Superleuke kleding, hippe webshop, fantastisch social media tips!

Alleen al leuk om te volgen, laat staan om lekker te shoppen en dan superblij een pakket prachtige kleding te ontvangen!

Top product, blij mee

Snelle levering Goede kwaliteit Heel klantvriendelijk

Mooie sieraden

Mooie betaalbare goed blijvende sieraden

Te lang moeten wachten

Begin september besteld, pas na 1.5 maand+ redelijk boze mail mijn bestelling mogen ontvangen

Geweldig en persoonlijk

Mooie items

Super ervaring

Ben heel tevreden over de service en het product!

Ik heb er een one size trui gekocht, normaal heb ik maat s en zijn one size mij altijd te groot maar nu ik zwanger ben zit het heerlijk. Snelle verzending. Vind dat jullie het goed doen jullie presenteren de kleren goed en leuk.

Kwaliteit truien goed, betaalbaar en blij met de aankoop

Trui goed weergegeven op de foto’s Kwaliteit goed Betaalbaar Informatief levering goed op de hoogte gehouden Ontzettend blij mee

Zo een leuke webshop waar ik veel te veel bestel!!!

Enthousiast door instagram maar helaas niet voor mij

De filmpjes op Instagram zijn erg leuk. Kleding ziet er leuk uit. Maar vervolgens moet je best lang wachten op je bestelde items. Helaas was het ook niet wat ik er van verwacht had. Vond het ook jammer dat je dan voor het retourneren de verzendkosten moet betalen.

Eerste ervaring

Kwaliteit van de ‘vleermuis’ truien lijkt prachtig. Advies is om ze zo weinig mogelijk te wassen. Maar ik vind dat ze na 2 keer dragen al heel erg lubberen. 1 trui teruggestuurd omdat daar een vlekje in zat. Niet netjes dat de retourkosten van een ‘beschadigd’ product voor mijn rekening zijn.

Leuke betaalbare kwalitatief goede kleding

Meerdere keren bij Sweet Jewellery kleding besteld. Iedere keer zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding.

Geweldige service en mooie kwalitatieve kleding.

Je wordt altijd heel fijn geholpen. De kleding keuze is groot, en de kwaliteit is prima. Super leuk merk

Super leuke kleding, elke keer weer!!

Moet soms echt de stories voorbij klikken want ik blijf aan het bestellen bij jullie!! Bijna continue super leuke kleding en passende combinaties. Maattabellen die toegevoegd worden zijn erg handig en helpen bij de keuze voor juiste maat in combinatie met de toelichting van Willemijn! Ga zo door!!!

Leuke site

Leuke site en alles altijd netjes ontvangen en keurig ingepakt

Mooie set!

Mooie set gekocht, in de preorder, daarom wat langer onderweg, maar ben er erg blij mee!

Trage levering

De levering duurt al lang en was ook nog vertraagd. Daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Maar ik vind het toch niet prettig shoppen.

Mooie kleding, top service!

Mooie producten , goede prijzen, pakketjes zijn een feest

Mooie producten , goede prijzen, pakketjes zijn een feest om te ontvangen

Mooie kwaliteit en alles past!

Door de uitgebreide info op insta en Facebook, heb ik de juiste maat kunnen bestellen en past alles top! Het is precies wat ik wilde en wat er omschreven stond. En dan krijg je het ook nog zo leuk ingepakt thuis gestuurd. Echt een cadeautje!!

Ik kijk uit naar mijn pakketjes! Soms moet je er wel iets te lang op wachten maar dat heeft meer met mijn eigen "geen geduld" te maken. ;) Je weet wel vaak van te voren wanneer de pre-datum is. Ga zo door!

Top!!

Superleuke kleding en snelle bezorging!

Leuke items

Hele leuke items maar: best prijzig en alles wordt geshowd in maat 34 Zelf maat 44 xl Dat mis ik

Super goed geregeld.

Pre-order bestellen is even wennen, maar uiteindelijk voelt het voor mij fijn om naar het item uit te kijken. Voelt als een cadeau als het dan op een gegeven moment binnenkomt.

Super leuke kleding die betaalbaar is!

Leuk dat er een paar keer per week een nieuwe collectie is. Betaalbare kleding op een leuke manier gepresenteerd.