Hele fijne service!

Leuke kleding! Hele fijne service, ik ben elke keer weer benieuwd wat voor leuke kleding der bij komt!

Top team

Top team,goede service,mooie snelle wisselende collectie.. kortom een top team💪

Zulke leuke kleding!

Snelle levering!

Vriendelijk, klantgericht en steeds nieuwe collectie.

Het aanbod van Sweet Jewellery werkt verslavend....de foto’s en omschrijving van de collectie maakt je iedere dag nieuwsgierig naar wat de nieuwe collectie zal zijn.

Top snel uniek

Super leuke dingen. Lekker uniek, niet iedereen loopt ermee rond. Goede kwaliteit. Ik had dingen besteld in pre order, deze waren zelfs eerder binnen dan de verwachte datum. Top! Duidelijke communicatie kwa mail.

Perfect!

Elke week maar liefst 3x een nieuwe collectie online, die je eigenlijk niet kan missen. Er zit altijd wel wat leuks tussen wat niet in mijn kledingkast mag ontbreken. Goeie hulp van de dames, wanneer er vragen zijn. Hier vindt ik vaak wat ik zoek.

Snelle levering, prima kwaliteit

Leuk team dat snel antwoord bij vragen. Snelle levering bij bestelling. Kleding can prettige stof en goede pasvorm.

Fantastisch bedrijf ga zo door!!!

Alles wat ik bestel is gewoon goed en wordt ook snel geleverd!!! Kortom top bedrijf!!!

Super service

Geweldige kleding, ik krijg altijd de vraag hoe komt je aan die leuke kleding. Nou Sweet Jewellery.... Ook altijd zeer snelle service. Aan het begin van de week bestellen is aan het einde van de week aandoen. De klantenservice staat voor mijn gevoel 24/7 voor je klaar. Modern, betaalbaar dat is sweet Jewellery

Super leuke collectie voor een leuke prijs!

Prima, snelle levering en het past altijd!!

Super leuk bedrijf met hele leuke kleding.

Altijd goed en vriendelijke. Jullie zijn top En ik bestel al mijn broeken bij jullie die zitten heerlijk!

Goede service en leuke kleding!

Veel variatie en veel nieuwe collecties per week. Ik kijk regelmatig of ze weer iets leuks hebben en dat is altijd zo. Vorige week een nieuwe jurk besteld. Communicatie goed en verzending erg snel! Fijn!

Leuke Site:)

Een bestelling gedaan maar later nog een leuk jurkje gezien. Berichtje gestuurd via Facebook en kreeg van hun een Messenger om dit nog bij me bestelling te voegen! Goeie service, vriendelijke berichtjes! Staat veel leuke kleding op!

Leuke betaalbare kledij met goede klantenservice

Ik heb al verschillende keren besteld bij Sweet Jewellery en ik ben steeds heel erg tevreden over de kledij en de service. Mijn pakje werd altijd snel geleverd en was altijd netjes ingepalt. Je wordt ook op de hoogte gehouden wanneer er toch een item vertraging oploopt en dat vind ik heel positief. Ik ben super tevreden!

Fantastisch!!

Super service en leuke kleding!! Altijd blij als ik mijn pakketje zie binnenkomen en nog leuker om te dragen!!!

Snelle levering en mooie kleding

Fijne website, snelle levering en mooie kleding. Mooie duidelijke foto's en alle maten worden opgemeten, heel handig!

Superleuke kleding en goede service

Altijd hele leuke kleding, zit goed en past goed. Fijne kwaliteit en geen dunne flutkwaliteit. Leuk dat er zo vaak nieuwe spulletjes op gezet worden in een week! Fijn shoppen met goede service.

Klein bedrijf met hart voor hun werk

Super leuke kleding. Ze zetten regelmatig nieuwe items online of doen hun best populaire kledingsstukken bij te bestellen. Snelle reactie, laagdrempelig. Enige jammere is dat retour zenden niet gratis is. Maar ook begrijpelijk gezien de kosten die dit met zich meebrengt voor zo'n klein bedrijf.

Geweldig!

Hoef niet veel te schrijven, kleding altijd goed! En de service is om te zoenen 💋

Top service!

Voor het eerst twee jurken besteld hier. Netjes volgende dag in huis. Ze pasen perfect en zitten heerlijk! Echt een aanrader om hier te bestellen.

Snoepwinkel voor elk meisje/vrouw!

Mooie sieraden en andere accessoires. Prettige prijzen,snelle verzending. Kortom de webshop waar elke vrouw slaagt!

It's all in the name: SWEET

Wat een ontzettend lieve medewerkers bij Sweet Jewellery. Los van of een winkel leuke kleding verkoopt voor een normale prijs, maakt iets pas echt mijn dag met een persoonlijke en vriendelijke benadering. Die sweetness zorgt dat ik steeds terug kom en de kleding met een fijn gevoel draag. ❤

Kwaliteitsservice

Altijd snelle levering

Makkelijk bestellen, perfecte levering

Leuke betaalbare kleding

Prettig bedrijf met hardwerkende mensen.Site is overzichtelijk maar kan soms om 19 uur de drukte niet aan. Kleding is leuk, betaalbaar en snel in huis. Ga zo door!