Pluspunten

Goede service, leuke kleding. Valt op laat hoe het aangegeven wordt. Prima!

Pluspunten

Altijd mooie producten, en snel geleverd.

Wanneer je iets retour stuurt dat eerder verwerken, zodat ik weer snel iets kan bestellen :)

Pluspunten

Snelle levering. Mooie website.

Retourneren goedkoper of gratis maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte kleding

Pluspunten

snel geleverd, duidelijke foto's, goede communicatie

Pluspunten

Mooie wedsite, goede communicatie via Facebook, maatvoering duidelijk beschreven, vriendelijke klantenservice.

Soort materiaal beschrijven van kledingstuk. Lage inkoop van kledingstukken waardoor deze snel uitverkocht zijn vooral als het je niet lukt meteen om 19.00 erbij te zijn, geen handige tijd als je laat uit werk komt of je kinderen naar bed moet brengen. Vaak nieuwe collectie of items waardoor je vaak moet bestellen en of verzendkosten of retourkosten moet betalen.

Pluspunten

Sweet Jewellery levert snel, heeft een duidelijke en overzichtelijke website en goede prijzen voor haar mooie producten.

Lagere verzendkosten en een oplossing bedenken voor goedkoper retourneren.

Pluspunten

Leuke, wisselende collectie voor een goede prijs.

Geen ga zo door met z'n allen!!

Pluspunten

Zulke leuke kleding! Je weet ook precies wat je in huis haalt door de duidelijke omschrijving, afmetingen en foto's. Snelle levering, top!

Retourzending goedkoper, al begrijp ik ook dat dit niet haalbaar is.

Pluspunten

Leuke kleding, maat valt goed

Late levering, wordt slecht op de hoogte gehouden wanneer het dan wordt geleverd

Pluspunten

Zeer nette levering en alles goed verpakt.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt. Je voelt dat dit een gezellig en goed bedrijf is.

Pluspunten

Leuke collectie Snelle levering

Bereikbaarheid klantenservice. Ik heb het product 2 keer ontvangen, dit was niet juist. Het lukt me op geen enkele manier om contact te krijgen met de klantenservice.

Pluspunten

Jullie hebben super leuke spullen! Ik word er erg hebberig van. Je krijgt leuke mails wanneer je iets hebt besteld.

- misschien wat meer grotere maten in het assortiment. - en hier kunnen jullie niet zoveel aan doen maar ik had een dubbel probleem met de bezorging. Eerst was er een sorteerfout waardoor ik twee extra dagen moest wachten en het werd bezorgd op een dag dat ik niet thuis was. Op het briefje in de bus staat dat ik het bij een servicepunt kan ophalen, dat wilde ik snel bekijken om het nog op te kunnen halen. Staat er op de site dat het toch nogmaals wordt aangeboden. Afwachten dus maar. Ik kan nog niet zeggen of de bestelde items ook mooi zijn en goed zitten, want ik heb nog altijd mijn bestelling niet.

Pluspunten

Super handig dat de maat word gegeven van de kleding dat het model aan heeft, ook of het kleiner of groter valt, daardoor bestel je sneller de juiste maat.. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

Hun positivisme en uitstraling op hun site!!!

Kan mijn pakje met barcodes van b post niet volgen thuis hoe het zit met verzending blinftaltijd bij stap 1 staan, dat het wordt aangeboden aan de post

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige kleding voor een leuk prijsje.

Nvt

Pluspunten

Goeie levering, juiste maatomschrijving, mooie kleding voor een goede prijs

De keuze of je kleding dat geen pre order is, eerder wil ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding