Eerlijk, oprecht en een geweldige service!

Op de site staat altijd een duidelijke omschrijving van het kledingstuk. Dit in combinatie met de vele foto's weet je exact wat je koopt. Daardoor komt het ook weinig voor dat je iets terug moet sturen. Bij vragen krijg je vrij snel antwoord en komen ze ook met goede oplossingen. Heerlijk!

Super leuke kleren bij een gave webwinkel!

Sweet Jewellery wordt gerund door een paar lieve, hardwerkende meiden. Ze zetten 3 keer per week één nieuwe collectie online. Er zitten limited editions bij, dus wekker zetten zodat je op tijd bent :-) Leuke Facebook site, snelle reactie bij vragen en je pakketje komt als een cadeautje geleverd. Sweet a la Sweet.

Jammer van de lange levertermijn

Leuke kleren, jammer van de lange levertermijn in België. Duurt toch telkens bijna een week voor de bestelling er is

Superbedrijf en collectie

Geweldige collectie elke keer weer, daarnaast is de levering snel en. Klantvriendelijkheid is top, vriendelijk meedenken en houden je goed op de hoogte. Social media manier van adverteren doen ze goed. Echt geweldig!

Een fijne webshop

Een fijne webshop, steeds wisselende collectie! De service achteraf heb ik nog geen ervaring mee. Eerlijke communicatie wanneer een bestelling geannuleerd moet worden omdat de voorraad niet klopt. Wanneer de collectie om zeven uur online komt dan liggen de kindjes bij mij op bed dus dan zit ik er klaar voor... maar ik kan me voorstellen dat wanneer je nog geen tijd hebt om om zeven uur te gaan bestellen je vaak misgrijpt en dat is vervelend!

Goede ervaring

Snelle levering, had een broek besteld begin al snel te pluizen heb een andere gekregen is goed opgelost dus.

Uitstekende service en prachtige producten.

Overzichtelijke productkeuze, trendy en prachtig materiaal. Snelle service na aankoop met prima aflevering. Juiste product en maatvoering klopt.

Super leuke afwisselende kleding met topservice

Al meerdere keren verschillende items besteld en super blij mee! Ik had zelfs een keer de verkeerde maat gekozen, dit werd super goed opgelost! Ook bij vragen steeds reactie. De kleding is super leuk, fijn dat er ook veel foto's van de kleding gemaakt worden, waardoor je de kleding goed kunt zien! Enige nadeel is dat ze teveel leuke kleding hebben wat niet goed is voor mijn portemonnee!

Leuk hippe kleding, goede service en snelle levering

Leuke hippe eigentijdse kleding, goed maatadvies bij de artikelen En een fijne behulpzame klantenservice en snelle levering en altijd een cadeautje om uit te pakken!

Zo ontzettend veel leuke dingen. 3x in de week nieuwe collectie en daar zit eigenlijk altijd iets leuks tussen. Dus ga zo door👍

Snelle levering en een wisselend aanbod!

Super leuk winkeltje 🥰

snelle levering en de maten kloppen. Prijs kwaliteit verhouding super!! Snel reactie bij verzenden van vragen via app.

Hele mooie kleding en super service

Elke keer moet ik me inhouden om niet alles te kopen. Er is zoveel moois, elke keer weer nieuwe items. De service is heel goed en je krijgt snel reactie op berichtjes met vragen. Echt een aanrader!

Leuke kleding, vlotte leveringen!

Leuke kleding, altijd vlotte levering en als er eens een keer iets tegenvalt is retiurzenden ook geen probleem.

Super snelle levering, als een cadeautje ingepakt.. geweldig!

Het lijkt wel een pakketje rechtstreeks uit Parijs, maar dan snel! Tijd kunnen kiezen wanneer het pakketje aankomt, netjes ingepakt.. kan niet anders zeggen.. top!!

Mooie kleding leuke prijs

Al heel vaak besteld weet inmiddels welke maat ik nodig heb en wordt ook goed aangegeven op de site. Past altijd goed. Ook fijne communicatie met de klantenservice wilde een keertje iets toevoegen toen ik mijn bestelling al had geplaatst dat was geen probleem.

Goede service en leuke kleding

Ik bestel regelmatig iets bij Willemijn en wordt altijd netjes geleverd. Mocht er iets terug moeten dan wordt dat ook netjes weer afgehandeld. Leuke, hippe kleding!

Snelle levering en goed geïnformeerd over maat.

Hippe en mooie kleding

Weer leuke kleren weten te bemachtigen. Maat was goed. Jammer dat het groen niet zoals op de foto is (het is meer zwart).

Leuke kleding

Super leuke kleding, alleen is mijn ervaring dat de broeken op de naad snel los laten....zelfs als het ruim zit

Fijn en duidelijk!

Leuke kleding die mooi gepresenteerd wordt. Niet alles gehouden om dat stof en kleur een keer tegenviel. Website werkt perfect, levering super snel. Weer eens wat anders in de kast voor een leuk prijsje! Helaas leverde dhl één van mijn pakketjes niet af maar legde die bij de buurman op de stoep. Die op vakantie was. Daardoor 3 dagen zoek geweest.. Maar daar kan Willemijn uiteraard niks aan doen.

Leuke collectie, alleen jammer dat een groot deel vd collectie ook op andere webshops staat met goedkopere prijzen. Service is echt super!

Leuke spulletjes.

Mooie kleding. Snel uitverkocht.

Mooie kleding. Heb al verschillende exemplaren in mijn kast hangen. Moeilijk in te schatten welke maat het beste geschikt is. Heb me hierdoor al weleens vergist. Jammer dat je dan moet betalen voor de retour zending. Dat zal me een volgende keer weerhouden als ik iets leuks zie, maar twijfel over de maat. Je moet er snel bij zijn, want kleding is snel uitverkocht. Daardoor al regelmatig achter het net gevist.

Super leuke kleding en zeer vriendelijk geholpen

Altijd mooie spellen en supe raardie medewerkers. Geen volledige 5 sterren omdat het geld terug krijgen bij retour te lang duurt :)