Helaas had ik een jurk besteld met echt een nare dikke stof. Lastig ook om via een insta berichtje te zien hoe de stof voelt. Het jammere is dan dat je zowel verzendkosten kwijt bent om het product te ontvangen maar ook nog eens kosten om het terug te sturen. Zo ben ik dus €11,00 kwijt terwijl ik niks heb. Dus nee, ik zal hier niet nog een keer snel wat gaat bestellen.
Hoi Anne, Wat jammer dat de jurk niet naar wens was💐🥲 Dat is soms moeilijk inschatten. We proberen van te voren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit😉. Zodat je het item ook niet hoeft terug te sturen, maar we nemen de feedback uiteraard mee😉 We zullen nog beter ons best doen, om een retour en kosten te voorkomen in de toekomst! We snappen dat dit niet leuk is!💕 Lieve groetjes💕
Ik koop alleen nog maar mijn kleren/ accessoires bij jullie. Zo leuk, super kwaliteit en uitstekende service. Echt een aanrader.
Hoi Liesbeth, Ow wat super leuk om te lezen!😍 Een echte SWEET fan😉 Bedankt voor je mooie beoordeling🤩 en het geweldige cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ontzettend leuke webshop met steeds wisselende collecties. Er wordt veel aandacht besteed aan de maatvoering daardoor weet ik vaak precies of iets me wel of niet zal passen. Vooral met de one size items is dat heel handig. Verder goede service. Als je bestelling vertraagd is word je goed op de hoogte gehouden. Ook de wisselende collecties zijn erg leuk en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klanten. Dikke aanrader.
Hoi Alexandra, WOW! Dankjewel voor je mooie beoordeling😍 Wat super fijn om te lezen dat je door de extra informatie over de maatvoering, de juiste maat kan shoppen🛒Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Alles is zoals omschreven en op de foto's. Ook vriendelijke klantendienst. Hier bestel ik zeker nog eens in de toekomst.
Hoi Tanith, Wat een prachtig cijfer❣️Bedankt voor je beoordeling. Dat compliment ga ik zeker doorgeven aan de meiden van de klantenservice😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pakketje dat ik kreeg was leuk ingepakt met persoonlijke tekst erbij. Nadeel dat retourneren geld kost, maar dat hoort er een beetje bij :)
Hoi Lenette, Bedankt voor je beoordeling!😍 De meiden pakken het met liefde voor je in🎁 Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer🤩 We proberen van te voren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit😉 Zodat je het item ook niet hoeft terug te sturen, maar we nemen de feedback uiteraard mee😉 We zullen nog beter ons best doen, om een retour en kosten te voorkomen in de toekomst! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie kleren Duidelijke informatie Netjes verpakt Enthousiast team
Hoi Metina, Bedankt voor je beoordeling😘 Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met pakketjes, die met liefde worden ingepakt😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Fijne ervaring. Wat je ziet is wat je krijgt. Zou wel fijn zijn om vaker de kleding op een maatje 40/42 te zien. Hele leuke collectie.
Hoi Evelien, Dankjewel voor je beoordeling!😍 Wanneer het mogelijk is, nemen we zeker een maatje groter mee in de collectie😘Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
1 product was niet op voorraad. Het was fijn geweest als jullie zelf een bericht hadden gestuurd toen de verwachte levertijd voorbij was. En toen de nieuwe datum ook niet gehaald werd, hoorde ik weer niks. Ook jammer dat jullie niet uit jezelf het artikel dat wél op voorraad was, alvast stuurden. Dus eigenlijk: meer meedenken met de klant én betere communicatie. Product zelf is overigens prima.
Hoi Linda, Ow ik snap dat dit erg vervelend is!💐Als het goed is, hebben de meiden van de klantenservice aangeboden om o.a. een deellevering te doen. Wat jammer dat dit niet is aangekomen. Bedankt voor je beoordeling en we nemen de feedback zeker mee😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Levering is echt een kadootje !
Hoi Nancy, Super bedankt voor je beoordeling😍 De meiden pakken met liefde alle pakketjes in❣️ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Al een paar keer wat gekocht. Prima service, maar laatste koop vind ik kwalitatief tegenvallen. Ritsen van de spijkerbroeken niet stevig en een draaipijp dat zie je niet op de foto’s. Leuke kleding, goed advies wat betreft de maatvoering. Kwaliteit kleding wisselend.
Hoi Miriam, Bedankt voor je beoordeling😘 Ow nee dat moet natuurlijk niet. Heb je hiervoor contact opgenomen met onze afdeling aftersales? Zij behandelen alle klachten, wanneer er iets niet goed is met het item. Dan gaan de meiden op zoek naar een passende oplossing❣️Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie producten, heel leuk verpakt.
Hoi Brendy, Wow! Wat een fantastisch cijfer😍 Bedankt voor je beoordeling!!! Wat leuk om te lezen dat je onze item zo mooi vindt🤩 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik bestel bijna maandelijks. Ben super tevreden.
Hoi Mirjam, Ow ook al een echte SWEET fan😍 Bedankt voor je GEWELDIGE beoordeling en het mooie cijfer! Daar worden wij helemaal happy van! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele fijne website met goede foto's en de maten van de modellen erbij. Mooie kwaliteit kleding, de manier van inpakken geeft je als klant het gevoel dat je een mooi cadeau uitpakt. Zeer tevreden!
Hoi Amber, Wat super leuk om je beoordeling te lezen! Dankjewel😍 De meiden pakken alle pakketjes met veel liefde in🎁 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke collectie veel keus en snelle service.
Hoi Marijke, Bedankt voor je beoordeling😍 en wat fijn om te lezen dat je onze collectie zo leuk vindt😊 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele mooie mantel ontvangen. Hij zit echt heerlijk en valt perfect op maat. Ben er heel erg blij mee.!
Hoi Jessica, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat super leuk om te lezen dat je zo blij bent met de jas🤗😍Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik heb onlangs een broek besteld. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Op de website stond duidelijk dat de broek groot viel, bestel dus één maat kleiner dan normaal. Hadden wat mij betreft 2 maten kunnen zijn, maar de broek is zo mooi! Met een riem kan ik hem prima 1 dag aan, daarna snel weer uitwassen :) Ook contact gehad met de klantenservice ivm een DHL servicepunt. Ondanks dat het niet de verantwoordelijkheid van Sweet Jewellery was hebben ze ontzettend vriendelijk geholpen! Bedankt voor die moeite!
Hoi Anniek, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat super leuk om te lezen🤩😍 Dat mooie compliment ga ik doorgeven aan de meiden van de klantenservice💗🤗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik ben weer zeer benieuwd naar mijn nieuwe vest, kan eigenlijk niet wachten!
Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Op Facebook werd er ook gereageerd. De kleding is leuk en origineel. Ik vind de maten alleen soms te ruim en ik heb helaas al de kleinste. Verder een aanrader.
Hoi Thessa, Bedankt voor je beoordeling!!😍 Dat ga ik doorgeven aan de lieve meiden hier🤗💗 Het kan gebeuren dat er een item wat groter of kleiner valt dan gewoonlijk🙈 We proberen dit zo goed mogelijk aan te geven op onze social media. We plaatsen ook een maattabel op de website🖥️ Ik adviseer je om een soortgelijk lekker zittend item uit je eigen kledingkast op te meten en deze te vergelijken met onze maatvoering bij het item. Op die manier kun je een goede inschatting maken van het item en welke maat je eventueel het beste kunt bestellen💕🛍️ Als je nog twijfelt over de maatvoering bij je volgende aankoop, mag je ook via Facebook of Instagram je vraag stellen. We zitten voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen🥰 Lieve groetjes💕
Alleen is het soms zo dat de lengte van de broek net iets te kort is. Misschien handig om de lengte erbij te zetten?
Hoi Willemijn, Bedankt voor je beoordeling!😍💋Ow in ons maattabel zetten we de volgende afmetingen: Breedte taille Hoogte kruis Binnenbeenlengte Breedte bovenbeen Lengte Deze kan je onder het item in de webshop vinden😉 Zo kan je van te voren kijken, of de broek lang genoeg voor je is. Mocht je nog twijfelen? Dan mag je ons altijd om advies vragen via Facebook en/of Instagram💗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Xxx
Hoi Vicky, Bedankt voor je beoordeling!!!💋💋💋Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Al zo lang op zoek geweest naar de juiste jas. Vedankt ! Gevonden! Hele fijne prijs - kwaliteit verhouding. Ik voel me elke keer mooi als ik de jas weer aan mag. Dank! Keep up the good work, prachtig team zijn jullie.
Hoi Ingrid, Wow wat een fantastisch cijfer😍 Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je de perfecte jas bij ons gevonden hebt💗 Een groot compliment💋😀 Ik ga het doorgeven aan alle lieve meiden hier😉Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Zeer tevreden leuke kleding
Hoi Freeke, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer🤩 Super om te lezen, dat je zo tevreden bent! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Sjaal gekocht en 2 dagen later had ik hem al thuis.
Hoi Rachab, Bedankt voor je beoordeling! Wat super leuk om te lezen🤗😍 Lieve groetjes 💕
Wat ik op insta zag en kocht was in werkelijkheid ook echt. Netjes verpakt, persoonlijk kaartje erbij. Een mail boiraf zodat ik wist wanneer het kwam!
Hoi Ageeth, Bedankt voor je berichtje. Dat is heel fijn om te horen😍! Dat ga ik doorgeven aan de meiden. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Persoonlijke review voor Linda. Ik wil je bedanken voor de super service die je mij geboden hebt, naar aanleiding van de klacht die ik had. Ik werk zelf ook op een klantenservice binnen een klein bedrijf en zie daar ook dagelijks tevreden klanten. Kunnen een hoop bedrijven nog iets van leren. Echt een warme douche voor jou!
Hoi Chris, Bedankt voor je berichtje😍 Ik geef het gelijk door aan Linda😉 En wat fijn om te lezen dat je klacht is opgelost💗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕