Vayen gilet roze zit perfect. Ben er helemaal tevreden mee, beschrijving zoals het is, super veel foto's van elk item of leuke video's, zodat je goed kan beoordelen en kiezen. Prijs- kwaliteit alles altijd in orde. Ik ben fan...
Hoi Ann, Zo heerlijk dat het Vayen gilet roze perfect zit en helemaal is zoals beschreven ✨ En dat je onze foto’s en video’s zo handig vindt, daar doen we het voor! 📸💞 En wauw, zo lief dat je zegt dat prijs-kwaliteit altijd in orde is… we zijn superblij met zo’n fan 🥹💕 Dankjewel voor je review! Lieve groetjes🌸
Zeer leuke en afwisselende collectie, goede prijs-kwaliteit verhouding. Altijd duidelijke foto’s en filmpjes, de maattabellen zijn ook erg handig! Makkelijk retourneren en zeer vriendelijk en behulpzaam mocht er iets mis zijn. Al vele bestellingen gedaan en nog steeds erg tevreden!
Hoi Els, Zo fijn dat je onze collectie, prijs-kwaliteit én de extra’s zoals foto’s, filmpjes en maattabellen waardeert✨ En dat je altijd tevreden bent over retourneren en onze hulp… daar doen we het voor! 💕 Super bedankt voor je mooie review!😀😍 Lieve groetjes🩷
Uitstekende kwaliteit, unieke details !
Hoi Inge, Wauw, een 10! Met deze score springen wij natuurlijk een gat inderdaad de lucht 🙌🥰 We zijn dan ook heel blij met je mooie beoordeling en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de unieke details. We zien je natuurlijk graag weer terug in onze webshop en hopen je snel weer te verrassen met nieuwe items! Lieve groetjes 🩷
Hele prettige online winkel. Snelle reactie als je een vraag stelt. Super service en mooie kleding, goede pasvorm en fijn materiaal voor een goede prijs. Echt een aanrader!
Hoi Judith, Wat ontzettend goed om te horen dat je onze webshop als prettig ervaart. We zitten inderdaad iedere werkdag klaar om al jullie vragen te beantwoorden via Facebook, Instagram en de mail 💪💌, zodat we zo snel mogelijk al jullie vragen kunnen beantwoorden. Super dat je de weg hiernaartoe weet te vinden! We waarderen je review enorm en dat je ons aanraadt betekent veel voor ons. Hopelijk tot snel bij een volgende bestelling 💕👗 Lieve groetjes 😘
Leuke items, leuke prijzen. Snelle levering, makkelijk retourneren. Fijn dat er altijd een maattabel in te zien is en welke maat Willemijn aan heeft. Shop graag via jullie!
Hoi Chantal, Fijn dat je zo blij bent met onze items, de prijzen en service. Extra leuk dat de maattabel en de maat van Willemijn je net iets beter op weg helpt bij het kiezen. We vinden het super dat je graag bij ons shopt en hopen je dan ook snel weer te zien! ✨🛍 Lieve groetjes 💖
Super leuke kleding via de site te verkrijgen. Vaak een snelle levering en mocht je vragen hebben dan is dit makkelijk via de mail te doen om vervolgens snel antwoord te krijgen. Ik vind het een hele leuke site met leuke kleding voor een mooie prijs.
Hoi Ramona, Wat een fijne review om te lezen 🤩 Superfijn dat je zo enthousiast bent over onze kleding èn over de snelle levering. Wat worden wij blij om te horen dat het contact via de mail als prettig en makkelijk werd ervaren. We helpen onze klanten natuurlijk met alle liefde 💕 Heel veel plezier met jouw nieuwe items en hopelijk zien we je weer snel terug in onze webshop 🛍 Lieve groetjes 🌸
Bij online kleren shoppen heb je vaak voor dat de stoffen minder kwalitatief zijn dan verwacht en dat je teleurgesteld bent omdat de realiteit niet overeenkomt met de foto. Bij Sweet Jewellery is dat net omgekeerd: ik was verrast door de goede kwaliteit van de stof en de mooie afwerking. Superleuke kledingstukken met prima prijs-kwaliteit verhouding!
Hoi Sandrien, Wat fijn om te lezen dat wij je positief hebben kunnen verrassen! 😍💝 Juist omdat online shoppen soms anders uitpakt dan gehoopt, vinden we het extra leuk dat de kwaliteit en afwerking aan je verwachtingen voldeden ✨ Dankjewel voor je mooie review, dat waarderen wij echt enorm! Lieve groetjes 🌺
Helemaal top, ik wou heel graag een tas hebben binnen een week voor vertrek naar Disney. Er werd zo ontzettend meegedacht om het item tijdig te versturen. Tas is van hele goeie kwaliteit, super blij mee
Hoi Desiree, Wauw, een 10! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, dankjewel. Wat jij fijn om te horen dat het tasje op tijd binnen is gekomen en je deze mee kunt gaan nemen. Heel veel plezier met jouw nieuwe tasje en heel veel plezier!!! Lieve groetjes 💖
Helemaal verliefd ! 2 prachtige jurken en snelle verzending!
Hoi Sarah, Wat leuk om te lezen, dankjewel! Geweldig dat je zo blij bent met de jurken èn met de snelle levering. Heel fijn dat we je hebben kunnen helpen om jouw bestelling op tijd in huis te hebben 💪💝 Heel veel plezier met jouw prachtige jurken en we hopen je snel weer terug te zien! Lieve groetjes 💞
Snelle verzending, mooi ingepakt en hele goede klantenservice
Hoi Danielle, Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending, de verpakking en onze klantenservice. Super bedankt voor je mooie review, dat waarderen wij enorm 💗 Lieve groetjes 💋
Altijd is alles mooi ingepakt en de bestelling wordt snel verzonden :)
Hoi Audrey, Wat leuk om te horen dat je onze verpakking en en snelle levering zo waardeert. Daar besteden we veel aandacht aan 🥰 Dankjewel voor het mooie cijfer en je review! Lieve groetjes 🩷
De altijd vriendelijke, vrolijke en toegankelijke site nodigt uit om vaker te shoppen. Er wordt altijd heel duidelijk aangegeven wanneer je bestelling komt, ook bij pre-order. De truien zijn heerlijk zacht. Ik koop vaak truien, maar ook vesten, in verschillende kleuren omdat ik ze zo lekker vind zitten. Ik raad het iedereen aan om eens op de site te kijken en te kopen natuurlijk!! Je krijgt er geen spijt van.
Hoi Carolien, Wat een mooie review, dank je wel! 😍 Fijn om te lezen dat je onze site als vriendelijk en duidelijk ervaart en dat je zo tevredenen over de levering, ook bij pre-orders. Super dat de truien en vesten zo goed bevallen, deze worden met veel zorg en liefde voor jullie uitgezocht. Bedankt voor het aanbevelen en jouw vertrouwen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Lieve groetjes 🌸
Snelle verzending en goede klantenservice.
Hoi Monique, Wauw, wat een top review! 😍💖 Superleuk om te horen dat je blij bent met de kleding én onze service. Dankjewel voor dit mooie cijfer en je review! Lieve groetjes 💕
Ik heb een hele mooie grijze trui besteld met pailletten op het voorpand en de mouwen. Supersnelle levering en netjes verpakt met een kaartje en een lolly erbij
Hoi Caroline, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe trui! 😍✨ Leuk dat de pailletten je ook zo goed bevallen en dat de levering en verpakking in de smaak vielen💖🍭 Dankjewel voor je lieve woorden, we vinden het altijd zo leuk om iemand blij te maken! 🌸💛 Worden wij dan weer heel blij van!! Lieve groetjes 💗
Uitstekende service telkens weer. Hele mooie kledij en het past altijd heel goed. Ben een tevreden klant!
Hoi Sarah, Wat een fantastische review, dankjewel! 💖 Super om te horen dat je een tevreden klant bent😍 Het doet ons superveel plezier dat alles altijd zo goed past! 🥰✨ Daar worden wij dan weer heel HAPPY van! Lieve groetjes🌷
Wat zijn jullie Sweet Jewellery een mooi eerlijk lief warm bedrijf. Niet alleen kleding maar ook tassen, sieraden mutsen & dassen. Voor elke leeftijd zit er wat bij. Dank je wel hiervoor.
Hoi Karin, Wat een prachtige woorden, dankjewel! Het betekent heel veel voor ons om te horen dat je Sweet Jewellery als een warm en eerlijk bedrijf ervaart. We doen ons best om voor iedereen iets moois aan te bieden. Van kleding tot tassen, sieraden, mutsen en sjaals (en zelfs handschoenen 😉). Het is geweldig om te lezen dat je dit zo enorm waardeert, want mode kent geen leeftijd 🩷🥰 Bedankt voor je vertrouwen in Sweet Jewellery en je lieve berichtje. Hier worden wij ontzettend blij van! Lieve groetjes 💜
Ontzettend leuke kleding. Keer op keer weer wat anders.
Hoi Esther, Wauw, een 10! Wat een mooie beoordeling zeg, dankjewel! Zo leuk om te horen dat je zo van geniet van onze kleding. 😍 We vinden het geweldig dat we je steeds opnieuw weten te verrassen met onze collecties en items. Hopelijk zien we je snel weer terug! Lieve groetjes 💋
Sweet jewellery heeft leuke items, is duidelijk over de levertijd, neemt contact op wanneer deze niet wordt behaald en denkt mee wanneer er iets niet in orde is.
Hoi Ilona, Wat vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze items en dat je onze service en communicatie waardeert 🤩 We doen altijd ons best om alles helder en vlot te laten verlopen, dus jouw lieve review betekent veel voor ons! Dankjewel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te verblijden met nieuwe en toffe items 🩷💜 Lieve groetjes 💋
Ik ben dik tevreden. Ik heb nu voor de 2de keer besteld. Ik vind het super handig dat de maatvoering duidelijk wordt aangegeven, zodat ik beter kan inschatten welke maat mij het beste zou passen. Tot nu toe niks hoeven retourneren, dus top!!! En ook de leuke hippe kleding, de variatie voor ieder wat wils. Mooie jurkjes niet te kort, precies wat bij mij past en comfortabel. Ik draag liever op kniehoogte de jurkjes, ipv te kort en deze jurkjes zijn precies een goede lengte en toch nog trendy. Ik ben fan!!!
Hoi Nina, Ontzettend bedankt voor je fijne review! Zo leuk om te horen dat je opnieuw besteld hebt en dat de duidelijke maatinfo je helpt om precies te kiezen wat bij jouw jou past. Heerlijk dat alles meteen goed zat en je nog niets hebt moeten terugsturen, daar doen we het voor 💪💥 Ook heel fijn dat de variatie in onze collectie zo in de smaak valt. We proberen iedereen van de tofste, comfortabelste en mooiste items te voorzien en vinden het dan ook geweldig dat de jurkjes qua lengte en stijl helemaal jouw ding zijn. Van jouw enthousiasme worden wij heel erg blij en kunnen jou als fan ontzettend waarderen 🫶💖 Lieve groetjes 🌸
Prachtige kleren, goede kwaliteit. En dienst na verkoop is ook zeker in orde. Ze helpen altijd zo goed mogelijk als er problemen zijn met de kledij. Toppertjes!!
Hoi Chana, Wat een geweldige review, dankjewel! 🩷 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw kleding en de kwaliteit van onze items. Daar worden wij ook heel blij van! En superlief dat je onze service benoemt. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, zeker als er eens iets onverhoopt misgaat 🌸 Bedankt voor je vertrouwen in Sweet Jewellery en we zien je heel graag weer terug. De echte toppers dat zijn jullie 🤗🫶 Lieve groetjes 💋
Ik bestel hier al sinds 2016/2017 en altijd met volle tevredenheid. Wat ik vooral zo fijn vind is dat je nooit mis kan zitten qua maat, het wordt goed gemeten en uitgelegd.
Hoi Samantha, Wauw, wat ontzettend bijzonder om dit te lezen 🤩 Het betekent zóveel voor ons dat jij al sinds 2016/2017 klant bent. Wat een enorme eer om je al die jaren te mogen helpen! Heel fijn ook dat je het maatadvies zo waardeert. We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en op te meten, zodat je altijd met vertrouwen kunt bestellen. Dankjewel voor je loyaliteit en je lieve review. Op naar nog heel veel jaren vol mooie items ✨☺️🥂 Lieve groetjes 💖
Vandaag kleding mogen ontvangen. Ben er weer erg blij mee. De zending was er snel en de kwaliteit ziet er goed uit. 1 artikel stond mij niet zo mooi dus die stuur ik retour. Uit ervaring weet ik dat de retourtjes door de klantenservice snel en netjes worden afgehandeld. Top bedrijf met goede service.
Hoi Natalie, Wat jij om te horen dat jouw bestelling snel binnen was en dat je weer zo blij bent met de kwaliteit van onze items 🥰 Super jammer natuurlijk dat 1 item niet helemaal naar je wens was, maar goed om te horen dat je weet dat onze retouren altijd netjes en vlot worden verwerkt. We staan graag voor je klaar en zien jouw retour graag tegemoet 💝💌 Dankjewel voor jouw mooie review en je lieve woorden 🌸 Lieve groetjes 💋
Ik heb al meerdere keren besteld via Sweet Jewelry en het is altijd goede kwaliteit. Ze komen ook netjes na wat ze beloven.
Hoi Natasja, Wat super lief om te horen, dankjewel 💞 We vinden het geweldig om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor 💪 Ook heel fijn dat onze beloftes steeds worden waargemaakt, betrouwbaarheid vinden we erg belangrijk. Dankjewel voor het vertrouwen in Sweet jewellery en we hopen dat wij je nog vaak blij mogen maken met onze mooie items 🤩🛍 Lieve groetjes 💋
Al teveel kleding hier gekocht. Kan de verleiding niet weerstaan. Te leuke kleding steeds.
Hoi Miranda, We geven het toe! Wij maken het jullie ook wel héél lastig met al die leuke items 🤩 Maar zo fijn dat jij daar zo van geniet! Blijf vooral lekker jezelf verwennen, dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg 😉🫶 Dankjewel voor je lieve woorden en je vertrouwen. We hopen je snel weer terug te zien voor nóg meer leuke kleding en toffe accessoires! 🛍💕 Lieve groetjes 🌸
Je moet niet te vaak kijken op deze site. Dat is echt niet goed voor je portemonnee. Zoveel leuke kleding en accessoires verkopen ze. Maar af en toe kijken en iets kopen mag altijd. Je moet tenslotte toch een beetje goed voor jezelf zorgen en er leuk uit zien.
Hoi Sandra, Wat een heerlijk review om te lezen, dankjewel 💖 We moeten eerlijk toegeven... je hebt helemaal gelijk: even niet kijken is soms beter voor je portemonnee 😄 Maar we vinden het superleuk dat je toch af en toe een kijkje neemt en iets leuks gunt aan jezelf. Dat verdien je! 💝 We zijn blij dat je zo geniet van van onze kleding en accessoires en zien je graag weer snel terug voor een dosis aan nieuwe toffe items! Lieve groetjes 💋