Goede en leuke kleding. Ziet er erg leuk uit.

Ik ben tevreden met de kleding en mooie kwaliteit. Ook super leuk verpakt, een cadeau om dus uit te pakken

Duidelijke bestelwijze

Leuk dat je betaalbare kleding verkoopt die een beetje exclusief is. Niet herkenbaar zoals de grote merken. Je mag van mij wel wat meer de achterkanten tonen en details, ik bedoel werkjes, kleine details. Leuk hoe je ook de combinaties laat zien.

Helemaal leuk

Leuke site met veel leuke kleding

De kleedjes die ik besteld heb,heel leuk,alleen zou handig zijn dat je de bandjes zou kunnen verstellen,voor de rest toppie. Mvg Christina

Gewoon een heel fijne webshop!!

Alles straalt liefde voor de klant uit. Ze doen wat ze beloven. Ben er heel blij mee!

Leuke dingen voor een leuke prijs

Mooie spullen

Niet altijd even goede kwaliteit-prijs

Sweet jewellery verkoopt op het oog leuke kleding, maar ik vind het niet altijd even goede kwaliteit. De prijs is vrij hoog voor een kledingstuk wat ik ook op de markt kan kopen. Ik zou als tip willen meegeven je items te controleren voordat je het verstuurd naar de klant, want ik had onlangs een rok besteld, maar de stof was niet recht. Aan één kant was de rok langer. Ik vind de verzendkosten vrij hoog en als je iets wilt retourneren, moet je daar ook nog eens veel voor betalen. Jammer dat er vaak items als pre-order worden aangeboden. Dit weerhoudt mij ervan te bestellen, zeker in de zomer. Dan wil je misschien die leuke outfit mee op vakantie…

Enthousiast team, netjes verpakt

Leuk een persoonlijk kaartje bij de bestelling! Helaas trof ik bij 2 jurkjes gaten op de naad. Stof net niet goed meegestikt. Dit heb ik zelf hersteld omdat de jurkjes te leuk zijn!

Mooie items

Ik ga failliete hier! Altijd weer te leuke kleding. De laatste tijd veel gekocht. Het enige nadeel is dat er 3 keer in de week (of vaker) nieuwe kleding online komt. Als je vandaag iets hebt gekocht staat er morgen van hetzelfde artikel net een andere kleur op of een ander item wat je leuk kunt combineren. Je betaald elke keer verzendkosten en het is ook nog eens een extra pakket. Je kunt het samen laten voegen met een eerdere bestelling maar ook niet altijd. Dat is erg jammer, kost extra geld wat dus onnodig is en al die extra pakketjes is ook niet echt milieu bewust qua bezorging. Misschien fijn als er een “week collectie” komt. Voor de rest super tevreden.

leuke kleding, afwisselend en goed uitgelegd

ik vindt Sweeet Jewellery leuke kleding hebben, wordt altijd goed uitgelegd en goede foto's gemaakt zodat je goed kan zien welke stof het is etc. het enige nadeel vindt ik persoonlijk dat er 3 x per week nw items komen en als je 1 ding hebt gezien wat je mooi vindt en paar dagen erna zitten er wel spullen bij die je ook nog tof vindt heb je of dubbele verzendkosten als je niet boven de 75 euro komt of als je wacht dan is het ene item al uitverkocht of niet meer te bestellen , erg lastig vindt ik persoonlijk. je kan evt bestelllingen laten samen voegen maar geeft veel rompslomp. verder tevreden!!

Leuke jurk, snelle levering: perfect!

Fijne aankoop: fleurige zomerjurk, perfecte communicatie, mooi verpakt en snel geleverd. Een aanrader!

Alles prima

De bestelling verliep vlot en duidelijk . En het pakje netjes en zelf voor pre order datum afgeleverd . Ook als je een vraag hebt via de site wordt zo snel mogelijk beantwoord . Ik vindt het top . Dank u wel !

Super leuke kleding en hele fijne service

Hele fijne service. Je kan met al je vragen over de kledingmerk terecht en wordt heel fijn geholpen.

Leuke kleding en superteam

Sweet Jewellery heeft superleuke items, m'n kledingkast bevat al heel veel leuke Sweet items. Leuke zomerkleding maar ook heerlijke truien en vesten voor 's winters. Altijd een feestje om een pakketje te ontvangen. Vragen worden snel beantwoord en als iets langer duurt dan heb ik een mailtje gekregen. Ga zo door superteam!!

Snelle levering vriendelijk contact met personeel

Leuk product heel blij mee!

Top-prijs-kwaliteit

Twee golven besteld omdat ik ze al had en heerlijk zaten en begonnen te verslijten. En een heerlijk bloemenblazertje gekocht. Heerlijke kwaliteit. Heel mooi, precies zoals op foto. Wachttijd ook oké! Ik heb enkel altijd een probleem met mijn adres fatsoenlijk en correct in te geven als ik iets bestel, waardoor ik dan altijd extra naar de klantendienst moet mailen. Vervelend voor mij maar ook voor jullie, vind ik.

Hele leuke, mooie vest. Aangenaam om te dragen. Prijs/kwaliteit heel goed. Pakketje zoals altijd leuk en netjes ingepakt. Op tijd geleverd.

Mooie en kwalitatief goede kleding

Duidelijkheid over verzendtijd, goed verpakt en mooie, kwalitatief goede producten.

Is goed

Leuk ingepakt word het naar je opgestuurd met kaartje en snoepje. Heel leuk. 1 nadeel als terug moet omdat niet bevalt moet je zelf de verzendkosten betalen. Dit is iets wat naar mijn smaak beter mag. Verder prima service en snel contact via mail of ander social media.

Snel en correct antwoord als je vragen hebt !

Snel en correct antwoord per mail , en Lief

De communicatie is heel correct en supersnelle levering. Heel fijn om hier iets te bestellen!

Super service!

Snelle reacties op mail en snelle verzending, ook bij pre-orders!

Goede en snelle levering

Snelle en goede levering Leuk ingepakt is net dat beetje meer aandacht wat ze eraan besteden

Leuke producten, snel en netjes geleverd

Ze heeft leuke kleding voor een redelijke prijs. Heb al meerdere bestellingen gedaan en altijd snel en netjes geleverd.

Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn preorder. Vest zit heerlijk!