Alleen al leuk om te volgen, laat staan om lekker te shoppen en dan superblij een pakket prachtige kleding te ontvangen!
Hoi Rianne, Bedankt voor je mooie beoordeling!💋 Wat super leuk om te zien dat je ons volgt en graag bij ons komt shoppen😍🎁 En dat cijfer! Wow, dankjewel! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Snelle levering Goede kwaliteit Heel klantvriendelijk
Hoi Amanda, Bedankt voor je beoordeling!!!🥳😘 En wat een fantastisch cijfer!🤗 Ik ga de complimenten overbrengen naar de lieve meiden😍Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie betaalbare goed blijvende sieraden
Hoi Sandra, Bedankt voor je beoordeling💋 Wat super om te lezen! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Begin september besteld, pas na 1.5 maand+ redelijk boze mail mijn bestelling mogen ontvangen
Hoi Femke, Wat vervelend om te lezen, dat je bestelling vertraging heeft opgelopen😘 Zeker omdat je het als een cadeau wilde geven💐 Helaas was het item wat je had besteld vertraagd😭 Dit vinden wij ook heel erg!💞 De meiden van de klantenservice hebben een nieuwe leveringsdata doorgegeven van 17-10. We hebben je bestelling boven aan de lijst gezet. Zodat wanneer het item binnen was, je 1 van de eerste was die haar pakketje thuis ontving. We hebben deze kunnen verzenden (14-10) met een vertraging van 7 tot 10 dagen vanaf de pre-order data💐😘
Mooie items
Hoi Meer, Bedankt voor je beoordeling😘 Wat een mooie woorden, waar wij heel blij van worden💋😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ben heel tevreden over de service en het product!
Hoi Kelly, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer🤩Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en onze items🥳🤗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik heb er een one size trui gekocht, normaal heb ik maat s en zijn one size mij altijd te groot maar nu ik zwanger ben zit het heerlijk. Snelle verzending. Vind dat jullie het goed doen jullie presenteren de kleren goed en leuk.
Hoi Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling!🤩 Gefeliciteerd met je zwangerschap! Als je in de toekomst twijfelt over de maatvoering, mag je ook via Facebook of Instagram je vraag stellen. We zitten voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen🥰 Lieve groetjes💕
Trui goed weergegeven op de foto’s Kwaliteit goed Betaalbaar Informatief levering goed op de hoogte gehouden Ontzettend blij mee
Hoi Tine, Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer💋Wat fijn om te lezen, dat je zo ontzettend blij bent. Dan zijn wij het ook😀😍Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Zo een leuke webshop waar ik veel te veel bestel!!!
Hoi Liesbeth, Wow! Bedankt voor je beoordeling en het fantastische cijfer😀🥳 Daar worden wij veel te blij van!😘Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De filmpjes op Instagram zijn erg leuk. Kleding ziet er leuk uit. Maar vervolgens moet je best lang wachten op je bestelde items. Helaas was het ook niet wat ik er van verwacht had. Vond het ook jammer dat je dan voor het retourneren de verzendkosten moet betalen.
Hoi Mariëlle, Bedankt voor je reactie💋Wat jammer dat de verwachting niet is uitgekomen😓💐 Wij hebben 3 x per week een nieuwe collectie😍 Met een pre order data. Dit doen wij om overproductie te voorkomen🌲Dat is voor het milieu ook weer een pluspunt, wat wij ook heel belangrijk vinden. Na 36 uur gaat de collectie offline en gaan de fabrieken onze items produceren. Vandaar het wat langer duurt, voordat je bestelling binnen is. Op de pre order data komen de items bij ons binnen en gaan de meiden met veel liefde alle pakketjes inpakken😘 Wanneer je een klacht hebt, mag je altijd contact opnemen met de aftersales. Dan proberen ze je zo goed mogelijk te helpen💗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Kwaliteit van de ‘vleermuis’ truien lijkt prachtig. Advies is om ze zo weinig mogelijk te wassen. Maar ik vind dat ze na 2 keer dragen al heel erg lubberen. 1 trui teruggestuurd omdat daar een vlekje in zat. Niet netjes dat de retourkosten van een ‘beschadigd’ product voor mijn rekening zijn.
Hoi Claire, Bedankt voor je beoordeling💋 Wat jammer om te lezen dat onze trui niet aan onze Sweet kwaliteit voldoet😓💐Heb je hiervoor contact opgenomen met de afdeling aftersales? Zo nee, dan mag je alsnog een mailtje sturen (met foto's) naar: [email protected]💌 Want er hoort natuurlijk geen vlek in je nieuwe trui te zitten😱😚😥 Dan gaan de meiden op zoek naar een oplossing! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Meerdere keren bij Sweet Jewellery kleding besteld. Iedere keer zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding.
Hoi Diede, Bedankt voor je beoordeling😀 Dat is heel fijn om te horen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Je wordt altijd heel fijn geholpen. De kleding keuze is groot, en de kwaliteit is prima. Super leuk merk
Hoi Jennifer, Bedankt voor je beoordeling!🤩En wat een prachtig cijfer. Die complimenten ga ik doorgeven aan de meiden💋💗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Moet soms echt de stories voorbij klikken want ik blijf aan het bestellen bij jullie!! Bijna continue super leuke kleding en passende combinaties. Maattabellen die toegevoegd worden zijn erg handig en helpen bij de keuze voor juiste maat in combinatie met de toelichting van Willemijn! Ga zo door!!!
Hoi Kim, Ow jee!😂😍Bedankt voor je beoordeling!🤩 Wat fijn om te lezen, dat onze maattabellen gewaardeerd worden💋😀Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke site en alles altijd netjes ontvangen en keurig ingepakt
Hoi Soraya, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer🤩 De meiden pakken alle pakketjes met liefde in💗🎁Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie set gekocht, in de preorder, daarom wat langer onderweg, maar ben er erg blij mee!
Hoi Brigitte, Bedankt voor je beoordeling!🤩Wat super leuk om te lezen, dat je zo blij bent met je mooie set!😀Daar worden wij ook erg blij van💋Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De levering duurt al lang en was ook nog vertraagd. Daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Maar ik vind het toch niet prettig shoppen.
Hoi Paula, Bedankt voor je beoordeling!💋Daar hebben we begrip voor😚Wij hebben 3 x per week een nieuwe collectie😍Met een pre order data. Dit doen wij om overproductie te voorkomen🌲Dat is voor het milieu ook weer een pluspunt, wat wij ook heel belangrijk vinden. Na 36 uur gaat de collectie offline en gaan de fabrieken onze items produceren. Vandaar het wat langer duurt, voordat je bestelling binnen is. Wat super vervelend om te lezen, dat je bestelling vertraging heeft opgelopen😥Dit is helaas overmacht💐Dit vinden wij ook zeer vervelend😓💗 Lieve groetjes💕
Mooie kleding, top service!
Hoi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling! Wat super leuk om te lezen🤗😍Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie producten , goede prijzen, pakketjes zijn een feest om te ontvangen
Hoi Joyce, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer🤩De meiden pakken het met liefde voor je in🎁💗 Wat super om te lezen, dat dit ook zo overkomt😀Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Door de uitgebreide info op insta en Facebook, heb ik de juiste maat kunnen bestellen en past alles top! Het is precies wat ik wilde en wat er omschreven stond. En dan krijg je het ook nog zo leuk ingepakt thuis gestuurd. Echt een cadeautje!!
Hoi Mariska, Bedankt voor je beoordeling💋😍 Wat super leuk om te lezen🤗 Hier worden wij heel erg blij van! De meiden pakken alle bestellingen met liefde in🎁 Dus dat compliment ga ik zeker doorgeven aan de meiden! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik kijk uit naar mijn pakketjes! Soms moet je er wel iets te lang op wachten maar dat heeft meer met mijn eigen "geen geduld" te maken. ;) Je weet wel vaak van te voren wanneer de pre-datum is. Ga zo door!
Hoi Vanessa, Bedankt voor je beoordeling!🤩 En wat super dat je het geduld kan opbrengen om wat langer op je pakketje te wachten, vanwege de pre-order data💗😚 We gaan zo door!😍Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Superleuke kleding en snelle bezorging!
Hoi Ellen, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Hele leuke items maar: best prijzig en alles wordt geshowd in maat 34 Zelf maat 44 xl Dat mis ik
Hoi Kathelijne, Bedankt voor je beoordeling! 😍 Wij proberen soms ook nu de items te laten zien in een maat 40. 🤍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Pre-order bestellen is even wennen, maar uiteindelijk voelt het voor mij fijn om naar het item uit te kijken. Voelt als een cadeau als het dan op een gegeven moment binnenkomt.
Hoi Janet, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Leuk dat er een paar keer per week een nieuwe collectie is. Betaalbare kleding op een leuke manier gepresenteerd.
Hoi Josien, Bedankt voor je beoordeling! 💘 Daar worden wij heel blij van. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕