Jewellery van Willemijn. Sindsdien al een paar leuke items gekocht waar ik heel blij en tevreden mee ben. Ook is het onwijs leuk dat er elke week 3(!) nieuwe collecties aan de webshop worden toegevoegd. De bestellingen worden snel bezorgd en daarbij ook nog eens leuk ingepakt. Kortom: een tevreden klant!

Absoluut een TOP Shop

Vanaf het begin af aan grote fan van Sweet Jewellery! Vele malen dan ook naar alle tevredenheid geshopt! Onzettend veel keus, té veel leuks zelfs :-) , snelle levering en goede service!

Fantastisch!

Een paar keer per week een (te) leuke nieuwe collectie. Snelle bezorging en leuk verpakt. Enorm goede en vriendelijke klantenservice. 1x gebruik van gemaakt en snel en goed geholpen. M'n favoriete site!

Goede en fijne service.

Top jurkjes besteld. Altijd optijd binnen. Goed op de hoogte van afwijkingen in bestelling. Top geregeld.

Top service, waarbij 't pakketje als een cadeautje aan jezelf voelt!

Een leuke webshop met een top social media! Instagram, Facebook en Willemijn, ik volg 't allemaal! 😊 Elke keer als je wat besteld, krijg je een mooi pakketje binnen wat aanvoelt als een cadeautje voor jezelf. 🥰 Ga zo door!

Leuke shop met goede producten

Ervaring met bestellen was prima! Alleen klopte er niks van de service met bezorgen. Ik had een bezorgtijd aangevinkt maar elke keer werd het een dag later en uiteindelijk werd het 3 dagen eerder bezorgd. Toch zou ik het wel aanbevelen.

Fijne site met leuke kleding👍

Paar keer bestelling gedaan. Super tevreden over de kleding , service en de snelle levering. En het pakketje is een kadootje om uit te pakken😍 Minder goed voor de portemonnee😉

Het zou voor mij een nog hogere score krijgen als er ook wat kleding zou zijn in wat grotere maten. Er zit zoveel leuks tussen wat soms net te klein is.

Supersweet!

Leuke kleding, goede service, goede bereikbaarheid en zeer klantvriendelijk! Ik bestel er regelmatig. Ze denken met je mee, ze laten netjes weten als een artikel vertraagd is, ze helpen je fijn als een artikel niet naar wens is en ik kreeg netjes een nieuw artikel toegestuurd toen er bij het andere artikel een productiefout in zat. Mailcontact is prettig en snel, zeker een aanrader!

Helemaal top!

Ik heb 2 broeken, 2 shirtjes en 2 truien besteld, ze zitten heerlijk en vallen op maat. De bezorging ging ook snel! Helemaal top dus! Tot snel :)♡

Goede service en erg vriendelijk

Ik heb nog niet online besteld.ik ga regelmatig naar de pre-sample sale, waar ze altijd erg gastvrij en vriendelijk zijn. Ze staan voor je klaar en helpen je waar nodig is . Ik ben een tevreden klant.

Superbedrijf

Gewoon een goed bedrijf. Superaardig !!! Goede service !!! Kortom supergoed!!!

Super hippe kleding

Fijne service en leuke kleding. Prima kwaliteit!!

Leuke site met goede service

Sweet Jewellery heeft altijd leuke up to date kleding. Mijn bestelde sjaal is op de aangegeven datum bezorgd!

Toffe kleding op een hele leuke website

Ik kijk regelmatig op de website en dan zie ik een heleboel toffe kleding. Alles voor een leuke prijs. Alles kopen gaat helaas niet, maar als dat zou kunnen wist ik het wel.

Super leuke en goede site!

Ik ben al klant vanaf het begin. Super goede service en snelle levering. Bij vragen altijd snel een reactie.

Laatst een aantal shirtjes gekocht. Fijne website, snelle levering en een goede kwaliteit Van de kleding. Heel blij met mijn bestelling.

Super toffe website!

Een webshop met 3 keer per week nieuwe items erbij. De voorraden zijn beperkt, waardoor niet half NL in hetzelfde jurkje rondloopt! Je moet er wel op tijd bij zijn met bestellen. ‘S avonds om 19 uur komt de nieuwe collectie online en dan bestellen betekent dat je het pakketje de dag erna al ontvangt, super snel dus! Ik shop hier al enkele jaren.

Erg blij met de bezetting en snelle levering