Elke bestelling werd te laat geleverd

Dan bestel je pre order en dan niet he al 14 dagen wachten en dan wordt het nog steeds later. Het standaard mailtje dat je dan krijgt is echt wel niet leuk. Wacht nu al een maand op het tasje. Nu is de kwaliteit weer niet goed dus weer 14 dagen wachten. Teleurgesteld Maar wel telkens blij met het artikel Pasvorm is mooi Grtjes

Fijne webwinkel

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop en de klantenservice is prima.. Klein minpuntje, niet gratis terug zenden van je pakket

Heel leuke kleding

Ik heb er nu een aantal keer besteld en het is grotendeels precies zoals verteld is in de filmpjes. Echt heel goed hoe ze dat doen.

Top Service!!!

Artikelen zijn zoals ze omschreven staan en dat is gemakkelijk. Als je een maatje groter/kleiner/op maat moet nemen staat dit er steeds bij vermeld. Artikelen zijn ook van zeer goede kwaliteit. Als er problemen zijn met een levering wordt je ook verwittigd en als je een vraag stelt aan hun klantendienst wordt je ook heel snel geholpen.

Super goeie service, alles ook heel duidelijk gecommuniceerd!

Altijd hele snelle service, ook wanneer er een pre order product bij zit is het altijd erg duidelijk gecommuniceerd

Leuke betaalbare kleding die enthousiast wordt gepresenteerd

Elke keer weer een verassing welke kleding, tassen, sjaals en sieraden er worden getoond. Filmpjes zijn erg leuk en er wordt een duidelijke uitleg gegeven. Bij kleding een duidelijke maanlabel. En tot nog toe bezorging op de dagen dat geschreven wordt, of je krijgt een melding. Bijvoorbeeld een broek waarbij een productie fout in zat. Heel tevreden!

Snel geleverd en makkelijk retour zenden

Leuke shirts en fijn materiaal!

Super leuk dynamisch bedrijf!!

Leuke kleding,snelle levering en super klantenservice!

Super service

Altijd vlotjes geleverd. Mooi verpakt en snoepje

Super leuk!

Ik vind het heel fijn om ideeën te krijgen en meteen te zien hoe iets staat door de foto’s die we zien op 2 verschillende type lichamen. Dat geeft een goed beeld hoe iets zou staan bij jezelf. Ook zijn de kleren die ik tot nu toe besteld heb een mooie kwaliteit en vind ik de prijzen heel redelijk. Ook het retourneren wordt heel makkelijk en overzichtelijk gedaan en ook fijn dat er niet een tijdslimiet aan vastzit want dan kan je van verschillende bestellingen in 1x iets terugsturen waardoor je maar 1x de verzendkosten hoeft te betalen. Ga zo door!

Hele mooie kleding!

Heel fijne communicatie. Kleding was netjes verpakt en zit als gegoten!

Klantenservice is hele goed

Mijn bestelde jurk is 2x op dezelfde plek stuk gegaan. Precies op de naad en wat heeft de klantenservice het goed opgelost! Daardoor bestel ik nu sneller bij sweet! Ga zo door

Mooie kleding

Mooie kleding, goede prijs kwaliteit verhouding. Op de website wordt heel duidelijk het product getoond. Via instagram wordt het iroduct toegelicht, allerlei informatie gedeeld in story's. Daardoor weet je heel goed wat je kan verwachten en koopt.

Leuke kleding voor een mooie prijs

Veel keus en leuke prijzen

Verslavend!

Wat een feestje keer op keer als er een pakketje bezorgd wordt! En zo ontzettend veel leuke setjes!! Erg verslavend;)

Prima service!

Levering werd uitgesteld, keurige communicatie hierover. Nadien snel geleverd en keurig verpakt.

1x besteld, ging snel en goed verpakt. Gedeelte retour gestuurd en ging ook prima. Ook de broek was een heerlijke spijkerbroek

Leuke kleding

Leuke kleding die ik soms wel iets te duur vind. Jammer, maar begrijpelijk dat je soms lang op je gekocht item moet wachten.

Heerlijke sjaal

Een fijne en warme sjaal. Heel blij mee!

Super!!

Het zou fijn zijn als boodschappenmandje langer blijft staan dat je meerdere artikelen per week kan bestellen ipv diezelfde dag

Altijd tevreden zowel op artikelen als op service

Super webwinkel

GE-WEL-DIG!

Wat een leuk concept elke week nieuwe kleding om te bestellen. Nu al een aantal keer besteld. En ik ben altijd tevreden. Heel blij met mijn mega grote warme sjaal. Super BEDANKT!!!

Mooie kwaliteit producten!

Fijne klantenservice met geweldige nazorg en handelen alles fijn en duidelijk af.

Goede service en fijne kleding

Al vaker besteld bij Sweet Jewellery. Alle keren goed verlopen en fijne kleding.