Té vaak leuke kleren!

Willemijn is altijd op zoek naar leuke items. door de foto's ook nog s goed te zien hoe het zal staan Aangezien ik hetzelfde postuur heb, hoe handig! En ook nog s betaalbaar

Ik probeer zo veel mogelijk vrouwen warm te maken voor Sweet Jewellery!

Prachtig bedrijf,waar alle liefde ingestoken wordt en dat stralen ze zeker uit,echt toppie!!

Mooie kleding en goede service

Mooi, snel, vriendelijk, echt en persoonlijk!

Positief | Fijne kleding voor goede prijs

Fijne kleding voor een leuke prijs. De fotografie mag soms iets gedetailleerder. Maar verder top.

Verslaafd aan hun kleding

Ik kan niet stoppen met kopen, echt te leuk gewoon !

Super leuke webshop

Super leuke collecties, snelle levering, lieve & persoonlijke klantenservice. Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen gehad.. Ik kan me niet vinden in de onvoldoendes van andere klanten. Ben al jaren een trouwe fan :)

Prima webshop

Al geregeld iets besteld Snelle levering Jammer dat er steeds vaker met pre-orders wordt gewerkt, dit houdt mij dan ook tegen iets te bestellen wat een pre-order is Communicatie is verder prima

Geweldige kleding!

Zit 3 dagen in de week klaar om de nieuwe collectie die online komt te bekijken, hoop altijd dat er niet teveel moois bijstaat, maar helaas wil dan weer alles hebben! Ga vooral altijd voor de jurkjes! Zeer mooi..

Erg leuke kleding!

Ze hebben hele leuke kleding en doen de marketing erg goed! Veel is vaak al snel uitverkocht dat is jammer en soms vind ik de kwaliteit ook minder. Ze proberen dan wel direct bij te bestellen en het is dan ook snel weer op voorraad of pre order. De prijs ligt vaak ongeveer 5 euro per kledingstuk hoger dan ergens anders. Maar over het algemeen is het een erg leuke webshop waar je bijna niet omheen kan en wel wat moet bestellen. 14 dagen nadat je geld teruggestort wordt vind ik lang en ook onnodig bij retouren.

Leuke kleding

Erg leuke kleding, maar prijs-kwaliteit niet altijd in verhouding. Site werkt iets minder fijn.

Positief goede service en prettige benadering ga zo door!

Top webshop ! met leuke betaalbare kleding

Leuke webshop! Steeds leuke nieuwe kleding..die betaalbaar is. Prijs /Kwaliteit goed Goede ideeën voor combineren kleding, Duidelijk maatadvies bij de kleding wat zeker een pluspunt is om hier te bestellen. Hoef maar zelden iets terug te sturen. Klanten service via meerdere opties bereikbaar, wat super is, alleen jammer dat je soms wat langer op antwoord moet wachten. Verder is deze webshop erg Slecht voor mijn portemonnee ;)

Goede service en leuke originele kleding

Aankopen worden snel geleverd en ze zijn erg flexibel met het toevoegen van nieuwe items aan een bestelling (ik had wel een pre-order en had dus tijd om er iets aan toe te voegen). Kleding is van goede kwaliteit. Af en toe beetje zoeken naar de juiste maat, ene item zit beter dan het andere item in dezelfde maat, maaar dat heb je altijd natuurlijk.

Tevreden over aankopen

Voor het eerst besteld en tevreden over de jurkjes en trui. De jurkjes zaten wel enorm in de kreukels (een wel verpakt in plastic en de ander niet), maar dat is eenvoudig op te lossen door ze even te strijken. ‘Vandaag voor 23.30 uur besteld, morgen in huis’ werd helaas niet waargemaakt. Ik had de artikelen niet met spoed nodig, dus dinsdag besteld en vrijdagavond in huis was in dit geval acceptabel.

Lange levertijd

Er was een lange levertijd en daarna nog eens iets misgegaan met productie waardoor levertijd bijna drie weken was. . Jurk is slecht afgewerkt. Overal draadrafels moeten afknippen. Daarnaast schijnt de jurk heel erg door en moet er een onderjurk onder worden gedragen.

Trendy kleding en snelle levering.

Een hele leuke zomerjurk besteld en de volgende dag al in huis. Kreeg ook nog een handig tasje bij mijn bestelling. Ga in de toekomst hier vaker kleding kopen 😁.

Zeer tevreden.

Snelle levering. Prima contact met klantendienst. Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Super goed

Goede service Goede afhandeling

Leuke jurkjes

Ik vind het jammer dat als je meerdere items besteld waaronder ook een pre order dat het pas verzonden wordt als alles er is. Ik heb nu twee weken moeten wachten op mijn bestelling Misschien pas online Zetten als het ook al gewoon te leveren is?

Snelle service en verzending

Hele leuke kleding,snelle verzending! Tip: Graag de maten iets groter, dat zou echt top zijn! ☺️

Zeer tevreden over de service!

Zeer tevreden van de goede service. Ik werd steeds op de hoogte gebracht toen mijn kleedje uit stock was. Ik heb ook niet lang moeten wachten.

Goede snelle service

Super snelle levering

Snelle goede service en mooie collectie.

De bestelling wordt snel verwerkt en opgestuurd. Bij vragen genoeg mogelijkheden om ze te stellen. Erg fijn dat ook de afmetingen van de kledingstukken er online bij staan.

Lieve mensen en fijne producten

Lieve meiden bij de klantenservice die voor je klaar staan als je vragen hebt, maar ook leuke reacties geven op vragen en berichten. Foto's van de producten zijn duidelijk, je weet dan ook wat je krijgt. En het wordt snel bezorgd, ook heel fijn! Helemaal blij met mijn nieuwe kleren :)

Snel, leuk, vernieuwend

Snelle levering en een zeer vriendelijke en persoonlijke bezorging..