Snel verzonden. Goede kwaliteit

Super!!

Jullie hebben altijd zulke leuke kleding, dat ik echt moet opletten hoeveel ik uitgeeft 🙈 Dus kortom ga vooral zo door jullie doen het super!

Leuke webwinkel met eigenlijk altijd leuke/mooie collectie en persoonlijke service!

Bijna iedere nieuwe collectie zit er wel weer iets tussen waarvan ik denk 'die zou ik ook wel willen hebben!' Afwisselend, sportief, netjes, vlot. Van alles wat. Inmiddels al regelmatig besteld bij Sweet Jewellery en er gaan vast nog vele keren volgen als ze zo doorgaan! Een paar keer iets gehad wat steeds supergoed en netjes opgelost werd door de klantenservice.

Verkeerde levering en communicatie ook niet optimaal

Ik had een jurkje en een short besteld, maar kreeg alleen het jurkje geleverd. Deze is overigs erg leuk. Ik was in eerste instantie blij met Whatsapp, maar merk dat dit toch wel stroef loopt. Wanneer ze reageren, duurt het wel lang. Dan ook weer voor een nieuwe reactie duurt het weer even. Dit is best frusterend als je wil weten wat er aan de hand is en het verkeerd is gegaan. Normaal gaat het wel goed, maar als er dan iets verkeerd gaat dan duurt het wel lang voordat er iets duidelijk wordt en oplossing komt.

Niet geschikt voor mijn lijf...

Ik had een superleuke maxi jurk L/Xl gekocht, maar helaas was ie echt te kort.... Ik ben 1,74 dus dat is niet eens afwijkend lang! Erg jammer.... Wellicht dat een korter jurkje beter valt, maar dat durf ik eigenlijk niet meer te proberen.

Mooie service!!

Goede kwaliteit!! Blij!!

Fijne website, goeie service, mooie kleding

Het is soms een beetje zoeken naar de kleding zonder polyester op deze site maar als je het hebt gevonden heb je ook een onwijs fijn product! Product omschrijving is heel accuraat.

Geweldige kleding

Goede prijs en kwaliteit verhouding en een snelle levering!

Super gewoon !

Als veel gekocht en steeds correct en snel geleverd . Mooie collectie . Iedere week weer uitkijken naar de nieuwe collectie . Een aanrader .

Superleuke kleding!

superleuke kleding, net even anders als in de winkels. Snellopende kleding snel uitverkocht, dat is jammer.

Fijn bedrijf volgens de laatste trends!

Al diverse bestellingen geplaatst bij Sweet Jewellery. Ik ben altijd zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Erg fijn ook dat er wekelijks weer een nieuwe collectie wordt toegevoegd! 🤗 Wat ik vooral prettig vind is dat de maten altijd uitvoerig beschreven staan. Zo kun je zelf goed inschatten of het kledingstuk bij jou zal passen. Ook een dikke pluim voor de klantenservice! Het is al meerdere keren voorgekomen dat ik een artikel besteld had, maar deze achteraf toch niet leverbaar was. Ondanks de drukte werd dit netjes gecommuniceerd en daarbij gezocht naar een goede oplossing! 👌👌

Leuke webshop

Leuke webshop en een mooi aanbod. Laatst een pre order besteld,duurde iets langer,maar wel netjes een mail onvangen wanneer het eraan komt.

Leuke site!

Wekelijks nieuwe items. Super snelle bezorging! Laatst een leuke sample sale bij hun gehad! :-)

Onlangs weer wat besteld bij jullie. Weer top bezorgd. Netjes op tijd, en kleren mooi verpakt. Super service ga zo door.

Leuke, betaalbare kleding

Een mooie collectie, mijn stijlen het liefst heb ik bijna alles in de kast hangen, De site is makkelijk bereikbaar en overzichtelijk. De pre orders staan duidelijk omschreven. Er wordt netjes gemaild als iets niet op tijd geleverd kan worden. Soms is het jammer dat de alleen kleine maatjes verkrijgbaar zijn.

Fijne winkel met mooie spullen en die altijd voor je klaar staan.

Deze meiden staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of als er iets is met je bestelling. Ga zo door!

Geweldig leuke kleding

Ik kijk regelmatig op de website en zie heel veel leuke kleding. Keus genoeg in diverse stijlen en kleuren. Vaak denk ik: ooooh dat wil ik ook. Helaas kan ik niet alles kopen wat ik leuk vind. Ga zo door met jullie website 👍.

Mijn favoriete webshop

Dit is absoluut mijn favoriete webshop! Waarom? Altijd te veel leuke items, duidelijke foto’s op de website, super leuke social media kanalen (ik volg ze allemaal!😅) en fijne snelle service.

Ik vind het een "wauw" bedrijf. De vrolijke, mooie kleding, de manier van contact

Ik ben niet van het online shoppen. Maat inschatten blijft lastig en het meeste gaat weer retour. Maar bij Sweet Jewellery wordt het geshowd door Willemijn of één van de andere dames en er wordt aangegeven welke maat ze dragen. Hierdoor kan ik goed inschatten welke maat ik moet hebben! Top! De kleding is vrolijk en mooi. Contact verloopt leuk en snel. Ik ben fan!

Hele fijne betrouwbare webshop met geweldige leuke kleding!

Meerdere malen bestellingen geplaatst en elke keer weer heel erg tevreden en blij met mn aankoop! Het personeel staat je altijd super vriendelijk te woord.

Originele mooie webshop met voor iedereen iets leuks!

Super leuke en fijn werkende website! Met drie nieuwe collecties per week kan ik het niet laten om toch altijd iets te shoppen! :) Bij vragen of problemen een hele fijne en vriendelijke klantenservice. Je kunt zien hoe hard Willemijn en haar team werken en met hoe veel liefde ze dit doen, ga zo door!

Stop met leuke dingen toevoegen, ik ga failliet!

Zoals in een zin, ik zie iedere dag veel te veel leuke dingen langskomen. Hele fijne site, leuk en up to date en niet te groots. Maten zijn goed beschreven. Snelle service ook via facebook, altijd reactie en door mails zijn je artikelen goed te volgen.

Altijd weer een topcollectie!

Willemijn en haar fantastische team doen er alles aan om steeds weer een geweldige collectie neer te zetten en ze staan erg dicht bij hun klanten! Ze vraagt geregeld wat haar klanten graag in de collectie zien en ze doet er vervolgens alles aan om de gevraagde items te scoren. En wat ze doen doen ze met veel passie en plezier! Kortom: de fijnste webwinkel ever🖤

Leuke webshop met super leuke kleding en snelle service

Al vaak besteld bij SW. Mooie en duidelijke webshop met aanfoto’s en afmetingen van het kledingstuk. Vaak gezellige berichtjes/foto’s op facebook/Instagram. Snelle levering alleen soms jammer dat als je er een pre-order bij hebt zitten dat je dan ook moet wachten op de rest voor het geleverd wordt. 1 klein minpuntje, terugstorten van het geld bij een retour zou wat sneller mogen. Gelukkig hoeft er bij mij bijna nooit wat retour:-)

Altijd super leuke kleding

Ieder item van Sweet Jewellery past in mijn kast.... zo leuk! Ik kan niet stoppen met bestellen