Altijd heel correct, ook als je een vraag hebt... Prachtige broek er weer bij... Top gerief...
Hoi Miranda, Wat ontzettend fijn om te horen dat je altijd zo goed geholpen wordt en je weer goed geslaagd bent. Heel veel plezier met/van jouw nieuwe broek 👖 Heel erg bedankt voor je fijne review! Lieve groetjes 🩷
Blij met de nieuwe broek en oorbellen. Super snel geleverd! Klantenservice via mail en DM goed bereikbaar.
Hoi Rieke, Wat ontzettend fijn om te horen dat jouw oorbellen en nieuwe broek zo snel geleverd is. Daar worden wij heel vrolijk van 😃💕 Waar nog blijer van worden is het enorme compliment dat onze klantenservice zowel via de mail als via een DM goed bereikbaar is. Want deze meiden zitten iedere werkdag van 09:00 uur tot 21:30 uur klaar om al je vragen te beantwoorden 💌 Lieve groetjes 💋
Hele leuke bloesjes binnengekregen en het Nove truitje valt zo leuk en de stof is zo zacht! Mouwen van de bloesjes zouden wel ietsje langer mogen wat mij betreft. Ook een heerlijk zacht vest en leuk tasje gekocht. Eerste bestelling geweest maar ga zeker vaker bestellen!!
Hoi Sonja, Wat ontzettend leuk dat je jouw eerste bestelling hebt geplaatst, welkom bij Sweet Jewellery 💖 Wat leuk dat je twee van onze BESTSELLER items hebt besteld, dit zijn inderdaad top items! We hopen snel weer mooie items voor je te mogen inpakken ✨ Lieve groetjes 🌸
Ik shop hier al heel wat jaartjes ondertussen. Heel wat mooie kleding gekocht, waar ik altijd heel blij van word. Ook de meiden achter de schermen doen er alles aan om te helpen, mocht dit nodig zijn.
Hoi Dionne, Wat fantastisch dat jij al heel wat jaartjes een trouwe Sweet klant bent! Heel leuk om te horen dat je de afgelopen jaren al heel wat mooie items bij ons hebt geshopt 💥🩷 Wat een super lief compliment voor het team achter de webshop. Zij zitten inderdaad klaar om al jullie vragen te beantwoorden en helpen je met heel veel liefde 💞 Bedankt voor je mooie review! Lieve groetjes 🌷
Een heel mooie en duidelijke site waar je eerlijke uitleg krijgt over kledij en accessoires. Bestelling is in leuke verpakking opgestuurd en heel snel geleverd via DHL. Heel verzorgd ingepakt en hoe leuk is jullie kaartje met bedankje . Het jasje is ruim maar valt erg leuk . Ik bestel zeker nog enkele items die mijn look kunnen afmaken . Blij dat ik Sweet Jewellery heb leren kennen . Ik maak reclame bij vriendinnen .
Hoi Vicky, Super fijn om te horen dat je onze website zo duidelijk vindt. Het uitpakken van je bestelling moet een feestje zijn, daar hoort zeker een mooie verpakking bij en een kaartje om je te bedanken voor het plaatsen van je mooie bestelling 🎁🫶🏻 Daar zijn wij jullie namelijk mega dankbaar voor! Heel leuk dat je ons aanbeveelt bij jouw vriendinnen, dat worden gezellige online shopsessies 🛒🛍 Lieve groetjes 💕
Hoi Kelly, Super om te horen dat je alles top vindt, daar worden we heel blij van 🥳 Bedankt voor je korte maar krachtige review! Lieve groetjes 🌺
Zeer blij met mijn laatste bestelling. Ik heb een blouse, ketting, sjaaltje en handtas gekocht. Ik ben zeer tevreden over alle producten. Retour was niet nodig en ik ga zeker opnieuw bestellen bij Sweet Jewellery.
Hoi Sanne, Wat een fijne items heb je besteld en wat ontzettend leuk dat onze accessoires je zijn opgevallen. Naast toffe kleding, verkopen wij inderdaad de mooiste accessoires ✨ Super om te horen dat alle items naar wens zijn en dat retourneren niet nodig was. We kijken er naar uit om je snel weer te verblijden met onze items 💝 Lieve groetjes 💖
Doen wat ze zeggen… goede kwaliteit, toffe filmpjes, duidelijk alles te zien en te beoordelen en je weet qua verzending waar je aan toe bent! Prijs+kwaliteit=TOP Maar uiteindelijk niet goed voor je portemonnee ;)
Hoi Sabine, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, onze filmpjes en de duidelijkheid rondom de verzending. Hier doen we het voor 💪💕 Lieve groetjes 💜
Ik heb alle artikelen uit de snelle verzending gekozen en alles klopt zoals omschreven (materiaal en maat). Netjes een kaartje erbij voor artikel met wol erin. Mij zie je zeker weer terug
Hoi Natasja, Wat leuk dat je een bestelling met snelle verzending hebt geplaatst, zo heb je jouw items het snelste in huis. Heel fijn dat alle informatie op de website klopt met wat je daadwerkelijk thuis ontvangt, daar worden we heel gelukkig van 😆 We willen natuurlijk dat de items zo lang mogelijk meegaan en geven dan altijd een 'wolkaartje' mee met speciale wasvoorschriften, zodat jouw wollen item op z'n mooist blijven en er zo nog heel lang van mag gaan genieten 🫧💕 Lieve groetjes 🌸
Het roze pakketje met briefje erin maakt mij al blij! Leuke kleding en prima kwaliteit.
Hoi Nadine, Wat leuk om te horen dat onze verpakking en het bijhorende kaartje zo goed ontvangen wordt. Het uitpakken van je bestelling moet immers een feestje zijn 🥳🎁 Fijn dat onze kleding en de kwaliteit hiervan zo goed bevalt. Lieve groetjes 💋
Fijne overzichtelijke webshop. Veel keus, veel kleurtjes! Bestellen ging makkelijk en verzending was snel, binnen 2 dagen had ik het in huis. Erg tevreden!
Hoi Marina, Super fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt, gevuld met genoeg items voor ieder wat wils. We zijn blij dat het bestellen van jouw nieuwe items gemakkelijk ging en dat je de items zo snel in huis had 🔥🚀 Lieve groetjes 🩷
Ja..snelle bezorging. En erg mooie blouse . En wat leuk ingepakt.. is gewoon een cadeautje wat ik thuis krijg. Helemaal blij mee.
Hoi Tina, Wat heerlijk om te horen 🎁😊 Zo fijn dat je de blouse mooi vindt en je onze manier van inpakken zo kan waarderen 🍭🥳 Dit is precies wat we willen, want het uitpakken van die mooie items is toch een waar feestje?! Lieve groetjes 💋
Kleding komt overeen zoals omschreven en op de foto’s staat. Verzending ook zoals vermeld En als er wat is een goede aftersales Nadeel : niet goed voor je portemonnee
Hoi Annemarie, Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn dat de kleding, verzending en onze aftersales helemaal naar wens zijn. En ja... we begrijpen het helemaal hoor! Shoppen bij Sweet Jewellery is soms een flinke verleiding voor je portemonnee 😅💖 Lieve groetjes 🌷
Altijd heel blij wanneer het pakje geleverd wordt
Hoi Annelies, Hier doen we het voor, want het moet inderdaad als een feestje voelen wanneer er weer een pakketje van Sweet Jewellery geleverd wordt 🥳💝 Lieve groetjes 🌷
Snel en netjes geleverd. En super leuke kleding
Hoi Miranda, Bedankt voor je mooie review en dit mooie cijfer. Fijn dat jouw bestelling snel en netjes is geleverd 💪💥 En superleuk om te horen dat je zo blij bent met de kleding! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop 🛍 Lieve groetjes 🌺
Ik hou van kleur en gelukkig heeft Sweet dat genoeg. Het Ciao streepjes shirt valt lekker oversized en is een fleurig geheel. De stof voelt fijn en stevig.
Hoi Rianne, Wat fijn om te lezen dat je zo blij wordt van onze kleuren 🌈😍 Het Ciao streepjes shirt klinkt dan ook als een perfecte match voor jou. Deze heeft inderdaad een oversized fit en maakt ieder outfit lekker fleurig. Heel veel plezier met het dragen! Lieve groetjes 💋
Mijn bestelling bestond uit een pre order maar kwam keurig in de aangeven week. Kleding komt overeen met wat er op de website staat.
Hoi Bianca, Wij werken inderdaad met pre-orders zodat we onnodige grote voorraden kunnen voorkomen en hierbij een stukje kunnen bijdragen aan een groenere wereld 🌱🌎 Super fijn dat je jouw bestelling in de aangegeven week hebt mogen ontvangen en dat de items overeen komen met wat je op de website ziet. Dat vinden wij super belangrijk en steken daar heel veel tijd en nog meer liefde in. We hopen dan ook snel weer een mooie bestelling voor je te mogen inpakken 🍭 Lieve groetjes 🩷
Levering was wat vertraagd, maar werd hier netjes van op de hoogte gehouden. Pasvorm is goed en voldoet aan de verwachtingen
Hoi Chris, Bedankt voor je fijne review. Jammer natuurlijk dat de levering van jouw bestelling een kleine vertraging had, maar goed om te horen dat de communicatie duidelijk was. We zijn blij om te horen dat de pasvorm goed is en voldoet aan je verwachtingen, wat je ziet is wat je daadwerkelijk krijgt 🤩 Lieve groetjes 💖
Duidelijke communicatie omtrent voorraden, levertijden en retourneren. Kleding wordt netjes verpakt verzonden en is eventueel ook makkelijk te retourneren.
Hoi Anneloes, We vinden het belangrijk om zo open en duidelijk mogelijk te zijn over onze voorraden, levertijden en retourneren 🥰 Super fijn dat je dit zo ervaart. Het is voor ons een feestje om jullie mooie bestellingen in te mogen pakken. Maar het moet natuurlijk ook een feestje zijn om je bestelling uit te mogen pakken zodra deze binnen is 🍭💝 Doordat we zoveel mogelijk informatie met jullie delen op de website en maattabellen maken, hopen we natuurlijk dat het retourneren van items niet nodig is. Maar heel fijn om te horen dat het retourneren zo gemakkelijk is. Lieve groetjes 💕
De kleding van Sweet Jewellery is anders dan anders. Ik wilde graag kleding aan die niet iedereen heeft. Ik bedoel dan zoals de grotere merken die overal te koop is. Dus ik koop graag mijn kleding en accessoires bij Sweet Jewellery!
Hoi Ilse, Wat ontzettend leuk dat je juist voor ons kiest omdat onze items nèt even anders zijn, precies waar we voor staan. We vinden het dan ook geweldig om te horen dat je graag jouw kleding en accessoires bij ons shopt ✨🩷 Lieve groetjes 🌷
Leuk aanbod van mooie kleding en snelle levering. Ook zeer duidelijke omschrijving van de pasvorm en maat
Hoi Hiske, Dankjewel voor je mooie woorden over onze kleding en snelle levering. Super om te horen dat de pasvorm en maat zo duidelijk voor je zijn, daar besteden we veel aandacht aan door bijvoorbeeld alle items door te passen en op te meten 📏💕 Lieve groetjes 🌸
Prachtig shirt, voelt als top kwaliteit, een hele fijne stof! Heel erg blij mee. Ga direct kijken of ik nog een andere kleur kan bestellen want ik ben regelmatig te laat haha
Hoi Simone, Zo fijn om te horen dat je zo blij bent met het Lindy Boxy shirt en dat je de kwaliteit en de stof zo fijn vindt. Het Lindy Boxy shirt is dan ook 1 van onze bestsellers van dit moment 🔥 Super leuk dat je deze ook in een ander kleurtje hebt besteld, zo kan je lekker gaan afwisselen. Heel veel plezier met/van jouw nieuwe items! Lieve groetjes ✨
Heel leuk jasje besteld! Goede service, heb er al veel vaker besteld! Netjes in communicatie! Een aanrader!!
Hoi Petra, Super leuk kom te horen dat je zo blij bent met jouw jasje en dat je al veel vaker bij ons hebt besteld, dat waarderen wij enorm 💖 Dankjewel voor je mooie woorden over onze service en communicatie. Lieve groetjes 🌺
Je maakt deze service echt nog zelden mee. Een reden voor mij om zeker vaker te bestellen! Ze denken met je mee, reageren snel en vriendelijk en de kleding is gewoon super leuk! Ik heb nu voor het eerst een bestelling maar gedaan, maar zeker niet de laatste keer!
Hoi Saskia, Welkom bij Sweet Jewellery! Wat een ontzettend mooie review hebben wij van jouw mogen ontvangen ✨ Wij worden extra blij wanneer we horen dat onze service zo goed bevalt en dit de reden is waarom je vaker bij ons zou willen shoppen. Wij vinden service super belangrijk, dus hier zijn we stiekem wel heel erg trots op 🤩🌈 Super fijn dat er zo snel en vriendelijk op al je vragen wordt gereageerd en dat je onze kleding super leuk vindt. We hopen dan ook snel weer mooie items voor je te mogen inpakken 🍭💝 Lieve groetjes 🩷
Top service Leuke kleding Levering altijd zoals gezegd wordt In een wordt geweldig!!!
Hoi Bertine, Wow, een 10! Daar zijn wij natuurlijk super trots op 🥳 Waar wij nog meer trots op zijn zijn natuurlijk jouw mooie woorden. Heel fijn om te horen dat je onze service top vindt, dat wij leuke kleding verkopen en dat de levering altijd verloopt zoals wij aangeven. Lieve groetjes 💖