Pluspunten

Goede service en mooie producten.

Pluspunten

Snel, goede prijs-kwaliteit, leuke collectie

Pluspunten

Snelle en goede levering. Artikel was een pre order. Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het artikel geleverd zou worden en kon de avond voor de levering zelf tijd en de datum van bezorgen nog aanpassen. Het artikel was van goede kwaliteit. Bij sommige web winkels krijg je nog wel is kleding van slechte kwaliteit maar dat is dit absoluut niet. Zou hier zeker weer wat bestellen.

Niet.

Pluspunten

Mooie collectie, wekelijks veel keuze uit nieuwe dingen, snelle levering, betaalbaar, mooie overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice , reageren snel.

Vaak snel uitverkocht; misschien groter inkopen?

Pluspunten

Leuke kleren, hardwerkend en vriendelijk personeel, vernieuwd assortiment

Gratis retour

Pluspunten

Snelle levering , zelfs met pre order staat er duidelijk aangegeven wanneer deze wordt verzonden en is het vaak alsnog vrij snel in huis , top service en er fijne en duidelijke foto’s van het product, ik vind het persoonlijk altijd fijn om foto’s van de voor en achter te zien , en dat is bij jullie mogelijk!

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie

Producten zijn met regelmaat zeer snel uitverkocht. Producten zijn niet altijd goed van kwaliteit.

Pluspunten

Goede communicatie, leuke producten!!

Geen. Probeer, ondanks de vlotte groei nu, het persoonlijke karakter te bewaren!

Gratis verzend acties

Pluspunten

Mooi goed lopend bedrijf. Goede service. Laatste keer bestelling niet geheel naar mijn verwachting. Ook wast ik besteld had was niet goed. Masr dat kan gebeuren. Netjes alles retour gedaan. Hopelijk is de volgende bestelling wel naar mijn verwachtingen.

Eigenlijk geen verbeter punten

Pluspunten

Super leuk jurkje ontvangen, besteld met pre-order en toch eerder binnen dan ik had verwacht. Dat is altijd een leuke verrassing.

Pluspunten

Leuke wisselende collectie en goede service!

Pluspunten

Wisselende collectie, snelle levering en duidelijk over de maatvoering

Pluspunten

Pluspunten

Goede, snelle service en leuke wisselende collectie! Een klantenservice waar ze echt hun best voor je doen!

Pluspunten

Hebberig word ik er van! Haha ik wil alles hebben, gebruiksvriendelijke website en snelle service.

Pluspunten

Mooie kleding en super goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Geen verzend- en retourkosten in rekening brengen. Weerhoud om wat te bestellen

Pluspunten

Vaak nieuwe collectie, snelle reactie op social media. Fijne service en Willemijn is gewoon top! Leuk hoe ze iedereen meeneemt in haar werk en privé leven

Vergeet niet af en toe ook tijd voor jezelf te nemen!

Pluspunten

Snelle levering Snel antwoord op vragen Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Voorraad is snel uitverkocht, maar dat maakt het ook wel weer krachtig. Snel erbij zijn voor kleding die je écht heel leuk vind!

Pluspunten

Goed in contact en bereikbaar Doen veel moeite collectie op voorraad te hebben aan te vullen

Varianten op succesitems . Hierdoor mis ik soms iets anders als een succesitems niets voor je is. Wil je een item omruilen in andere maat dan moet je dit continu bijhouden of er iets is aangevuld. Kan je bv ook een berichtje krijgen hiervoor ipv continu checken?